*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Σεπτεμβρίου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Το…Διεθνές ρεζίλι με το "χάρτη" της Περιφέρειας ΑΜΘ τελικά…ήταν των Μ. Αμοιρίδη και Γ. Παυλίδη στη ΔΕΘ 2015. Δηκτική απάντηση Αμοιρίδη!

25 Σεπτεμβρίου

«Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρίσκονται όσοι επισκέπτονται το περίπτερο της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Όσο κι αν δεν μπορεί κάποιος να το πιστέψει η περιφέρεια έχει τυπώσει λάθος χάρτη.
Τη γκάφα, αποκάλυψε η ίδια η περιφέρεια ΑΜΘ, μέσα από την ιστοσελίδα της.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, διαπιστώνει ο κάθε άνθρωπος ο οποίος έχει στοιχειώδεις γνώσεις γεωγραφίας, ότι πέρα από το γεγονός ότι έχουν «κατεβάσει» γεωγραφικά το Διδυμότειχο, δεν έχουν αποτυπώσει τα συνοριακά σημεία του Κυπρίνου και των Καστανεών. Το λάθος αφορά στα συγκεκριμένα σημεία κι όχι στα άλλα, όπως Κήπους, Εξοχή, Νυμφαία κτλ.
Ποιος και γιατί έκανε ένα τέτοιο λάθος;
Πώς δέχεται η περιφέρεια να έχει ένα τέτοιο λάθος στο περίπτερό της στη μεγαλύτερη έκθεση της Ελλάδας;
Γιατί μέχρι τώρα δεν υπάρχει ούτε ένας αρμόδιος που να το αντιλήφθηκε ή μήπως το αντιλήφθηκε και ο χάρτης δεν αποσύρθηκε;
Πόσο καιρό κυκλοφορεί αυτός ο χάρτης;» κλπ…
Αυτά και άλλα πολλά, έγραψε ηλεκτρονικό Μέσον του Έβρου και μάλιστα ο «Μαχητής» το παραπάνω ρεπορτάζ, θεωρώντας ότι πρόκειται για τους περίφημους νέους χάρτες που «παρήγγειλε» ο νέος Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κώστας Αντωνιάδης…
Ωστόσο εμείς συνεχίσαμε την έρευνά μας και διαπιστώσαμε τι λέτε; Ότι ο συγκεκριμένος χάρτης…προϋπήρχε στη ΔΕΘ επί…Μιχάλη Αμοιρίδη και Αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη! Δηλαδή η «παραγγελία» του έγινε και εμφανίστηκε ο συγκεκριμένος χάρτης στη ΔΕΘ τόσο το 2015 όσο και το αλλά τότε κανείς δεν μίλησε για..ρεζίλι! 
Ιδού και η φωτογραφία που την πήραμε από τον τοίχο του…Μιχάλη Αμοιρίδη που περιχαρής βέβαια έδειχνε το δημοσίευμα του site του Έβρου δεξιά και αριστερά!
Απο την πλευρά του ωστόσο ο Μιχάλης Αμοιρίδης λέει οτι πράγματι το 2015 υπήρχε ένας ο"χάρτης" στην ΔΕΘ αλλά ήταν διαφορετικός και έγραφε Κωνσταντινούπολη κι όχι....Ισταμπούλ!
ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΣΕΠΕΛΗ-Μ. ΑΜΟΙΡΙΔΗ,  ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ-Μ. ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ;
Και το πιο ωραίο από όλα; Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, πήρε τον Μιχάλη Αμοιρίδη εκ δεξιών το πρωϊ του Σαββάτου και μαζί με τον Τσέπελη και τον Φανουράκη κάνανε…λεζάντα στη κεντρική πλατεία! Πάλι καλά που δεν φώναξε δηλαδή στην παρέα του ο Ζαγναφέρης και τον…Οντέρ!
 -Τουλάχιστον κύριε Αντιπεριφερειάρχη της Ξάνθης, μην προκαλείτε τη νοημοσύνη μας και απο τη μια ο Μ. Αμοιρίδης σας "πετροβολεί" απο πίσω οτι...σιωπάτε που τον "διέγραψε" ο Μέτιος βάζοντγας τον Οντέρ να κάνει ερωτήσεις εναντίον σας κι απο την άλλη τον παίρνετε και τον κάνετε...λεζάντα! Με το γνωστό "δίδυμο" Τσέπελης-Φανουράκης! Σωθήκαμε...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »