*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Ιουλίου

See Through Παρουσία του Βούλγαρου επενδυτή το θέμα του κάμπινγκ στο δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων...

18 Ιουλίου

ΑΚΟΥΣΟΝ!ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Στο τέλος του έτους αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι εκλογές των επιμελητηρίων μετά από ανακοίνωση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων της χώρας και ενημέρωση που έγινε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στους προέδρους όλων των Επιμελητηρίων στην Αθήνα.
……
*Παράλληλα ανακοινώθηκε από την Κυβέρνηση και το σημαντικό νομοσχέδιο που φαίνεται πως φέρνει αλλαγές μέχρι και στην εκλογική διαδικασία των επιμελητηρίων. Οι εκλογές των επιμελητηρίων θα πρέπει να γίνουν από 15 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου του 2017 παρά τις όποιες επιφυλάξεις εκφράζουν οι νυν πρόεδροι.
*Παρουσία του Βούλγαρου  επενδυτή στις 24 Ιουλίου θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων προκειμένου να συζητήσει τις εξελίξεις στο κάμπινγκ Μυρωδάτου ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες, το οικόπεδο να γίνει αυτόνομο και να μπορέσει να πάρει οικοδομική άδεια.
Οπότε θα ξέρουμε οριστικά τι γίνεται και με το συγκεκριμένο θέμα.
……
*Τελικά λόγω του καιρού αναβλήθηκε στη Ξάνθη η χθεσινή συναυλία του Χαρούλη ή μήπως λόγω πολύ μικρής προπώλησης εισιτηρίων;
Πάντως ο Ορφέας Ξάνθης που εμφανίζονταν οργανωτής, ανήγγειλε για χθες αγιασμό για την νέα περίοδο..
Κι αν αρχίσουν οι προπονήσεις στο γήπεδο, λίγο δύσκολο ο Μπάμπης Χατζημεστής να επιτρέψει να χαλάσει ο αγωνιστικός χώρος με το στήσιμο της κερκίδας κλπ.
……
*Μπορεί πάντως ο Χαρούλης να σκίζει σε κάποιες άλλες πόλεις, αλλά στη Ξάνθη σίγουρα τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε κι αυτό φάνηκε από την αρχή…
Δεν έχει ιδιαίτερο fun στη Ξάνθη και οι εποχές δεν είναι και τόσο εύκολες για συναυλίες και μάλιστα με… είσοδο!

Δικαιώθηκαν οι απολυμένοι της ΒΦΛ!
Έναν χρόνο μετά την αρχή του αγώνα τους, οι απολυμένοι της ΒΦΛ μπορούν να αισθάνονται δικαιωμένοι. Κι αυτό διότι την, Πέμπτη 13.7 το δικαστήριο εκδίκασε την πρώτη από τις τρεις περιπτώσεις αγωγών που κατέθεσαν εναντίον της εταιρείας.
Η απόφαση δικαιώνει τους πρώτους 50 εργαζόμενους οι οποίοι απολύθηκαν με ψεύτικες κατηγορίες εναντίον του για…εμπρησμό. Ως εκ τούτου, δεν πήραν αποζημίωση. Το δικαστήριο έκρινε καταχρηστικές τις απολύσεις και υποχρεώνει την εταιρεία να αποζημιώσει τους απολυμένους και να καταβάλει μισθούς υπερημερίας.

Ο Μακάριος Λαζαρίδης υποψήφιος 
βουλευτής στο Νομό Καβάλας.
Πλώρη για βουλευτική υποψηφιότητα στην Καβάλα στις επόμενες εθνικές εκλογές, βάζει ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης.
Το σχετικό ρεπορτάζ δημοσιεύει η εφημερίδα “Αξία” στη στήλη του παρασκηνίου, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο Γραφείο Τύπου του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Μακάριου Λαζαρίδη στην Καβάλα είχε ακουστεί από την πρώτη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης κέρδισε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, ο σημερινός Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ωστόσο ήθελε δίπλα του τον στενό συνεργάτη του, στο δύσκολο ξεκίνημα στο Μοσχάτο, και έτσι τα σχετικά σενάρια υποχώρησαν το διάστημα που προηγήθηκε.
Πλέον, και με φόντο την τελική ευθεία για τις εκλογές, φαίνεται ότι ο Μακάριος Λαζαρίδης πατάει γκάζι για την εκλογική περιφέρεια της Καβάλας.

Αίσιο τέλος με 34χρονο που απειλούσε 
να αυτοκτονήσει στο Φανάρι !
Αίσιο τέλος είχε η απόπειρα αυτοκτονίας του 34χρονου άντρα, κατοίκου του Φαναρίου, ο οποίος κατά τις μεσημβρινές ώρες, απειλούσε πως θα δώσει τέλος στη ζωή του, αναφέρει η εφημερίδα Παρατηρητής.
Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, με ειδικούς διαπραγματευτές της αστυνομίας, ο 34χρονος επίδοξος αυτόχειρας πείσθηκε να παραδώσει το μαχαίρι με το οποίο απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή του, ευρισκόμενος εντός της οικίας του.
Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή  αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απέκλισαν τους δρόμους γύρω από την οικία του 34χρονου ο οποίος τελικά μετά από τρεις και πλέον ώρες διαπραγματεύσεων παραδόθηκε στους αστυνομικούς.

Σέρρες: Έκρυβε ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του
Ολόκληρο οπλοστάσιο έκρυβε στο σπίτι του 48χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς στη Μαυροθάλασσα Σερρών. Μεταξύ άλλων, κατασχέθηκαν πολεμικά όπλα, πιστόλια, πάνω από 2.500 φυσίγγια, γεμιστήρες φυσιγγίων και χειροβομβίδες.
Ειδικότερα, σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος παγοπώλης έκρυβε στο σπίτι του ένα οπλοπολυβόλο με δύο γεμιστήρες, δύο πολεμικά τυφέκια, τρία πιστόλια με τις γεμιστήρες τους, μία κυνηγετική καραμπίνα, 2.554 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 122 γεμιστήρες πολεμικών τυφεκίων, 4 χειροβομβίδες αμυντικού τύπου, 9 μολύβδινα σφαιρίδια, βραδύκαυστο φιτίλι μήκους 37 εκατοστών, 14 κάλυκες και 6 φωτοβολίδες.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. O κατασχεμένος οπλισμός θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 48χρονος ισχυρίζεται ότι τα όπλα και τα πυρομαχικά αποτελούν οικογενειακά κειμήλια, ότι είναι αχρησιμοποίητα εδώ και πάρα πολλά χρόνια και ότι δεν σχετίζεται με παράνομες δραστηριότητες.

Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήματα της οδού Θεοδώρου Δούκα από την Τετάρτη 19 μέχρι την Παρασκευή 28 Ιουλίου
Σας ενημερώνουμε ότι από την Τετάρτη 19 Ιουλίου μέχρι την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017, κατά τις πρωινές ώρες, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήματα της οδού Θεοδώρου Δούκα, στα πλαίσια του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΔΟΥΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΞΑΝΘΗΣ».
Οι εν λόγω εργασίες θα έχουν ως αποτέλεσμα την τροποποίηση της κυκλοφορίας στη παραπάνω οδό, με διακοπή της κυκλοφορίας στα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, και  εκτροπή αυτής στις παρακείμενες οδούς.
Παρακαλούμε για την κατανόηση και την προσοχή σας.
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Συνάντηση της Γραμματείας Γυναικών της ΠΟΑΣΥ 
με τους Ανεξάρτητους Έλληνες
Με τον Αντιπρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Παναγιώτη Σγουρίδη και την Αναπληρώτρια Γραμματέα της Γραμματείας Γυναικών και Στήριξης της Οικογένειας των ΑΝΕΛ κα Ευαγγελία Γεωργούλα, συναντήθηκε την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017, η Γραμματεία Γυναικών της ΠΟΑΣΥ παρουσία και του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας μας κ. Κωνσταντίνου Μαλλικόπουλου.
Η Γραμματέας Γυναικών κα Μαρία Γιαννακοπούλου ενημέρωσε το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τις δράσεις της Γραμματείας που αφορούν συγκεκριμένα εκκρεμή αιτήματα, δίνοντας έμφαση στη νομοθέτηση της αναγνώρισης πλασματικού χρόνου τέκνων, βάσει σχετικής τροπολογίας – πρότασής μας για την οποία και δίνουμε έναν αγώνα ώστε να τύχει της υποστήριξης όλων των πολιτικών κομμάτων.
Συγκεκριμένα, προτείνεται εκ μέρους μας, να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση ως ακολούθως: «Προστίθεται εδάφιο δ' στην παρ. 4 του άρθρου 20 του ν. 3865/2010 ως εξής: δ. Προαιρετικά και μόνο κατόπιν αναγνώρισης με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις ο χρόνος πλασματικής ασφάλισης του άρθρου 141 του ν. 3655/2008. Έχουν αναλογική εφαρμογή οι διατάξεις του άρθρου 34 του ν. 4387/2016, αναφορικά με το κόστος και τη διαδικασία εξαγοράς των πλασματικών ετών του παρόντος».
Ο Αντιπρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Παναγιώτης Σγουρίδης εξέφρασε την κατανόησή του και συμμερίστηκε το δίκαιο του αιτήματος, τονίζοντας ότι από την πλευρά του κόμματός του θα αναληφθεί πρωτοβουλία ώστε με βάση την συγκεκριμένη πρότασή μας, να γίνει επερώτηση στους συναρμόδιους υπουργούς, καλώντας τους παράλληλα, να την υιοθετήσουν και να την προωθήσουν στην Ολομέλεια της Βουλής προς ψήφιση ως άρθρο σε σχετικό νομοσχέδιο.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος  ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Όλα τριγύρω αλλάζανε κι όλα το…ίδιο μένουν!

«Για όλα τα πράγματα υπάρχει ο σωστός χρόνος» λέει στην παραίτησή του ο Δημήτρης Μπένης με τη διαφορά ότι εκ των τριών, μόνο ο Γιάννης Παπαμαρκάκης έφυγε το σωστό χρόνο και κατήγγειλε μάλιστα τους υπόλοιπους που κατέβηκαν στις εκλογές του 2014, γιατί δεν...πήγαν σπίτι τους!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »