*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Αυγούστου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ Το "λαμόγιο της δημοσιογραφίας" και η...παραλία που έβγαλε...σπυράκια!

10 Αυγούστου
*Κουίζ; Ποιο γνωστό λαμόγιο-εκβιαστής δημοσιογράφος πήγε λοιπόν σε επιχειρηματία αναψυκτηρίου στη μέση της σαιζόν να ζητήσει διαφήμιση και μάλιστα πιεστικά κι όταν αυτός δεν του έδωσε….
-Πήγε την επομένη και έγραψε στην ηλεκτρονική του εφημερίδα, «Όποιος κάνει μπάνιο στην τάδε παραλία…βγάζει σπυράκια»;;;;
Και μιλάμε για «παραλία» που πήρε ΜΠΛΕ σημαία!
-Ποιο γνωστό ΛΑΜΟΓΙΟ;;;
…..
*Καθαρές λοιπόν κουβέντες. Επειδή με τον συγκεκριμένο κύριο έχω ασχοληθεί και στο παρελθόν αλλά και θα συνεχίσω να ασχολούμαι, διότι κάτι τέτοια ΠΑΡΑΣΙΤΑ «βρωμίζουν» δυστυχώς την δημοσιογραφία στη Ξάνθη και πολύ σωστά ο κόσμος δεν έχει την καλύτερη άποψη για όλους μας…
Κι επειδή προφανώς έχει και ΑΓΝΟΙΑ  του κινδύνου με ότι αυτό συνεπάγεται καθότι είναι «γνωστός» ήδη στην «πιάτσα» για τις συγκεκριμένες πρακτικές του, τον προκαλούμε να ζητήσει και τα…ρέστα ή να μας δείξει τα…σπυράκια του!
-Γιατί τότε θα ασχοληθούμε και με τους ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ του!!!
….
*Και για να γίνω πιο ξεκάθαρος.
-Η παραλία λοιπόν του Πόρτο Μόλο Δήμου Αβδήρων λοιπόν  «εκβιαστή-τρωκτικό», όχι μόνο είναι από τις καλύτερες κι έχει πάρει και γαλάζια σημαία, αλλά κι από τις πλέον πεντακάθαρες!
….
*Πρόσεξε λοιπόν κι εσύ αλλά και όσοι όμοιοί σου χρησιμοποιείτε τέτοια μέσα για να εκβιάσετε και να πάρετε διαφημίσεις από τους επιχειρηματίες, ότι όχι μόνο δεν τσιμπάνε και δεν πρόκειται να υποκύψουνε…αλλά έχουν το θάρρος και σας καταγγείλανε σε μένα!!
Και προσέξετε λίγο διότι εκτός των άλλων είστε και απρόσεκτοι και κάποια στιγμή…με ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ θα σας κουβαλήσουνε με αυτά που κάνετε εδώ και χρόνια όχι μόνο με τους επιχειρηματίες αλλά και τους πολιτικούς και κυρίως τους Δημάρχους….
….
*Αυτά για σήμερα…γιατί ευτελές υποκείμενο πρέπει να ξέρεις ότι ο κόσμος ΞΥΠΝΗΣΕ πλέον!!! Και ειδικά εσένα, σε έχει πάρει ήδη χαμπάρι εδώ και πολύ καιρό!
……
*Αλλάζω θέμα. Διαβάζω την ανακοίνωση-αποκατάστασης της αλήθειας από την κυρία Κώστογλου (υποτίθεται αποκατάσταση…) για την θλιβερή διαστρέβλωση των δηλώσεων του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γ. Χατζηθεοδώρου και ξεκαρδίζομαι στα γέλια με το «βρίσιμο» που ρίχνει στους…»υποτίθεται πατριώτες» πρώην συνεργάτες της!
-Καλά βρε Μαρία, που τώρα το «παίζεις» ΣΥΡΙΖΑ και οπαδός του Ζεϊμπέκ  και προεκλογικά τον Γενάρη 2015 έστελνες μηνύματα και ευχόσουν….καλή επιτυχία στον υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. Κώστα Μαλάκη…
-Έχεις αντιληφθεί ότι αυτούς που καθυβρίζεις τώρα, επί σειρά ετών τους είχες σημαία στο Κανάλι 6 και στην Τόλμη;
….
*Δήθεν…πατριώτης δηλαδή ο Καραχότζα που τον είχατε και σας έλεγε το…Πομάκικο δελτίο επί 4-5 χρόνια αλλά και αρθογράφο στην Τόλμη; Χώρια δηλαδή που δεν τον πληρώνατε ξαφνικά τον κάνατε και …δήθεν πατριώτη;
-Και ποιοι είναι οι…πατριώτες; Ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης κ.Μετέ ή ο Ζεϊμπέκ;
…..
*Να σας πω λοιπόν και την δική μου άποψη κυρία Κώστογλου;
-Επίτηδες αλλοιώσατε και προσθέσατε στις δηλώσεις του Γ. Χατζηθεοδώρου δίπλα στη λέξη μητρική (και εντός παρενθέσεως) τη λέξη «Τουρκική», για να κάνετε αβάντα στον Χουσεϊν Ζεϊμπεκ και αυτούς που σας πείσανε να μετατρέψετε το Πομάκικο δελτίο που σας επέβαλε ο Σγουρίδης σε…Τούρκικο, ώστε να αναγκάσετε και τον γραμματέα να νομιμοποιήσει τη συγκεκριμένη αδίστακτη προπαγάνδα του Προξενείου!
Μόνο που δεν περιμένατε να αντιδράσει και να διαφοροποιηθεί και σας «χάλασε» την…δική Σας προπαγανδιστική γραμμή!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »