*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Σεπτεμβρίου

Κακή και πάλι η Ξάνθη, 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης υπό το βλέμμα του Λουτσέσκου!

25 Σεπτεμβρίου
Κακή και ασύνδετη η Ξάνθη και χθες –αισθητή η απουσία ενός καλού 10άρι, παραχώρησε ισοπαλία στον Αστέρα Τρίπολης που θα μπορούσε να πάρει ακόμη και την νίκη αφού ειδικά στο β’ ημίχρονο, έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες.
Αναλυτικότερα:
Στο 0-0 έμειναν Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης παρουσία του πρώην προπονητής Ρατβάν Λουτσέσκου. Η αναμέτρηση ολοκλήρωσε την πέμπτη αγωνιστική της Super League και οι δύο ομάδες πρόσθεσαν από έναν βαθμό στη συγκομιδή τους, με την Ξάνθη να μην μπορεί για μια ακόμη φορά να πάρει τους βαθμούς στην έδρα της και να παίζει κάτω του μετρίου ποδόσφαιρο.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους, καθώς μέσα σε 21 λεπτά από την έναρξη του παιχνιδιού, ο Σάββας Παντελίδης προχώρησε σε δυο αναγκαστικές αλλαγές, με τους Ιγκλέσιας και Ιγκόρ να αποχωρούν με πρόβλημα τραυματισμού από το γήπεδο.
Η Ξάνθη προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την... ατυχία των Αρκάδων, με διάθεση να “χτίσει” ρυθμό, ωστόσο, σταδιακά ο Αστέρας ισορρόπησε την εικόνα του παιχνιδιού, χωρίς όμως καμία ομάδα να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Μπρίτο, ο... μοιραίος
Στο β΄ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πίεσαν ψηλά και “άγγιξαν” το γκολ, ωστόσο, το δοκάρι στέρησε τη χαρά από τον Μπρίτο, σε μια διπλή ανεπανάληπτη φάση για την Ξάνθη. Στο 59΄ο Πορτογάλος εκτέλεσε απευθείας το φάουλ αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στην συνέχεια της φάσης, η μπάλα έφτασε και πάλι στα πόδια του αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.
Οι Αρκάδες απάντησαν άμεσα με τον Τσιλιανίδη, αλλά το μακρινό σουτ του, έφυγε έξω.
Αν και η υπεροχή ανήκε στην Ξάνθη, κάτι που αποτυπώνεται και στην κατοχή του αγώνα (67% - 33% μέχρι το 70’ ), η επόμενη... υποψία φάσης σημειώθηκε από τον Αστέρα με το μακρινό διαγώνιο σουτ του Γιαννούλη και τη μπάλα να περνάει λίγο έξω απ΄το αριστερό δοκάρι του Ζίβκοβιτς.
Τα εναπομείναντα λεπτά φάνταζαν διαδικαστικά και για τις δυο ομάδες, που έδειξαν να συμβιβάζονται με το 0-0.
Κίτρινες κάρτες: Τσουκαλάς, Μουνάφο, Πασαλίδης
Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς 4): Ζίfκοβιτς 7, Μπαξεβανίδης 6, Λισγάρας 7, Φλίσκας 6, Κασάδο 6, Ντε Λούκας 5, Καμαρά 8, Τριάδης 3 (54’ Ρότσε 3), Λουσέρο 4 (62’ Ορφανίδης 3), Μπρίτο 7, Γέντριτσεκ  5 (74’ Κάστρο 5).

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης 4): Αθανασιάδης 7, Πασαλίδης 5, Τριανταφυλλόπουλος 5, Γιαννούλης 7, Ιγκόρ  (15’ Κώτσιρας 5), Μουνάφο 5, Τσουκαλάς 6, Ιγκλέσιας 5 (21’ Μαντίντα 7), Καλτσάς 7, Ισνάλντο 6 (59’ Τσιλιανίδης 5), Μανιάς 6. 






Share this

Related Posts

Previous
Next Post »