*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Ιουλίου

See Through Τη Κυριακή 9/7 το μνημόσυνο για τα 40 του Χαράραλαμπου Σπυριδόπουλου

06 Ιουλίου

ΑΚΟΥΣΟΝ!ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Αυτή τη Κυριακή 9/7 το πρωϊ στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας θα γίνουν τα 40 του Χαράλαμπου  (Χάμπου) Σπυριδόπουλου, πατέρα του πρώην Προέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης Νίκου Σπυριδόπουλου.
-Σημειώνω ότι η κηδεία έγινε στα  Κομνηνά, η οικογένεια ωστόσο αποφάσισε τα 40 να γίνουν στη Ξάνθη για να μπορέσουν να έρθουν και αυτοί που δεν μπόρεσαν να μετακινηθούν.
……
*Στις 12 η ώρα τη νύχτα της Τρίτης ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Λεύκιππου για το θέμα του νέου προπονητή της ομάδας που τελικά όπως αποκαλύψαμε στο blog ήταν ο Σωτήρης Κοκκινόπουλος.
(Λεπτομέρειες στη σελίδα 7)
……
*Συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι (14.30) Πέμπτη 6 Ιουλίου η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης με τα παρακάτω τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη:
1. Έγκριση υψομετρικής μελέτης του οικισμού Σταυροχωρίου στη Δ.Ε. Σταυρούπολης (εισηγητής: Αθανάσιος Θεοδωρόπουλος)
2. Υλοποίηση ορίων των κορυφών 2, 3, και 4 στον οικισμό Δαφνώνα του δήμου Ξάνθης (εισηγητής: Ερκάν Κιρατζή, αντιδήμαρχος Ξάνθης)
3. Υλοποίηση ορίων των κορυφών 1, 2, 3 και 4 στον οικισμό Νέας Μορσίνης του δήμου Ξάνθης (εισηγητής: Ερκάν Κιρατζή, αντιδήμαρχος Ξάνθης).
……
*Με… ψάθινο καπέλο κυκλοφορούσε στη Ξάνθη ο Τομεάρχης της ΝΔ στη Ροδόπη Κώστας Παπαβραμίδης, τις λίγες μέρες που κάθισε στη πόλη μας…!
-Μήπως μπερδεύτηκε και νόμισε ότι ακόμη βρίσκεται στη Μύκονο;
…………..
*Από τον Καταναλωτικό Συνεταιρισμό Ξάνθης πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος του συνεταιρισμού μας αλλάζει.
Από σήμερα ισχύει το καινούριο ωράριο που είναι:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  9 - 5 (συνεχές ωράριο)
ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΛΕΙΣΤΑ
Υπενθυμίζουμε ότι το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Καβάλας 14 και Αγίου Ελευθερίου γωνία».
Μπογδάνος για την απόλυση του από τον ΣΚΑΪ: 
«Ραντεβού στα ειδησάδικα»
Επιμένει στις δηλώσεις του για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, υποστηρίζοντας πως δεν ήταν κάποιο δικό του σχόλιο αλλά προϊόν ρεπορτάζ.
Ο δημοσιογράφος, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, υποστηρίζει ότι ζήτησε από τον ΣΚΑΪ να υπερασπιστεί την Τετάρτη τα όσα είχε πει την προηγούμενη ημέρα, αλλά ο σταθμός αντί αυτού του ζήτησε να εμφανιστεί στην εκπομπή και να μην πει τίποτα σχετικό. «Απάντησα ότι η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει κάτι τέτοιο, μου ζητήθηκε παραίτηση, δεν την έθεσα στη διάθεση του καναλιού, συνεπώς η συνεργασία διεκόπη με πρωτοβουλία της εργοδοσίας», σημειώνει.
Η ανάρτηση του δημοσιογράφου κλείνει με τη φράση «ραντεβού στα ειδησάδικα».
Ολόκληρη η ανάρτηση στο Facebook έχει ώς εξής:
«Κατόπιν όχλησης Μαξίμου, ο ΣΚΑΪ αναφέρθηκε σε "δήλωσή" μου χαρακτηρίζοντάς την "ανάρμοστη" και "αδόκιμη", ενώ με εγκάλεσε για "παραπληροφόρηση". Η διατύπωσή μου (και όχι δήλωση), όμως, βασίζεται σε ρεπορτάζ (μεταξύ άλλων και της Καθημερινής), γεγονότα, στοιχεία - θα αναρτηθούν σε πλήρη έκταση στο marketnews. Ζήτησα από τον σταθμό να υπερασπιστώ σήμερα ό,τι είπα χθες, έστω συνοπτικά. Αυτό κρίθηκε μη επιτρεπτό και αντίθετα μου ζητήθηκε να εμφανιστώ στην εκπομπή κανονικά χωρίς να κάνω καμία αναφορά στα χθεσινά. Απάντησα ότι η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει κάτι τέτοιο, μου ζητήθηκε παραίτηση, δεν την έθεσα στη διάθεση του καναλιού, συνεπώς η συνεργασία διεκόπη με πρωτοβουλία της εργοδοσίας.
Δεν διαγράφω τα καλά, ούτε τσουβαλιάζω τα άσχημα τόσων ετών στο Φάληρο - και δεν χρειάζομαι το σήμα της ΕΣΗΕΑ (που αδιαφορεί για την "καθ' υπόδειξιν" απόλυσή μου) για να αγωνίζομαι για την αλήθεια, όπως την αντιλαμβάνομαι με νου, ψυχή και τιμιότητα.
Ευχαριστώ από καρδιάς γνωστούς και αγνώστους για την συγκινητική στήριξη από χθες, αλλά και διαχρονικά – το ΣΚΑΪ στις 3 έκλεισε τον Ιούνιο με 14.5% Μ.Ο. τηλεθέασης.
Ραντεβού στα ειδησάδικα!»

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ 
με τον Διοικητή του νοσοκομείου Δράμας
Συνάντηση γνωριμίας είχε στην Κομοτηνή ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος με τον Διοικητή του γενικού νοσοκομείου Δράμας κ. Νικόλαο Λιάτση.
Στη συνάντηση συζητήθηκε η πορεία των έργων που υλοποιούνται στο νοσοκομείο της Δράμας με πόρους του ΕΣΠΑ και αφορούν στην προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού καθώς και το σχέδιο για την ενεργειακή αναβάθμιση του νοσοκομείου.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη δωρεά του γερμανικού Υπουργείου Βιομηχανίας προς το νοσοκομείο Δράμας για την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων, ενώ συζητήθηκε η ενίσχυση της συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια ΑΜΘ και τη διοίκηση του νοσοκομείου.
Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

«Μαϊμού» μοναχή εξαπάτησε 39χρονο στην Ξάνθη, επιχειρώντας να του πουλήσει εκκλησιαστικά είδη
Συνελήφθη την Τετάρτη (5-7-2017) το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης, 54χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης.
Ειδικότερα, η δράστιδα προσποιούμενη τη μοναχή, φορώντας ανάλογη ενδυμασία, αποπειράθηκε να εξαπατήσει έναν 39χρονο ημεδαπό, επιχειρώντας να του πουλήσει ένα ξύλινο σταυρουδάκι.
Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-15 ξύλινα σταυρουδάκια
-1 εκκλησιαστική εικόνα  
-το χρηματικό ποσό των 118 ευρώ περίπου
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης. 

Δήλωση Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, κατά την έξοδό
του από τον χώρο της Διεθνούς Διάσκεψης για το Κυπριακό
Δήλωση Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, σε δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από τον χώρο της Διεθνούς Διάσκεψης για το Κυπριακό (Crans-Montana, 04.07.2017)
Δημοσιογράφος: Κύριε Υπουργέ, τι άλλαξε κι έρχεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ την Πέμπτη;
Ν. Κοτζιάς: Αν ρωτάτε εμένα, τίποτα. Αλλά είναι καλό που έρχεται. Θέλω να πω το εξής: Σήμερα κάναμε μια συζήτηση γύρω από τη Συνθήκη των Εγγυήσεων, αποδείξαμε ότι πρέπει να τερματιστεί η παρουσία της και υποβάλαμε δέκα ερωτήματα όσον αφορά τη Συνθήκη Συμμαχίας και την παρουσία των τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων, στα οποία ερωτήματα αναμένουμε κάποιος να μας απαντήσει. Τα ερωτήματα αυτά από την πλειοψηφία των πλευρών θεωρήθηκαν ορθά, σωστά και ως ο μόνος τρόπος για να προχωρήσουμε. Διότι κάποιοι κάνουν γύρω-γύρω από τα ζητήματα και δεν καταλήγουμε. Κάποιοι θέλουν να έρθουν οι Πρωθυπουργοί, τους απάντησα ξανά ότι για να έρθουν οι Πρωθυπουργοί πρέπει να έχουμε προχωρήσει. Διότι αν λένε ότι πέρασαν οι ημέρες και πρέπει να έρθουν οι Πρωθυπουργοί, τους λέω ότι θα έρθουν οι Πρωθυπουργοί με αυτή τη νοοτροπία, θα ξαναπεράσουν οι ημέρες και θα λένε ότι θα πρέπει να έρθουν οι Πρόεδροι
………………..

Αλέξανδρε Παυλικιάνε, βρήκα πεταμένο ένα… φανάρι επάνω στη γέφυρα των Κιμμερίων. Μπορείτε να ειδοποιήσετε Μπάμπη και Θωμά Ηλιάδη να έρθουν να τα πάρουνε; 
Εσένα σ’ ακούνε… Αμέσως θα τρέξουνε…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »