*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Ιουλίου

Και τώρα που "κατάλαβαν" οι Εισαγγελείς τι συμβαίνει με τα πρόστιμα στο Δήμο Ξάνθης, ποιός θα τους..."σώσει";

06 Ιουλίου
*Να σας κάνω μια προσωπική εξομολόγηση; Έχω λοιπόν την εντύπωση ότι η  Εισαγγελία  Ξάνθης «κατάλαβε» τι συμβαίνει στο Δήμο Ξάνθης επί τόσα χρόνια με τα τραπεζοκαθίσματα και τα πρόστιμα και «κάποιοι» αυτήν τη φορά δεν την γλιτώνουν με τίποτα!
Και προσέξτε… Δεν εννοώ τους τωρινούς μόνο, αλλά και τους πρώην!
……
*Η σημερινή αποκλειστικότητά μου. Μία εκ των αντιεισαγγελέων της Ξάνθης ζήτησε να πληροφορηθεί τις ενέργειες του Δήμου Ξάνθης για πρόστιμα σε βάρος συγκεκριμένων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα!
Κι εδώ ωστόσο βρίσκεται και η ουσία της υπόθεσης…
-Για ποιο χρονικό διάστημα ζήτησε στοιχεία;
-Μα για το χρονικό διάστημα 2012-2014!!!
……
*Αν λοιπόν δεν σας λέει τίποτα αυτό, να σας αποκαλύψω εγώ το λόγο…
Η Αντιεισαγγελέας λοιπόν ζητεί στοιχεία για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, διότι τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί σε αυτό, είτε έχουν παραγραφεί, είτε κινδυνεύουν με παραγραφή…!!!
Όπως ήδη συνέβη με  άλλα ΠΡΟΣΤΙΜΑ  παρελθόντων ετών καταστημάτων που ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΑΝ (!) γιατί ο Δήμος Ξάνθης ουδέποτε κίνησε την διαδικασία είσπραξης των προστίμων!!!
(σ.σ. Έχω μάλιστα συγκεκριμένες  καραμπινάτες περιπτώσεις επιχειρηματιών που «καθάρισαν» με αυτόν τον τρόπο πρόστιμα που είχαν μαζευτεί κι ήταν μάλιστα πάνω από 120.000 ευρώ!…).
……
*Επίσης θα σας κάνω μια ακόμη αποκάλυψη για τις συνεχιζόμενες παρανομίες των τραπεζοκαθισμάτων όπου κατάστημα για παράδειγμα που δικαιούται στον εσωτερικό χώρο 5-10 τραπέζια, έχει απλώσει στη πλατεία και στους πεζόδρομους τα τριπλάσια τραπεζοκαθίσματα…
-Ενώ εξακολουθούν να λειτουργούν τα περισσότερα ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΙΑ! Και το κυριότερο χωρίς να τους ελέγχει κανείς…
…..
-Πολλοί μου λένε βέβαια ότι μόνο τυχαία δεν έγινε διευθύντρια διοικητικών υπηρεσιών η κ. Καλλιόπη Δ. Τζανόγλου που από πολέμια του σημερινού Δημάρχου Ξάνθης, έγινε η πλέον φανατική του… οπαδός!
……
*Κι όσο για τον Αντιδήμαρχο Δόμησης Κίρατζη Εργκάν που ήδη από 12 Ιουνίου 2017 πηγαινοέρχεται πλέον στα δικαστήρια ύστερα από παραγγελίες της κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης… εξακολουθεί δημόσια να δηλώνει για την ΚΑΛΥΨΗ των παρανομούντων μαγαζιών τη φράση, «εγώ εκτελούσα προφορικές εντολές του Δημάρχου Ξάνθης…».
-Τουτέστιν πακέτο θα πάνε στο τέλος κατηγορούμενοι και οι δυο. Θυμηθείτε με…!
……
*Αλλάζω θέμα. Ρώτησα κι άλλη φορά από ποιόν παίρνει άδεια ο εκπαιδευτικός σύμβουλος  Σάββας Μελισσόπουλος και κάθε μέρα που τον χάνεις, που τον βρίσκεις… στα καφέ με Φανουράκη, Τσέπελη, γιατρό και Ειρήνη Πυρνάρη….
-Αλλά δεν μου απαντάει ούτε ο Κεραμάρης, ούτε η Χρύσα Ούτση…
-Τέτοια «κάλυψη» κι από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο Σάββας Μελισσόπουλος! Μπράβο του…
……
*Και η εξομολόγηση Φανουράκη, τον οποίο δεν ΤΟΛΜΑ να καλέσει σε απολογία η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης…
-Εννοείται ότι μεταξύ Μελισσόπουλου και Ζαγναφέρη είμαι με τον Μελισσόπουλο, διότι τον θεωρώ ικανότερο στην Διοίκηση!

-Κι εγώ αυτό λέω Μανώλη μου… Ότι κακώς σε κρατάνε στη Νέα Δημοκρατία, διότι το… (πράσινο) αίμα (σου) νερό δεν γίνεται! Άλλωστε και την πρώτη εκλογή σου με τον Λάκη, στην κυρία Σγουρίδου την οφείλεις! Και στις εκλογές του 2014 με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ κατέβηκες… τυχαίο; Δεν νομίζω…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »