*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Σεπτεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Ξεσήκωσε τον κόσμο πάλι ο Ιορδάνης Καγιάς

26 Σεπτεμβρίου
*Για άλλη μια βραδιά έγινε χαμός την περασμένη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ με τον δημοφιλή DJ Ιορδάνη Καγιά να ξεσηκώνει όλο τον κόσμο να χορεύει μέχρι πρωίας με τη μουσική που έπαιξε!
-Ο Ιορδάνης φέτος αποτελεί ένα από τα… «δυνατά χαρτιά» του Τάκη Αλεξούδα στο Ελληνάδικο και αποδεικνύει ότι η μεταγραφή που έκανε από το… «ΑΙΓΑΙΟ» της Κεραμωτής του… «βγήκε»!
-Και μαζί με την ΤΖΟ STAV, τον AFEL και τον Γιωργάκη Ψαθά αναμένεται να σαρώσει φέτος το ΚΥΤΤΑΡΟ και να μονοπωλήσει στη νυχτερινή διασκέδαση της Ξάνθης!
……
*Μέχρι και γλέντι γάμου έγινε την Κυριακή στο ΚΥΤΤΑΡΟ!!!
-Ιδού και η νύφη με το… νυφικό αλλά και τους καλεσμένους της να διασκεδάζει στο δημοφιλές Ελληνάδικο της Ξάνθης!
-Τον γαμπρό δεν βλέπω όμως στη φωτογραφία!
-Μάλλον θα ήταν αυτός που τους φωτογράφιζε, διότι δεν θέλω να υποθέσω ότι την… «έκανε» μετά τον γάμο του!!!
……
*Στο καφέ μπάρ «ΑΙΓΑΙΟ» της Κεραμωτής έκανε άλλη μια Live εμφάνιση το περασμένο Σάββατο το βράδυ το τρομερό μουσικό σχήμα «Πάμε μπουζούκια» με Γιώργο Κουμουλίδη, Γεωργία Ταστσόγλου, Μάριο Κιοσσέ και τον νέο μπουζουξή τους!
-Στη φωτογραφία οι τέσσερις καλλιτέχνες λίγο πριν ξεκινήσουν το live toyw!
……
*Οι… «Πάμε Μπουζούκια» όμως έκλεισαν το μουσικό Σαββατοκύριακο των εμφανίσεών τους την Κυριακή με ένα άλλο ένα live στη Ν. Πέραμο στο όμορφο «ΕΝ ΛΕΥΚΩ»!
-Αυτή τη φορά όμως χωρίς τη Γεωργία Ταστσόγλου, την οποία ο Γιώργος προτίμησε να αφήσει σπίτι για να φροντίσει τον μικρό γιό τους και να ξεκουραστεί!
-Και γι’ αυτό φωτογραφήθηκαν με τους επιχειρηματίες του μαγαζιού ώστε να… «συμπληρώσουν» το… αναμνηστικό «κάδρο»- ενθύμιο από ακόμη ένα πετυχημένο Live!
……
*«Συνάντηση κορυφής» και μάλιστα στο σπίτι του ενός εκ των δύο έγινε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ!
-Αναφέρομαι φυσικά στους δυο κολλητούς, τον γνωστό Ξανθιώτη ταλαντούχο, μουσικοσυνθέτη, στιχουργό και τραγουδιστή Αντώνη Χειμωνίδη και τον στρατευμένο ραδιοφωνικό παραγωγό, τηλεπαρουσιαστή, ηθοποιό και νεοανερχόμενο Σεφ Χαράλαμπο Κυρκούση!
-Αποκλειστικές πληροφορίες μου αναφέρουν ότι ο Αντώνης προσπαθεί να πείσει τον Χαράλαμπο να ασχοληθεί, μεταξύ των άλλων ταλέντων του και με το… τραγούδι και μάλιστα ετοιμάζεται να του γράψει και «πονεμένο άσμα» για όλους τους… «αποτυχημένους» αλλά και «επιτυχημένους» έρωτες της… ζωής του!!!
-Αν αληθεύουν οι πληροφορίες μου… τότε μιλάμε για… «βόμβα» στον ενταύθα καλλιτεχνικό χώρο!!!
……
*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με τον γνωστό Ξανθιώτη Πολιτικό Μηχανικό και πρώην ηθοποιό της Θρακικής Θεατρικής Σκηνής Ξάνθης, ο οποίος ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στους 27ους Βαλκανικούς αγώνες στίβου με ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο!
-Διαβάστε πως σχολίασε ο ίδιος το γεγονός στο Facebook:
«Οι 27οι βαλκανικοί αγώνες ολοκληρώθηκαν με ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο σε ομαδικό αγώνισμα... 1η θέση με την Ελληνική εθνική ομάδα απέναντι στη Σερβία (2η), την Κροατία (3η), τη Ρουμανία (4η) και την Τουρκία (5η) στην κατηγορία 55-64 στην βαλκανική σκυταλοδρομία (800-400-200-100) με επίδοση 4'07''50, που αποτελεί Νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ...».

Ο ΙΟΥΔΑΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »