*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Σεπτεμβρίου

Οι Μικρασιάτες της Ξάνθης, τίμησαν την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας. Οι παρόντες και οι απόντες (φώτο)

17 Σεπτεμβρίου




*Απόντες και οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, αλλά και οι ΑΝΕΛ (Ούτση, Σγουρίδης, Σκουλαρίκης κλπ)!
Με καταθέσεις στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και απόντες και τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης αλλά και το μέλος του Πολιτικού συμβουλίου των ΑΝΕΛ Χρύσα Ούτση, τιμήθηκε και στη Ξάνθη την Κυριακή 17/9 η Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς ΑΣΙΑΣ.
Το πρωϊ της Κυριακή τελέσθηκε επιμνημόσυνος δέηση στις 10.30 στον Ι.Ν. της  Του Θεού Σοφίας και αμέσως μετά ακολούθησε κατάθεση στεφάνων.
Εκ μέρους του Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Ξάνθης στεφάνι κατέθεσε η Πρόεδρος και Ταμίας του Συλλόγου Γόνυ Βλαχοπούλου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους καταθέτοντας στεφάνι ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικού Νίκος Ευφραιμίδης (εκπροσώπησε και τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη που απουσίαζε στη Θεσσαλονίκη), εκπρόσωπος του Δ’ Σώματος Στρατού, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων κλπ  
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! 



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »