*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Σεπτεμβρίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Δεν θα είναι παρών ο Αλέξανδρος Κοντός στη σύσκεψη του ΣΑΣΟΕΕ τη Δευτέρα στο Βόλο

09 Σεπτεμβρίου
*Αποκλειστικό. Τελικά προέκυψε ένα σοβαρό προσωπικό θέμα και όπως μαθαίνω, ο Πρόεδρος  του ΣΑΣΟΕΕ Αλέξανδρος Κοντός, δεν θα παραστεί στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 11:00π.μ. στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου - ΕΒΟΛ.
……
*Όπως αποκάλυψε χθες ο «Μαχητής», στην σύσκεψη αυτή θα συμμετέχουν Πρόεδροι και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων Συνεταιριστικών Οργανώσεων απ’ όλη την Ελλάδα που βρίσκονται υπό καθεστώς εκκαθάρισης καθώς και αυτών που βρίσκονται σε προβληματική λειτουργία.
Η σύσκεψη αυτή μάλιστα συγκαλείται προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις και  να αναδειχθούν πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της δραματικής κατάστασης που έχουν οδηγηθεί αυτές οι Συνεταιριστικές Οργανώσεις.
……
*Έτσι λοιπόν στη θέση του Αλέξανδρου Κοντού σε αυτήν την ευρεία και σημαντική σύσκεψη θα προεδρεύσει ο Αντιπρόεδρος του ΣΑΣΟΕΕ κ. Νικήτας Πρίντζος που θα είναι και ο οικοδεσπότης αυτής καθώς και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΑΣΟΕΕ!
……
*Ευσεβείς πόθοι Χρήστου Μέτιου… Θέλει να εκλεγεί Περιφερειάρχης το 2019 και βουλευτής το… 2023, εκπαραθυρώνοντας τον Ευριπίδη Στυλιανίδη στο Νομό Ροδόπης…
-Μ’ αυτό άλλωστε ζει κι ανασαίνει… και Αμοιρίδη και Οντέρ από τώρα… «ξαποστέλνει! Είναι τόσο απλό…
……
*Είναι όμως δυνατόν βρε Μέτιο θα θέλεις να «φας» τον Ευριπίδη, χωρίς να διαθέτεις... βίλα στη Δροσιά ή στη Πεύκη με το… πυροσβεστικό από έξω σε περίπτωση πυρκαγιάς στο Νομό Αττικής;
-Ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος  Τσαλικίδης με τον οποίο… συνεργάστηκε και συζήτησε ο Τσίπρας (σ.σ. Απίστευτο, αλλά ο ίδιος τα έγραψε στο fb), είναι έτοιμος για νέος… Θρακάρχης ηγέτης!
……
*Τελικά επί Αειμνήστου Γιώργου Παυλίδη αν είχαμε έναν Μιχάλη Αμοιρίδη με παρόμοιες… επάρσεις, με Μέτιο Περιφερειάρχη έχουμε καθώς φαίνεται… τριπλάσιους… Τσαλικίδηδες!
……
*Και το ερώτημά μου προς τους Εισαγγελείς Εφετών. Θα ευαισθητοποιηθεί ένας Εισαγγελέας για τον συγκεκριμένο Περιφερειάρχη ΑΜΘ κύριο Μέτιο που έδωσε 15.000 ευρώ σε ΠΑΣΟΚιάδα της Κομοτηνής για 1.000 ημερολόγια του 2017 που… εκδόθηκαν και μοιράστηκαν τον… Ιούνιο του 2017;
……
*Μάλιστα ένα χρόνο πριν (2016) και επί Αειμνήστου Γιώργου Παυλίδη τα ίδια ακριβώς χίλια ημερολόγια, κόστισαν μόνο… 10.000 ευρώ και δόθηκαν και πάλι στην ίδια ΠΑΣΟΚιάδα… επίσης μήνα Ιούνιο;;;
-Θα ασχοληθεί κανείς Εισαγγελέας ή κάποιος ελεγκτής του Δημοσίου μ’ αυτά τα… «σκανδαλάκια» της Περιφέρειας διότι εδώ μιλάμε για διαχείριση ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ;
……
*Θα πρέπει να αισθάνεται μεγάλη ικανοποίηση ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης από το τηλεφώνημα χθες του Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή για τη θέση που πήρε για τη «φιέστα» της Καβάλας για την Σιδηδρομική Εγνατία..
Κι αυτό γιατί όπως λένε αποκλειστικές πληροφορίες μου, πυρ και μανία είναι το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη με Μέτιο και Νίκο Τσαλικίδη! Το «φυσάν» και δεν… κρυώνουν με το λιβάνισμα που έριξαν στον Πρωθυπουργό!
 


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »