*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Ιουλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Όλοι θέλουν να γίνουν....Δήμαρχοι!

06 Ιουλίου
-Τα παιδία παίζει;;;
-Όχι… Τα «παιδία» αναζητούν υποψήφιο Δήμαρχο γιατί όλοι…Δήμαρχοι θέλουμε να γίνουμε;
…………….
Με δική μας πρωτοβουλία και με επίσημο τρόπο απευθυνθήκαμε στις αρμόδιες υπηρεσίες, συγκεκριμένα: στο Υπουργείο Ναυτιλίας, Υπουργείο Οικονομικών, ΣΔΟΕ και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για παροχή βοήθειας στην έρευνα και παράλληλα για να απαντηθούν οριστικά τα κατευθυνόμενα εναντίον της ΣΕΚΑΠ δημοσιεύματα. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει απάντηση.
(Από την ανακοίνωση της ΣΕΚΑΠ για τα δυο καράβια με τα λαθραία τσιγάρα στη Κρήτη)
-Μήπως κάποιοι Κυβερνητικοί θέλουν τον Ιβάν υπό ομηρία κύριε Υπουργέ;;
…………………
Τον έχω προκαλέσει τον Δήμαρχο Μπάμπη κι αν θέλει να βάλουμε και… στοίχημα ότι… δεν θα προλάβει να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος  Ξάνθης  για τις άλλες εκλογές, διότι θα τεθεί σε… αργία..!
-Αλλά αυτός θεωρεί ότι οι… κόκκινες γραβάτες θα τον διασώσουνε!
-Αν ήταν έτσι κι ο Δημήτρης κόκκινη γραβάτα θα φορούσε!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο Πολιτικό Καφενείο του Μαχητή)
-Από δω το πάει, από κει το πάει…Στο τέλος στον Δημήτρη Μπένη καταλήγει πάλι…

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Στην αντεπίθεση πέρασε η ΣΕΚΑΠ του Ιβάν Σαββίδη για τα λαθραία τσιγάρα και όχι αδίκως…
Αφού επί 6 μήνες ζητάει στοιχεία από τρία Υπουργεία, ρωτάει τι λαθραία τσιγάρα βρήκαν στα καράβια της Κρήτης καθότι ακόμη κι αν υπάρχουν, πολύ πιθανό να ‘ναι και απομίμηση… αλλά ούτε φωνή, ούτε ακρόαση! Κανένα στοιχεία, την ίδια ώρα που ο «ψευτοΘέμος» ρίχνει βέβαια τη λάσπη του…
……
*Με απλά λόγια, Τρεις αρμόδιοι Υπουργοί, Τσακαλώτος, Κουρουμπλής και Κοντονής, αφήνουν τα γνωστά «λαμόγια» του συστημικού τύπου να ρίχνουν τη λάσπη στη ΣΕΚΑΠ και δεν απαντάνε ούτε στα αυτονόητα…
-Γιατί σύντροφοι; Μήπως Αλέξη πρέπει να παρέμβεις και να τους τραβήξεις το αυτί;
……
*Τι συμβαίνει και την ώρα της «Ανοιχτής γραμμής» του Xanthi channel (12.50-14.15) τα δυο κινητά του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη, ή θα μιλάνε ή θα είναι…κλειστά; Τι επακριβώς;
-Τέτοια μα τέτοια σύμπτωση;
……
*Κάλεσε τους δημοτικούς του συμβούλους μαθαίνω ο Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος και τους ζήτησε… στήριξη!
-Στήριξη όμως από ποιόν; Από τα ΜΜΕ ή από την αντιπολίτευση;
.....
*Μήπως ο Δήμαρχος θα έπρεπε να ζητήσει στήριξη πρώτα από τον εαυτό του και μετά από τους άλλους; Καθότι στη προσπάθειά του να ρίξει όλες τις ευθύνες στους άλλους, πέφτει από τη μια γκάφα στην άλλη;

Επίσκεψη και ενημέρωση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ
για την πυρκαγιά στη Νέα Σάντα Ροδόπης
Την περιοχή της Νέας Σάντας Ροδόπης επισκέφθηκε το πρωί ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος προκειμένου να ενημερωθεί για το έργο κατάσβεσης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 4 Ιουνίου.
Ο κ. Μέτιος, συνοδευόμενος από τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Αχμέτ Ιμπράμ και τον Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ΑΜΘ κ. Κώστα Χουβαρδά, ενημερώθηκε από τον Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης ΑΜΘ Αρχιπύραρχο Ρήγα Ναθαναήλ και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής Αντιπύραρχο Κώστα Παπάζογλου.
Η πυρκαγιά, η οποία έκαψε 30 στρέμματα δασικής έκτασης, τέθηκε υπό έλεγχο σήμερα στις 11:40, ενώ στο έργο της πυρόσβεσης συμμετείχαν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, δύο αεροσκάφη Canadair και 2 αεροσκάφη PZL.
Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ (19:30)
ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΞΑΝΘΗΣ
Την Δευτέρα 10 Ιουλίου και ώρα 19:30, συνεδριάζει το Επιμελητήριο Ξάνθης με τα παρακάτω 4 θέματα:
1. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΑΡ. 3/2017
2. ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
3. ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
4. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας το Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκληθεί εκ νέου εντός της νόμιμης προθεσμίας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

Αποκαλυπτική έρευνα: Ο Ερντογάν σκηνοθέτησε 
το αποτυχημένο πραξικόπημα!
Η αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία του περασμένου έτους ενορχηστρώθηκε από τον αυταρχικό Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τους συνεργάτες του προκειμένου να βρουν το πρόσχημα για να προχωρήσουν σε μαζικές διώξεις των αντιπάλων τους αλλά και να κηρύξουν τη χώρα σε κατάσταση διαρκούς έκτακτης ανάγκης.
Αυτό αναφέρει αναλυτική μελέτη του Stockholm Center for Freedom (SCF).
Με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία, τα κατηγορητήρια, τις μαρτυρίες, τις ιδιωτικές συνεντεύξεις, τις μελέτες στρατιωτικών εμπειρογνωμόνων και άλλα στοιχεία που συλλέχθηκαν από τους ερευνητές, η SCF είναι αρκετά σίγουρη ότι αυτή η απόπειρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καν ως πραξικόπημα με οποιαδήποτε έννοια. Ήταν ασυνήθιστα περιορισμένη σε αριθμό, σε λίγες πόλεις, είχε κακή διαχείριση, αγνόησε τις καθιερωμένες πρακτικές, την παράδοση, τους κανόνες εμπλοκής και τις τυποποιημένες διαδικασίες λειτουργίας στον τουρκικό στρατό.

(σ.σ. Κι έλεγα κι εγώ πως με τόσους αεροπόρους και στρατηγούς, ένας από τους πραξικοπηματίες δεν βρέθηκε να ρίξει το αεροπλάνο του κατά την μεταφορά του από την Άγκυρα στη Κωνσταντινούπολη…Όλοι στο κόλπο ήτανε με τον δικτάτορα!)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »