*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Σεπτεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Να παρέμβουν Εισαγγελείς και δημόσιοι ελεγκτές για το ερείπιο της Π. Πόλης! "Σκοτεινή" η διαδικασία αγοράς του! (φώτο)

26 Σεπτεμβρίου







Βοά όλη πόλη μετά τις αποκαλύψεις μας, για την ρεμούλα που επικρατούσε στην διεφθαρμένη ΕΑΠΑΞ όπου αγόραζαν παλιά σπίτια έναντι 260.000 ευρώ το 2004 και στη συνέχεια τα… εγκατέλειπαν στην «τύχη» τους για να τα ξαναπουλήσουν στον… εαυτό τους, δηλαδή στο Δήμο Ξάνθης!
Μιλάμε στην ουσία για δημόσιο χρήμα, αφού όπως αποκαλύψαμε όχι μόνο δεν προστάτεψαν το συγκεκριμένο ακίνητο ώστε τουλάχιστον να συντηρηθεί κάπως, αλλά το άφησαν να γίνει… έρμαιο πειραμάτων φοιτητών της Πολυτεχνικής  Σχολής και… χρυσοθήρων!
Κανείς μα κανείς δεν ενδιαφέρθηκε από το 2004 έως και το 2014, τι γίνεται με το συγκεκριμένο ακίνητο, ενώ απορίες προκαλεί και γιατί αγοράστηκε… αφού δεν επρόκειτο να επενδύσουν σε αυτό!!!
Το τραγικό της ιστορίας; Να ζητάει και τα ρέστα ο Αλέκος Κυριακίδης, τελευταίος Πρόεδρος της ΕΑΠΑΞ που δεν πλήρωνε τις δόσεις κι έβγαλε το ακίνητο σε πλειστηριασμό η Τράπεζα!!! Αυτή κι αν είναι υποκρισία…
Πεταμένα δηλαδή 260.000 ευρώ και τώρα έρχονται και 20 δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης και με θράσος ζητούν ο Δήμος Ξάνθης να… (ξανα)αγοράσει από την Τράπεζα το ερείπιο, κάνοντας δηλώσεις τύπου Τσέπελη, «ο Δήμος Ξάνθης έχει πολλά λεφτά…να το ξαναπάρει πίσω»!!!
Αντί να ζητούν ευθύνες από τους πρώην και τους εαυτούς τους…!...
-Εισαγγελείς; Δημόσιοι ελεγκτές; Δεν θα πρέπει κάποιοι να ελεγχθούν; Δεν αξίζουν χειροπέδες κάποιοι γι’ αυτό το σκάνδαλο;
ΤΣΕΠΕΛΗΣ - ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ, 
ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ - ΕΡΕΙΠΙΟ!
Κι άντε… καλά από τον Φανουράκη, τον Θεολόγο Καλαϊτζή, τον Μπογιάρ, τον Μπένη, τον Αλέκο Κυριακίδη κλπ ούτως ή άλλως δεν περίμενα κάποιον να αναζητήσει τις ευθύνες στους εαυτούς τους και στους πρώην που δεν σεβάστηκαν τους δημότες, ξόδεψαν το 2004 260.000 ευρώ για ένα ακίνητο και στη συνέχεια το μετέτρεψαν σε... ερείπιο, γιατί το εγκατέλειψαν στην τύχη του!
-Αλλά και ο Ανταμπούφης; Και ο Τσιακίρογλου; Και ο Γιώργος Κολλάρος; Να ‘ναι της λογικής Τσέπελη, ότι «ο Δήμος έχει πολλά λεφτά να... ξαναγοράσει το... ακίνητο»!!! Ακίνητο που χάθηκε εξ' αιτίας των λαμογιών του χθες; Και επειδή δεν πλήρωνε ο Αλέκον Κυριακίδης τις… δόσεις όταν ανέλαβε;
-Ε λοιπόν κύριε Φανουράκη αγοράστε το εσείς! Ο Τσέπελης, ο Τσιακίρογλου, ο Κυριακίδης, ο Μπογιάρ βάλτε και συνέταιρο τον Μάκη της Ξανθίππης όπως με τα ακίνητα της Μητρόπολης, ξέρετε εσείς... και πάρτε το! Έχετε λεφτά!
-Ειδικά για τον Τσέπελη μάλιστα και τον Τσιακίρογλου τι είναι... 160.000 ευρώ; Αγοράστε από την Τράπεζα το ερείπιο και ξοδέψετε κι ένα εκατομμύριο να το ξαναφτιάξετε...! Είναι τόσο απλό... όσο απλά αυτά που δηλώνετε ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ στα ΜΜΕ!
Εμείς όμως θα αναζητήσουμε τις ευθύνες αυτών που ευθύνονται και για την «κατάντια» του κτιρίου αλλά και γιατί δεν πλήρωναν τις δόσεις… ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ! Και στο λαό! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »