*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Σεπτεμβρίου

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ: Κλοπές μοτοποδηλάτων, ναρκωτικά και δυο συλλήψεις γυναικών για την ληστεία του 84χρονου στη Ξάνθη.

17 Σεπτεμβρίου
Συνελήφθηκαν οι δυο γυναίκες που λήστεψαν 84χρονο στη Ξάνθη
Συνελήφθησαν την Παρασκευ΄η(15-9-2017), το πρωί, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, δύο ημεδαπές, ηλικίας 30 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τις δράστιδες, διότι, λίγη ώρα νωρίτερα, σε συνοικιακή οδό της Ξάνθης, ασκώντας σωματική βία σε βάρος 84χρονου ημεδαπού, αφαίρεσαν από την κατοχή του ένα πορτοφόλι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ.
Το αφαιρεθέν πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό παρελήφθη από τον 84χρονο.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.
Σύλληψη υπηκόου Αλβανίας για απόπειρα κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας         
Συνελήφθη την 15-9-2017 το βράδυ, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι από κοινού με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, αποπειράθηκε να αφαιρέσει μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, πλην όμως έγινε αντιληπτός από πολίτη και μετά από σχετική καταγγελία εντοπίστηκε από προστρέξαντες αστυνομικούς.
….
Εξιχνίαση κλοπής δίκυκλου μοτοποδηλάτου στην Αλεξανδρούπολη, 20χρονος ο δράστης.
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, κλοπή δίκυκλου μοτοποδηλάτου, που διαπράχθηκε, την 21-8-2017 το βράδυ, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.
Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, για κλοπή σε βάρος 20χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον 20χρονο να οδηγεί δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει την 21-8-2017, από την Αλεξανδρούπολη.
Κατασχέθηκε το παραπάνω δίκυκλο, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.
….
Συνελήφθησαν 2 Έλληνες στη Κομοτηνή κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών
Συνελήφθησαν την Παρασκευή  (15-9-2017) το πρωί, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 27 και 35 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ ο 35χρονος διώκεται επίσης με Ένταλμα Σύλληψης.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε εταιρεία ταχυμεταφορών, ένα δέμα με 33 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, το οποίο είχε παραλήπτη τον 27χρονο και επρόκειτο να το παραλάβουν από κοινού οι δύο δράστες, ενώ στην οικία του 27χρονου, βρέθηκε ακόμη μία συσκευασία με 1,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Σημειώνεται ότι σε βάρος του 35χρονου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης από τις ελληνικές δικαστικές αρχές, για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών και την προώθηση μη νόμιμων μεταναστών στην ενδοχώρα.
Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.
Ο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »