*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Αυγούστου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Θα παραιτηθεί ο Καρά Αχμέτ για να μπει στην Οικονομική Επιτροπή ο Φανουράκης;

10 Αυγούστου
Μαθήματα …υψηλής δικηγορίας από την δημοτική σύμβουλο και νομικό Δέσποινα Παρτσαλίδου στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής  Επιτροπής υπό το βλέμμα της Ειρήνης Πυρνάρη

Δύο φορές έκλαψα στην Ξάνθη την πρώτη τη μέρα που υπέγραψα στην ομάδα (δεν ήθελα να πάω» και την δεύτερη όταν έφυγα από την ομάδα (δεν ήθελα να φύγω)
(Από την εξομολόγηση του Μάκη Τζάτζου στο fb)
-Τελικά ένας και μοναδικός είναι ο Χρήστος Πανόπουλος…! Κατά γενική ομολογία…


Δεν προλάβαμε ακόμη να «ξεφύγουμε» από το ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τα ημερολόγια του Μέτιου για το 2017 που κυκλοφόρησαν τον περασμένιο….Ιούνιο (σ.σ. Κόστους μόνο 15.000 ευρώ στην ΠΑΣΟΚιάδα της Κομοτηνής) και για το οποίο ακόμη δεν κινήθηκε Εισαγγελέας…
Και νέα ευτράπελα μου έρχονται για την λειτουργία της σημερινής διοίκησης και των συνεργατών της!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο παραΠΟΛΙΤΙΚΑ του «Μ»)
-Και μέχρι τις εκλογές του 2019 ποιος ξέρει τι μέλλει γίγνεσθαι..

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Ομόφωνα πέρασαν χθες τα τέσσερα πρώτα θέματα της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξάνθης.
Η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 13.30 και ενώ όλοι περιμέναμε να ολοκληρωθεί σε λίγα λεπτά…κράτησε ώρες λόγω του 5ου κρίσιμου θέματος.
…….
*Παρούσα μάλιστα στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξάνθης ήταν και η νομική σύμβουλος του Δήμου Ξάνθης Έλενα Χατζηλιάδου που ωστόσο όταν ήρθε το 5ο θέμα προς συζήτηση και παρά τις πιέσεις του Μανώλη Φανουράκη και του  Προέδρου, ζήτησε επιμόνως να αποχωρήσει, λέγοντας ότι την γνωμοδότηση για τον χώρο πρασίνου απέναντι από το γήπεδο του ΑΟΞ, την έκανε ο έτερος νομικός σύμβουλος του Δήμου Ξάνθης Θωμάς Ξανθόπουλος κι αυτός μόνο μπορεί να απαντήσει στα διάφορα ερωτήματα των μελών, προφανώς γιατί  η ίδια είχε κάνει αρνητική γνωμοδότηση για το ίδιο θέμα!!!
(σ.σ. Μήπως σε άδειασε εν ψυχρώ φίλε Θωμά; Ή δεν τα κατάλαβα εγώ καλά…)
*Τελικά έφυγε η γοητευτική Έλενα και κατέφτασε κατεπειγόντως ο δικηγόρος Θωμάς Ξανθόπουλος που αν κρίνω από το βίντεο που είδα…
Καλύτερα να μην…έρχονταν, αφού τάκανε χειρότερα και το μόνο που έλεγε ήταν ότι ισχύουν αυτά που είπε στην εισήγησή του!
….
*Μα είναι δυνατόν βρε Θωμά χωρίς ο συγκεκριμένος χώρος να είναι στη νέα κανονιστική, όπως και το Κυβερνείο άλλωστε, να συζητάτε για την…παραχώρησή του;
-Για φυλακή τον πάτε και τον…Κυριάκο Παπαδόπουλο;
Θα παραιτηθεί ο  Καρά Αχμέτ για να μπει στην Οικονομική Επιτροπή ο Φανουράκης;

Άπαιχτος ο Μανώλης Φανουράκης! Ενώ λοιπόν δεν είναι καν μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξάνθης–αλήθεια γιατί δεν παραιτείται ο Καρά Αχμέτ να μπει και να…ψηφίζει ο ίδιος, ώστε να μην ασχολούνται οι Εισαγγελείς μόνο με τον Δήμαρχο Μπάμπη-, όχι μόνο ήταν παρών στη συνεδρίαση, αλλά είχε και από δίπλα τους….Καρά Αχμέτ και Σιαμπάν Μπαντάκ!
Κάτι που σημαίνει ότι το «σκέφτεται» ως επικεφαλής να μπει ο ίδιος στην Οικονομική Επιτροπή για να «στριμώξει» τους Δημαρχόπουλο-Κυριάκο Παπαδόπουλο!
(σ.σ. Και το σχόλιο της στήλης. Λέτε; Να δούμε τον Μανώλη και αρχηγό του νέου…ανεξάρτητου συνδυασμού που πυρετωδώς ετοιμάζεται στο δημοτικό συμβούλιο;
-Δικαιώνοντας και τον χαρακτηρισμό που του έκανε φίλος του στο fb ως…Φανουράκογλου!)
Ο Παυλικιάνος ξεσκέπασε τους «κοπανατζήδες» του Δήμου Ιάσμου!
Οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ιάσμου που θα την…κοπανάνε από τις συνεδριάσεις, θα….αντικαθίστανται, σύμφωνα με αποκάλυψη του Αλέξανδρου Παυλικιάνου ο οποίος ως κολλητός του Δημάρχου Ιμέτ Καδή έχει καλές πληροφορίες.
Διαβάστε τι επακριβώς έγραψε ο Αλέξανδρος.
«Μαθαίνουμε ότι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Ιάσμου την κοπανάνε από τις συνεδριάσεις με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιούνται αυτές λόγω απαρτίας ο ίδιος ο δήμαρχος Καδρή Ισμέτ σε παλιότερη συνάντηση μας, μας είπε ότι θα εφαρμοσθεί ο κανονισμός που προβλέπει ότι ο δημοτικός σύμβουλος με την τρίτη συνεχόμενη απουσία αντικαθίσταται κάτι που όπως λέει η αντιπολίτευση δεν εφαρμόζεται.
Οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης είναι αποφασισμένοι να αποτανθούν στην διευρυμένη περιφέρεια προκειμένου ο δήμαρχος κ. Καδρή Ισμέτ να εφαρμόσει τον κανονισμό».
1.Διόρθωση. Μήπως ο κύριος Παυλικιάνος πρέπει τουλάχιστον να μάθει σωστά το όνομα του Δημάρχου Ιάσμου;;; Καδή λέγεται ο άνθρωπος κι όχι…Καδρή.
2.Μήπως μπορεί να μας πει ο Αλέξανδρος ποιοι είναι οι κοπανατζήδες;
-Γιατί και στο Δήμο Ξάνθης έχουμε τέτοιους κοπανατζήδες, αλλά δεν τον είδα ποτέ να το κάνει θέμα…
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ
Αποσύρθηκε το θέμα της μίσθωσης του χώρου πρασίνου απέναντι από το γήπεδο του ΑΟΞ!
Συνεδρίασε χθες Τετάρτης 9 Αυγούστου και ώρα 13.30 η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης παίρνοντας αποφάσεις στα πέντε θέματα της ημερήσιας διάταξης που αφορούσαν κυρίως υπηρεσιακά θέματα.
Στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξάνθης πέρασαν ομόφωνα τα 4 πρώτα θέματα και αποφασίστηκε η παρουσία της δικηγόρου του Δήμου Ξάνθης  Ελένης Χατζηλιάδου στο Συμβούλιο της Επικρατείας ενώ τελικά αποσύρθηκε το 5ο θέμα που αφορούσε την μίσθωση χώρου πρασίνου απέναντι από το γήπεδο του ΑΟΞ καθώς το συγκεκριμένο ακίνητο δεν βρίσκεται μέσα στην κανονιστική του Δήμου Ξάνθης για τους κοινόχρηστους χώρους αλλά και στα τέλη των κοινοχρήστων χώρων.
Και δεν μπορεί ούτε να μισθωθεί, ούτε να δημοπρατηθεί για τραπεζοκαθίσματα ή για χώρος συναθροίσεων κοινού.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »