*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Σεπτεμβρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. «Έκλεισαν» την πεζογέφυρα των Κιμμερίων, αλλά…κυκλοφορούν επάνω οι άνθρωποι! Τι λένε οι κάτοικοι, ερώτηση Λαγού

25 Σεπτεμβρίου
 *Γιατί αδιαφορούν για την γέφυρα  οι Μποζ Ραμαντάν, Μιχάλης Λομβαρδέας και Μπαντάκ;


Απίστευτο κι όμως αληθινό. Άγνωστο με εντολές τίνος –ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης αγνοούσε πάντως το γεγονός-την περασμένη Παρασκευή έκλεισαν την επικίνδυνη πεζογέφυρα των Κιμμερίων, ωστόσο όταν πήγαμε να κάνουμε το ρεπορτάζ και να μιλήσουμε με τους κατοίκους, κάτοικοι του οικισμού, κυκλοφορούσαν….κανονικά!!!
Το περίεργο είναι ότι κανείς εκ των δημοτικών συμβούλων των Κιμμερίων δεν έχει πάρει ακόμη θέση στο συγκεκριμένο θέμα στο θέμα της γέφυρας, με πρώτους και καλύτερους τους πρώην αντιδημάρχους Μποζ Ραμαδάν και Μιχάλη Λομβαρδέα!
Σε δηλώσεις του κάτοικος των Κιμμερίων δήλωσε τα εξής για το πρόβλημα που υπάρχει με την πεζογέφυρα του οικισμού.
«Δεν έχει ο κόσμος από πού να περάσει. Το πρόβλημα είναι αρκετό καιρό τώρα, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, ο κόσμος δεν μπορεί να περάσει, φοβούνται με τα παιδιά τους. Αναγκαζόμαστε να περνάμε από την άλλη την γέφυρα διατρέχοντας κίνδυνο λόγω της διέλευσης των οχημάτων. Διατρέχουν κίνδυνο τα παιδιά μας που δεν μπορούν να περάσουν από την πεζογέφυρα για να πάνε να προσευχηθούν στο τζαμί και αναγκαστικά περνάνε από την γέφυρα που γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων».
(σ..σ Οι εικόνες πάντως το διαψεύδουν αφού κάτοικοι κανονικά κυκλοφορούν στην πεζογέφυρα αν και αυτή είναι…κλειστή με κιγκλίδωμα!)
ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟ
Για το θέμα πάντως της πεζογέφυρας των Κιμμερίων ερώτηση κατέθεσε και η Χρυσή Αυγή δια τους βουλευτής της Ιωάννη Λαγού αναφέροντας τα παρακάτω:
ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
            YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
ΘΕΜΑ: «Γέφυρα Κιμμερίων Ξάνθης»
Συνεχίζει να παραμένει ανεκτέλεστο έργο η γέφυρα των Κιμμερίων στην Ξάνθη όπου στο  παρελθόν προεκλογικά η Δημοτική Αρχή είχε υποσχεθεί ότι θα κατασκευάσει νέα  και είχαν  δημοσιευθεί και σχετικές φωτογραφίες και ανάλογες μεγαλόστομες δηλώσεις. Η ευθύνη  επιμερίζεται σε όλους τους συμβούλους και παρατάξεις που προέρχονται από τα Κιμμέρια και που δυστυχώς το μόνο τους μέλημα,  εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, είναι πώς να μετατρέψουν την δημοτική Κοινότητα των Κιμμερίων σε μια πραγματική πληγή και όπως πολλοί αποκαλούν σε "σφηκοφωλιά" του τουρκικού προξενείου, αδιαφορώντας για τα  προβλήματα της περιοχής.
Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:
Γιατί η γέφυρα που βρίσκεται  σχεδόν μέσα στην Ξάνθη παραμένει αναξιοποίητη
αποκόπτοντας στη μέση την τοπική κοινωνία;
Αθήνα,  19/9/2017
Ο ερωτών βουλευτής
Ιωάννης Λαγός
Βουλευτής Β’ Πειραιώς
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ





Share this

Related Posts

Previous
Next Post »