*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Ιουλίου

XanthiFans-Αιχμές κατά Ζαγναφέρη και Δημάρχων: Κάντε πράξη τα λόγια σας! Αποδείξτε εμπράκτως ότι στηρίζετε την ΑΟΞάρα!

06 Ιουλίου
Σκληρή ανακοίνωση των Xanthifans για αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη, δημάρχους και φορείς του Νομού 
Με σκληρή φρασιολογία τρεις μετά την βράβευση του μεγαλομέτοχου της ομάδας οι  XanthFans εξαπέλυσαν σκληρή επίθεση κατά του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη κατηγορώντας τον ότι τίποτα δεν υλοποίησε από αυτά που δεσμεύτηκε. Στην ίδια ανακοίνωση αφήνουν σκληρές αιχμές ωστόσο και κατά των δημάρχων και φορέων του Νομού Ξάνθης.
Οι οργανωμένοι φίλοι της λέσχης XANTHI FANS εξαπέλυσαν επίθεση στους κοινωνικούς φορείς της πόλης μας οι οποίοι για να κάνουν την λεζάντα τους στην βράβευση του ηγέτη του ΑΟΞ Χρήστου Πανόπουλου παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και εκ τότε όμως έχουν εξαφανιστεί και δεν τους βλέπουμε κοντά στην ομάδα, ούτε καν στον αγιασμό και την πρώτη προπόνησή της. «Χορτάσαμε από λόγια λένε όλοι τους με νόημα…».
Η ανακοίνωση των XanthiFanas αναφέρει χαρακτηριστικά τα παρακάτω:
«Τρεις μήνες πέρασαν από τη βράβευση του Χρήστου Πανόπουλου, τρεις μήνες από τα μεγάλα λόγια των «αρχόντων» του τόπου μας (Αντιπεριφερειάρχη, Δήμαρχοι, εκπρόσωποι επαγγελματιών κ.α.) για τη στήριξη στον ίδιο και την ομάδα μας. Τρεις μήνες μετά και ούτε ένας από αυτούς με τα μεγάλα λόγια δεν ήταν παρόντας στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας σε μια χρονιά δύσκολη αλλά και επετειακή. Αφήστε λοιπόν τα μεγάλα λόγια και αποδείξτε εμπράκτως ότι στηρίζετε την ΑΟΞάρα. Στήριξη δεν είναι τα ευχολόγια και η παρουσία στο γήπεδο μόνο και μόνο για να βγουν φωτογραφίες στα ΜΜΕ. Στήριξη είναι να είσαι δίπλα στην ομάδα οποιαδήποτε στιγμή και να το αποδεικνύεις με πράξεις!».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »