*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Σεπτεμβρίου

Το γλέντι των Κυνηγών και η...θεά Λένα Παπαδοπούλου στο χορό της Αναγέννησης Θαλασσιάς

15 Σεπτεμβρίου
*Με αφορμή της νέας κυνηγετικής περιόδου, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης, όπως κάθε χρόνο, έτσι και το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, έκανε ένα «τρικούβερτο» γλέντι στον πυρήνα προσαρμογής θηραμάτων του Συλλόγου, στο Σέλερο Ξάνθης, διατηρώντας με αυτό τον τρόπο το έθιμο για καλή κυνηγετική χρονιά!
-Όλοι οι κυνηγοί που παραβρέθηκαν στο γλέντι απόλαυσαν το μενού με κυνήγια και χόρεψαν διασκεδάζοντας μέχρι αργά το βράδυ!
……
*Σούπερ στάρ της βραδιάς στο γλέντι των κυνηγών ήταν το μουσικό σχήμα «Πάμε μπουζούκια» με τους Γιώργο κουμουλίδη, Γεωργία Ταστσόγλου, Μάριο Κιοσσέ και την νέα «μεταγραφή» τους τον νέο μπουζουξή τους που φρόντισαν να διασκεδάσουν με τα τραγούδια τους, τους κυνηγούς!
……
*Παρών στο… Κυνηγετικό γλέντι το βράδυ της Τετάρτης και ο ένας εκ των επιχειρηματιών του My Club, ο Νίκος Πετράκος ο οποίος εκτός των άλλων είναι και πολύ καλός κυνηγός!
……
*Ιδού και δύο πρόεδροι του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης!
-Ο νυν Λοϊζος Σερραίος μαζί με έναν πρώην πρόεδρο, τον Μάκη Αδαμίδη, αλλά και τον εκδότη της εφημερίδας «Φωνή της Ξάνθης», Σταύρο Βλαχόπουλο ο οποίος είναι επίσης και κυνηγός και χθες γιόρταζε!
-Σταύρο χρόνια πολλά!
……
*Την Τετάρτη το βράδυ όμως, άλλο ένα γλέντι διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην περιοχή μας!
-Αναφέρομαι το πανηγύρι και τον χορό της ποδοσφαιρικής ομάδας «Αναγέννηση Θαλασσιάς» που έγινε στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού με guest star της βραδιάς την δημοφιλή τραγουδίστρια Λένα Παπαδοπούλου!
……
*Στη Θαλασσιά σημειώθηκε τρομερή κοσμοσυρροή και ο κόσμος διασκέδασε και χόρεψε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με την Λένα Παπαδοπούλου αλλά και τους υπόλοιπους τραγουδιστές του καλλιτεχνικού προγράμματος!
……
*Από το πανηγύρι αλλά και τον χορό της ομάδας του χωριού του δεν θα μπορούσε να λείψει και ο «δαιμόνιος» φωτορεπόρτερ και κάμεραμαν, Μίμης Μουρζόπουλος, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με την star της βραδιάς, την Λένα Παπαδοπούλου, «αντιγράφοντας» την προσφιλή τακτική του συναδέλφου του «παπαράτσι» Κυριάκου Κεσίσογλου!
-«Με όποιον δάσκαλο καθίσεις… τέτοια γράμματα θα μάθεις»!...
……

*Και τέλος να αναφέρω ότι το γλέντι στη Θαλασσιά τίμησαν με την παρουσία τους και οι Δήμαρχοι Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος και Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, αλλά και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Ξάνθης, Κώστας Χατζηελεθεριάδης, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, η Αντιδήμαρχος Ξάνθης Αλεξία Γκιρτζίκη, ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ και Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης Παναγιώτης Ταρενίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Ξάνθης Σάκης Λουκμακιάς, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισκού κ.Σπυριδόπουλος (στη φωτογραφία με τον Μωραίτη), αθλητικοί παράγοντες, ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης και φυσικά πλήθος κόσμου!

Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »