*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Σεπτεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ "Αυξήθηκαν" τα αδέλφια του Μίχογλου...

15 Σεπτεμβρίου
Συγκίνηση! Μετά τον Καπζά Τζεμήλ, «αδελφός» του Δήμαρχου Τοπείρουι Θωμά Μίχογλου και ο....Μπάμπης Δημαρχόπουλος!
……………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Πόσο , ας πούμε απλά φθηνός, είναι ο κος. Κουρουμπλής??? Τον ρωτάει ο τάκης χατζής (δημοσιογράφος) Θα παραιτηθείτε, εάν τεθεί θέμα ευθυνών??? Και τον ακούω να μιλάει 5 λεπτά, ξεκινώντας από το '65 για να μη πει ευθέως "ναι θα παραιτηθώ". Τόσο καρεκλολάγνος!!!!! Μάλλον θυμήθηκε την παλιά ρύση "Ξέρετε, οι παραιτήσεις ενίοτε γίνονται αποδεκτές" και δεν τόλμησε ούτε την λέξη να πει.
(Ο πολιτικός μηχανικός και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Θράκης Αργύρης  Πλέσσιας στο fb)
-Και να φανταστεί κανείς ότι τον συγκεκριμένο Υπουργό κατέβαιναν στο… πεζοδρόμιο της διοικητηρίου για να τον υποδεχτούν οι γαλάζιοι της Περιφέρειας!
……………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
«Μελέτες όπως γνωρίζετε κύριε Παπαδόπουλε εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε. Ζήτησα και περιμένω τρία χρόνια… Ας μου φέρει τη μελέτη ο Δήμαρχος, για να προβεί άμεσα η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης στη κατασκευή της νέας γέφυρας. Εμείς σαν Περιφέρεια έχουμε τα χρήματα να δώσουμε τη λύση...».
(Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης στην «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ»)
-Κι ο Δημαρχόπουλος έχει ένα σωρό  μηχανικούς κύριε Ζαγναφέρη, αλλά τρία χρόνια τώρα… μια μελέτη για μια μικρή πεζογέφυρα δεν μπορούν να κάνουν!
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Στην σελίδα 12 φιλοξενώ αυτούσια όλη την ανακοίνωση του Τμήματος Πολιτισμού ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για τις Γιορτές Π. Πόλης 2017.
-Ερώτημα. Θα ήταν αδιακρισία να ρωτήσω πλην του Νίκου Ανταμπούφη, ποια είναι τα υπόλοιπα μέλη του Τμήματος Πολιτισμού που συνέταξαν την συγκεκριμένη ανακοίνωση;
-Κι αν οι συγκεκριμένες θέσεις, είναι και οι θέσεις της ΦΕΞ -της οποίας ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο χορηγός- που ζητούσε… 2 ευρώ για να έχεις το δικαίωμα να επισκεφθείς το Λαογραφικό μουσείο!!!
-Δυο Ευρώ σύντροφε George. Απλά για να το επισκεφθείς… ως απλός πολίτης… Πολιτιστικός σύλλογος.
……
*Κάνετε λάθος αν νομίζετε ότι δεν εκτιμώ και δεν συμπαθώ τον Παναγιώτη  Ταρενίδη επειδή αποτελεί το «δεκανίκι» του Δημαρχόπουλου από το ξεκίνημά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μέχρι σήμερα…
-Απλά δεν μπορώ να γίνω κι εγώ… Ταρενίδης! Όπως δεν μπορώ να γίνω και Στέλιος Μωραϊτης ή Μίχογλου και Δημαρχόπουλος!
-Όπως κι αυτοί μπορούν να πούνε το αντίθετο για μένα…! Δεν θάθελαν ποτέ να γίνουν σαν τον....Παπαδόπουλο. Διότι οι γνωστικοί είναι με...όλους! Ενώ οι "τρελοί" κάνουν ΡΗΞΕΙΣ και δεν είναι ούτε με τον εαυτό τους για να δουν το συμφέρον τους...! Σωστοί....
……
*Ειδικά τα «μέλια» του Μπάμπη με τον Μίχογλου το βράδυ της Τετάρτης για να τους… δούνε Κετίπης, Γκούρτσας και Τασούλα και να … ζηλέψουνε, ήταν όλα τα λεφτά!
-Ο μόνος που δεν τους ζήλεψε πάντως σίγουρα ήταν ο Αλέξανδρος Κοντός! 
Οι απορίες του Ανέστη Αντωνιάδη για την Ρένα Δούρου
Αποριών συνέχεια! Είναι το σχόλιο του γραμματέα ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστη Αντωνιάδη για την Περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Αττικής και ιδού γιατί απορεί:
«Είναι απορίας εύλογο, πως δεν έχει βγει ακομα η κ. Ρένα Δούρου με πίσσα στα μάγουλα και στο μέτωπο, σαν άλλη πολιτική απάτσι και να μας υποδείξει:
"Σταματήστε τα tweet, σταματήστε τα post, σταματήστε την κριτική, σταματήστε οι πολιτικοί αρχηγοί τις περιοδείες στην Αττική και στις παραλίες. Βγάλτε τον σκασμό και μην τραβάτε φωτογραφίες. Που από τις πολυθρονάρες σας δεν έχετε πιάσει ούτε ένα μπετόνι μαζούτ στην ζωή σας, να δείτε πως είναι, να το μυρίσετε και τολμάτε και μιλάτε.
Συμπαρασταθείτε στις δυο Ιδιωτικές Εταιρείες που κάνουν τον καθαρισμό και στους Δημάρχους, που δεν έχουν κανένα συντονισμό και προσπαθούν με ιδία μέσα να σώσουν ότι μπορούν.
ΣΕΒΑΣΤΕΊΤΕ και ΜΟΚΟ! Που μου θέλετε και παραιτήσεις!"
Απάντηση Τσολακίδη σε Γαλανόπουλο με μπηχτές κατά του Δημάρχου Αβδήρων: Παρών μέχρι νεωτέρων… αποδεκατισμένος ο Τσιτιρίδης!
Παρών μέχρι νεωτέρας, δήλωσε ο πρώην Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης αναφερόμενος στις διάφορες δηλώσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την δημοτικούς συμβούλους και τον Τύπο, ρωτώντας αν θα είναι ή δεν θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2019.
Στις δηλώσεις του στην Ανοιχτή γραμμή του Xanthi channel ο κύριος Τσολακίδης  δεν ξέχασε να επιτεθεί εκ νέου στον Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη λέγοντας ότι είναι αποδεκατισμένη η παράταξη του ενώ άφησε αιχμές και κατά του Προέδρου της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκου Χατζόπουλου για τις συνεχείς διακοπές νερού στις παραλίες και στα Φίλια την περίοδο του Καλοκαιριού…
Τέλος αναφερόμενος στις δηλώσεις του Δημήτρη Γαλανόπουλου που τον προκάλεσε για την…συνοχή της παράστασης (!) να πει αν θα κατέβει ή όχι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων και το ερώτημα του Π. Παπαδόπουλου αν θα τον στήριζε για τον Δήμο απάντησε με νόημα,  «ο Δημήτρης Γαλανόπουλος βιάζεται πολύ…Και την προηγούμενη φορά που παραιτήθηκε απο την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αβδήρων όπου είχε οριστεί ως εκπρόσωπός μας, δεν μας ενημέρωσε καν...»
-Το δικό μου συμπέρασμα; 
Θα κατέβει ο Βασίλης Τσολακίδης εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων…! Θυμηθείτε με…
ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΟΔΕ ΞΑΝΘΗΣ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ 
ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Η Νέα Δημοκρατία θεωρεί την παιδεία ως το υπ’ αριθμό 1 θέμα της ελληνικής κοινωνίας. Τα εκπαιδευτικά ζητήματα δεν έχουν ούτε κομματικό ούτε προσωπικό χαρακτήρα, καθώς αφορούν τόσο στις σημερινές όσο και στις επόμενες γενιές, δηλαδή στο παρόν και στο μέλλον του έθνους μας. Γι’ αυτό δεν επιτρέπεται να αντιμετωπίζονται με ανευθυνότητα και προς ικανοποίηση κομματικών σκοπιμοτήτων.
Την ίδια ώρα, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, πανηγυρίζουν για την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης στον τόπο μας, παρότι είναι πλήρως εν γνώση τους, ότι στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Ξάνθης εμφανίζονται συνολικά, πάνω από 1000 ώρες κενών, πρόβλημα που εμφανίζεται και στον ευαίσθητο τομέα της Ειδικής Αγωγής.
Ευτυχώς, τα ψέματα στέρεψαν για την κυβέρνηση και η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη, με ρεαλισμό και τόλμη, να αναλάβει τα ηνία της χώρας, γιατί οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα.
Για τη ΝΟΔΕ Ξάνθης
Ο Πρόεδρος
Κιατίπης Νικόλαος
Θεματικός Τομέα Παιδείας
Ψωμακέλης Κλεομένης
Ο Γραμματέας

Πατεράκης Μιχαήλ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »