*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Σεπτεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ποιοί πάνε σαν τους...Χιώτες στη Ξάνθη; Διαβάστε τα ονόματα..

20 Σεπτεμβρίου
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
….χθες τον Θωμά Μίχογλου να κραυγάζει και να με ρωτάει αν είμαι πιο… πατριώτης από εκείνον και τις γνωστές μπούρδες που έλεγε πριν λίγους μήνες και σε άλλο εκδότη με τον οποίο έγιναν μαλλιά κουβάρια πριν λίγες μέρες ενώπιον του Φανουράκη και στο παρατρίχα το γλίτωσε το… ξύλο! Και απλά… θρήνησα!
Διότι εγώ φίλτατε Θωμά, ούτε Σοφολογιότατο χαρακτήρισα τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ. Μετέ νομιμοποιώντας με τον τρόπο αυτό και τις κραυγές της Άγκυρας, ούτε ασχολήθηκα πόσο… πονόψυχος είναι ο Τούρκος Πρόξενος!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)
-Θρήνησα όχι για τον Μίχογλου αλλά για τον εαυτό μου, γιατί «παρασύρθηκε» και πάλι από το συναίσθημα κι από τον… Μωραϊτη!
………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κατά την δική μου αποχώρηση και για έναν σύμβουλο άλλου Νομού ήτοι Νομού Ροδόπης είχε άποψη και ήτανε λαλίστατος και τώρα με την διαγραφή του Αμοιρίδη γιατί σιωπά ;
(Ο Ανεξάρτητος Περιφερειακός σύμβουλος Μουμίν Οντέρ στην ερώτησή του στο Περιφερειακό συμβούλιο)
-Και το Περιφερειακό συμβούλιο δηλαδή κύριε Οντέρ θα κάνει…ντά τον Ζαγναφέρη γιατί δεν βγήκε να καταγγείλει τον Μέτιο που διέγραψε τον Αμοιρίδη;

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Δηλαδή κύριε Μωραϊτη και κυρία Ελένη Πολυχρονιάδου… Όταν λένε οι πρώην έμμισθοι αντιδήμαρχοι ότι ο νυν Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου τους έλεγε, μοιραστείτε τις αντιμισθίες σας με τους άμισθους και θα σας καλύψω εγώ με… άλλο τρόπο!».
-Τι επακριβώς υπονοούσε και ποιος είναι ο… άλλος τρόπος;
……
*Διότι υποτίθεται «γκρεμίσαμε» την Σακάλογλου και τον πρώην Δήμαρχο Τοπείρου για τους… «άλλους» τρόπους!! Υποτίθεται…
……
*Κι άντε ο Κοτόπουλος είναι παραπονούμενος γιατί επί τρία χρόνια τον έχει στην απ’ έξω ο Δήμαρχος Τοπείρου και έχασε αντιμισθίες του…
Ο Στέργιος Κουραμίδης γιατί είναι επίσης μέσα στη πίκρα και το παράπονο;
……
*Και κοντά βέβαια σε όλα αυτά, είχαμε και το «ξέσπασμα» του Μίχογλου εναντίον τίνος; Του… «Μαχητή» και του Πάνου Παπαδόπουλου!
-Του «Μαχητή» που επί 4 χρόνια επί Χατζηευαγγέλου ήταν αυτός που τους στήριζε (σ.σ. Μίχογλου και Μωραϊτη…) στα δικαστήρια, ήταν αυτός που τους έδινε βήμα, ήταν αυτός που έβαζε το στήθος μπροστά και τους κρατούσε όρθιους!
-Ενώ κάποιοι άλλοι έπαιρναν τις… απευθείας αναθέσεις και χιλιάδες ευρώ από τον Χατζηευαγγέλου!
-Αναθέσεις Χατζηευαγγέλου μάλιστα που τελικά ο πλήρωσε ο Δήμος Τοπείρου με υπογραφή… Μίχογλου!
....
*Αλήθεια κύριε Μωραϊτη, μπορεί να μας πείτε εμείς "τι χάσαμε" με το να σας στηρίξουμε ακόμη κι όταν ήσασταν στην αντιπολίτευση, απο το σύστημα Χατζηευαγγέλου; Γιατί το ποιοί κερδίσανε χιλιάδες ευρώ, τους ξέρουμε...!

Σαν τους… «Χιώτες» Νο 3!
ΘΡΑΣΟΣ! Φανουράκης &Τσέπελης κατά Δημαρχόπουλου, επειδή ο Δημαρχόπουλος δεν (ξανα)αγόρασε το «ακίνητο» του… Θεολόγου!
Σαν τους Χιώτες Νο 1 οι Κιατίπης - Πατεράκης (κατά ΣΥΡΙΖΑ…), σαν τους Χιώτες Νο 2 οι Οντέρ - Μιχάλης Αμοιρίδης και σαν τους… Χιώτες Νο 3 οι Φανουράκης - Τσέπελης που είναι κάθε μέρα μαζί στα καφέ, βγάζοντας χολή κατά Δημαρχόπουλου…! Χθες μάλιστα είχαν στην παρέα τους και τον Μούρκα που επί Στυλιανίδη καταψήφιζε το Κυβερνείο για τον… κοινόχρηστο!!! Για να κάνουνε τι όλοι μαζί οι κύριοι αυτοί με τον Ανταμπούφη;
-Να βγάλουν ανακοίνωση, καταγγέλλοντας τον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης, γιατί… δεν ξαναγόρασε (!) το ακίνητο που είχε αγοράσει το 2004 ο Θεολόγος Καλαϊτζής σαν ΕΑΠΑΞ έναντι 260.000 ευρώ να το κάνει… Παιδικό σταθμό, πληρώνοντας συν 160.000 ευρώ συν… 500.000 ευρώ που χρειάζεται για να αναπλαστεί εκ νέου!!!
-Όταν από το 2004-2014 οι κύριοι Λάκης Στυλιανίδης, Φανουράκης, Τσέπελης κλπ στο συγκεκριμένο ακίνητο δεν βάλανε ούτε μια πέτρα με αποτέλεσμα τώρα να έχει καταντήσει… ερείπιο!!!
-Κι έχουν το θράσος να ζητάνε και… εξηγήσεις από τον Δημαρχόπουλο, αυτοί που του «κληρονόμησαν» όλες τις αμαρτίες τους!
-ΕΑΠΑΞ, Κολυμβητήριο, Αναπτυξιακή, Πλατεία Τέρας, Παιδικούς σταθμούς, υπόγειο πάρκινγκ!!
-Πραγματικό θράσος!
ΝΟΔΕ: Η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει την τροπολογία 
για την νομιμοποίηση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης»
Η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει την τροπολογία, που αφορά την τροποποίηση του άρθρου 758 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, καθώς δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συνηγορήσει στην κατάλυση της έννομης τάξης, μέσω της ανατροπής αιτιολογημένων αποφάσεων του ανωτάτου δικαστηρίου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης της τροπολογίας, θα θέσει ενώπιον των ευθυνών του τον αρμόδιο υπουργό και θα ζητήσει να ενημερωθεί, για ποιο λόγο κατατέθηκε η εν λόγω τροπολογία, χωρίς να υπάρχει επαρκής αιτιολόγηση.
Για τη ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης
Ο Πρόεδρος                Ο Γραμματέας
Κιατίπης Νικόλαος   Πατεράκης Μιχαήλ

Επίθεση Γρηγόρη Στογιαννίδη και άλλων 24 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ 
στο ΣτΕ για το πόθεν έσχες των δικαστών!
Ζήτημα αδιαφάνειας, απόπειρας «κλονισμού της εμπιστοσύνης των Ελλήνων πολιτών στην εφαρμοζόμενη από την κυβέρνηση πολιτική διαφάνειας και εξυγίανσης όλων των θεσμών και των λειτουργών της χώρας», καθώς και ζήτημα ανεπανόρθωτης έκθεσης του θεσμού Δικαιοσύνης, εγείρουν 25 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επικαλούμενοι την «καθυστέρηση» -όπως υποστηρίζουν- που επιδεικνύει το ΣτΕ για την έκδοση απόφασης για το αν θα δημοσιοποιούνται και τα «πόθεν έσχες» των δικαστών.
Οι κυβερνητικοί βουλευτές σε ερώτηση που κατέθεσαν στην Βουλή αναφορικά με την δημοσιοποίηση ή όχι των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης των δικαστών καλούν τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή να απαντήσει, γιατί υπάρχει η καθυστέρηση αυτή του Συμβουλίου της Επικρατείας ως προς την έκδοση σχετικής απόφασης;!
(σ.σ. Αλήθεια, ο Δικηγορικός Σύλλογος Ξάνθης τι άποψη έχει επ’ αυτού και πως σχολιάζει την ερώτηση του Γρηγόρη Στογιαννίδη;)
...
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Τελικά ο Τσέπελης πάει παντού! Σαν τους… «Χιώτες» και με τον Μιχάλη Αμοιρίδη!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »