*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Σεπτεμβρίου

Ν. ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ «ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ»… ΜΕΤΙΟ! Με μένα μίλησε ο Τσίπρας! Για τα ουσιαστικά έργα της Περιφέρειας ΑΜΘ και των κατοίκων της περιοχής!!!

09 Σεπτεμβρίου
*Τον πήρε χαμπάρι τον  Περιφερειάρχη του Νέζη και των ….χιλίων ημερολογίων και ο «εκλεκτός» του αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης και βγήκε ως νέος… πολιτικός ηγέτης της περιοχής!!!
Είναι αλήθεια ότι απίστευτες καταστάσεις ζούμε τον τελευταίο καιρό στην Περιφέρεια ΑΜΘ…
Φυσικά εμείς δεν είμαστε σε καμιά περίπτωση από τους «νοσταλγούς» της εποχής Γιώργου Παυλίδη, για την οποία είχαμε και έχουμε τις χειρότερες εντυπώσεις, ωστόσο αυτά που συμβαίνουν ΤΩΡΑ με τον Περιφερειάρχη του Νέζη και των χιλίων ημερολογίων τείνουν να γίνουν και… ανέκδοτο, αφού ακόμη και οι νεοσσοί της πολιτικής, διακατέχονται από… σύνδρομο ηγεσίας!!!
Με απλά λόγια, ακόμη και ο εκλεκτός του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου και νυν Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης προφανώς θεωρεί ότι υπάρχει ΚΕΝΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, αφού παρά την επίσημη κομματική γραμμή που εκφράστηκε άλλωστε δημόσια από τους Κώστα Ζαγναφέρη και  Κώστα Καραμανλή για το θέμα της Σιδηροδρομικής Εγνατίας, όχι μόνο διαφοροποιήθηκε αλλά… ΥΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ πλήρως τον «προϊστάμενό» του, ισχυριζόμενος ότι στην Καβάλα… ΑΡΧΗΓΟΥ παρόντος, «με αυτόν μίλησε ο Πρωθυπουργός κ.Τσίπρας για τα… ουσιαστικά έργα της Περιφέρειας ΑΜΘ» (προσέξτε… όχι της Ροδόπης) «και των κατοίκων της περιοχής!!!
-Δηλαδή με πιο απλά λόγια… Τι Μέτιος και… κουρουφέξαλα! Ιδού… ο νέος… υπεράνω κομμάτων ηγέτης που μιλάει ο Πρωθυπουργός για την Περιφέρεια ΑΜΘ και τους πολίτες…!
-Δεν ξέρουμε βέβαια τι θα πράξει ο Περιφερειάρχης με την «υποκατάσταση» του ρόλου του από τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης (σ.σ. Το πιο πιθανό όταν ο κύριος Τσαλικίδης μιλούσε με τον Πρωθυπουργό για την Περιφέρεια και την περιοχή, ο κύριος Μέτιος να μοίραζε… ημερολόγια του 2017 στους υπουργούς και στην ακολουθία του), διαβάστε ωστόσο η γραπτή δήλωση του… νέου πολιτικού ηγέτη της Περιφέρειάς ΑΜΘ που εισέπραξε μάλιστα το πρώτο like και από το μέλος του Πολιτικού συμβουλίου των ΑΝΕΛ Χρύσα Ούτση!!!
ΙΔΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΑΜΘ! 
ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΟΛΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΡΟΔΟΠΗΣ ΝΙΚΟΥ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ!
Με αφορμή την υπογραφή του μνημονίου κατανόησης μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας για την ανάπτυξη της Σιδηροδρομικής Σϋνδεσης “Θεσσαλονίκη- Καβάλα- Αλεξανδρούπολη- Μπουργκάζ- Βάρνα- Ρούσε” είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον πρωθυπουργό της χώρας μας κ. Τσίπρα, με τον οποίο συζητήσαμε για τα προβλήματα που ταλανίζουν τους κατοίκους της περιοχής μας, ζητώντας παράλληλα ουσιαστικά έργα ανάπτυξης της Περιφέρειας μας.
Σχετικά με την χτεσινή συμφωνία, πρόκειται για μία κίνηση με τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης και είναι σε κοινή γραμμή με το δικό μας όραμα για την περιοχή μας. Κάθε έργο στην περιφέρεια ΑΜ-Θ, ιδιαίτερα όταν αυτό είναι διαβαλκανικό, ως συνέχεια της κατασκευής του κάθετου άξονα Ελλάδας- Βουλγαρίας, είναι κάτι περισσότερο από αναγκαίο με την ευχή να υλοποιηθούν και να μπορέσουν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Ροδόπης και ευρύτερα της περιοχής και της χώρας μας. Είναι σημαντικό να υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα υλοποίησης και χρηματοδότησης και να μην μείνουμε σε υπογραφές και φιέστες!
Είμαστε δίπλα σε κάθε ενέργεια που γίνεται προς το συμφέρον και τις ανάγκες της περιοχής μας.
Τέλος, εκπροσωπώντας την Ροδόπη, επισήμανα την αναγκαιότητα σύνδεσης με την ΒΙ.ΠΕ Ροδόπης αλλά και τον κάθετο άξονα, προκειμένου να ενισχύσουμε την τοπική και κατ´επέκταση εγχώρια αγορά και να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τις συνθήκες των πολιτών
Νίκος Τσαλικίδης
Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »