*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Σεπτεμβρίου

ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΤΟΥΣ στα εφτά παζάρια στον Τόπειρο! Πως μοιράζονται τις αντιμισθίες οι αντιδήμαρχοι Τοπείρου!

19 Σεπτεμβρίου
ΤΡΙΓΜΟΙ στην παράταξη Μίχογλου:
Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Τοπείρου Χρυσόστομος Κοτόπουλος γιατί δεν κράτησε την συμφωνία ο Δήμαρχος Τοπείρου
ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΜΙΧΟΓΛΟΥ!
*Έχω καλύτερους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές! Δεν θέλω καμιά στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία, δεν επιδιώκω χρίσμα ούτε απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης!
ΤΡΙΓΜΟΙ στην παράταξη Μίχογλου: Ανεξαρτητοποιήθηκε χθες το πρωί και ο πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Τοπείρου Χρυσόστομος Κοτόπουλος (σ.σ. Πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος στον Τόπειρο στις δημοτικές εκλογές του 2014 με 673 ψήφους!!!) γιατί δεν κράτησε την συμφωνία που είχε κάνει μαζί του ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου το 2014 προκειμένου να τον «πείσει» να κατέβει μαζί του ως υποψήφιος κι όχι με το ψηφοδέλτιο της Μαρίας Καραλευθέρη…
«Δεν τήρησε την συμφωνία…», είπε ο Χρυσόστομος Κοτόπουλος στην «Ανοιχτή γραμμή» αποκαλύπτοντας ότι «ο Μίχογλου του έταξε έμμισθη θητεία Αντιδημάρχου 5 χρόνια!»!!!
«Του είπα, δεν θέλω πέντε χρόνια αλλά τρία χρόνια, για να μην γκρινιάζουν και οι άλλοι συνάδελφοι και αυτός σε ένα χρόνο με άλλαξε. Μάλιστα μου είπε «από τα χρήματα που παίρνεις, 1000 ευρώ κάθε μήνα, θα κρατάς εσύ 600 και θα δίνεις 400 ευρώ στον τάδε αντιδήμαρχο που είναι άμισθος κι εγώ θα στα δίνω από αλλού…», αποκάλυψε ο Κοτόπουλος στην «Ανοιχτή γραμμή», ομολογώντας παράλληλα ότι «ο Θωμάς Μίχογλου μπορεί επί Χατζηευαγγέλου ως αντιπολίτευση να έκανε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος όλων των πρώην αντιδημάρχων την περίοδο εκείνη για το παράνομο κυλικείο στο Δημαρχείο, ωστόσο όταν έγινε το δικαστήριο… "ήρθε και μας υπεράσπισε και αθωωθήκαμε»!
ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΦΤΑ  ΠΑΖΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΕΙΡΟ!
Ωστόσο κι από την δική του πλευρά του ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου έβγαλε κυριολεκτικά τα εσώψυχά του μιλώντας στην «Ανοιχτή γραμμή» όχι μόνο κατά του Χρυσόστομου Κοτόπουλου αλλά και κατά του Προέδρου της ΝΟΔΕ Νίκου Κιατίπη, ενώ από τις βολές του δεν ξέφυγαν ούτε οι:  Καρκαλιάνη Αναστασία (4ης σταυρούς δημοτική σύμβουλος με 412 ψήφους), Γιοβανόπουλος Άγγελος (3ος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος με 526 ψήφους), Χουσείν Ογλού Σουνάη (δεύτερος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος και κουμπάρος του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ με 616 σταυρούς), λέγοντας ότι «συνειδητά απέχει από τις κομματικές εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας, διότι το δικό του κόμμα είναι ο… Δήμος Τοπείρου»!
Όταν ο Πάνος Παπαδόπουλος παρατήρησε «αφού τώρα εμφανίζεσαι τόσο «υπεράνω κομμάτων..», τότε γιατί ζητούσες στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία στις δημοτικές εκλογές του 2014 και σύσσωμη η παράταξη με επικεφαλής τον πρώην Υπουργό και βουλευτή Αλέξανδρο Κοντό, τον Αείμνηστο Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη, τον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη και τη ΝΟΔΕ ήταν στις συγκεντρώσεις σου», ο Θωμάς Μίχογλου επανέλαβε το παραλήρημά του, επαναλαμβάνοντας «ανήκει μόνο στο κόμμα του… Δήμου Τοπείρου, διότι έχει δημοτικούς συμβούλους από όλες τις παρατάξεις»!
Μάλιστα δεν δίστασε να επιτεθεί και στον εκδότη του «Μ» Πάνο Παπαδόπουλο που τον χαρακτήρισε «άφιλο» ότι τον…ευνοεί ως εφημερίδα, για να ομολογήσει ωστόσο στη συνέχεια ότι «για όλον εκείνον τον τεράστιο προεκλογικό του αγώνα του 2014 με τα πρωτοσέλιδα και τις εφημερίδες που μοιράζονταν δωρεάν στα χωριά, δεν ξόδεψε ούτε ένα ευρώ»!!!
Σε αντίθεση βέβαια με τις εκλογές του 2010 όταν κάποιοι εκδότες τον κατηγορούσανε ότι τους…χρωστάει ακόμη λεφτά από τα ψηφοδέλτια!!! Και ξεχνώντας οτι ο "Μ" και ο Παπαδόπουλος ήταν οι μόνοι που στη δικαστική τους αντιπαράθεση με τον Χατζηευαγγέλου και στο σύστημά του, στήθηκε δίπλα τους με όλο το οικονομικό και ψυχικό κόστος συνεπάγεται αυτό!!!
(σ.σ. Ας όψεται βέβαια ο Μίχογλου για όλα αυτά τα χρόνια που βάλαμε το στήθος μπροστά ακόμη και στις δίκες του με τον Χατζηευαγγέλου και τις ρήξεις του, ο κολλητός του Στέλιος Μωραϊτης…!)
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ!
Μάλιστα όταν ρωτήθηκε ο κύριος Μίχογλου αν θα είναι εκ νέου Υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου στις εκλογές του 2019, όχι μόνο δήλωσε παρών, αλλά άρχισε να κραυγάζει ότι, «θα έχει καλύτερο ψηφοδέλτιο και καλύτερους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους σε σχέση με τις εκλογές του 2014 καταλήγοντας ως εξής:
»Δεν θέλω καμιά στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία, δεν επιδιώκω χρίσμα ούτε απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, εγώ στο ψηφοδέλτιό μου, έχω υποψήφιους από όλα τα κόμματα…..δεν έχω την ανάγκη κανενός»!
Κατονομάζοντας μάλιστα ονομαστικά και δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, που έδωσαν την ψυχή τους, για την εκλογή του!!!!
(σ.σ Και τώρα με ευκολία τους "ρίχνει"στο...πυρ το εξώτερον! )

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »