*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Ιουλίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Έκλεψαν 250 λίτρα βενζίνης απο σκάφος Βούλγαρου...

18 Ιουλίου
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ! ΚΛΕΒΟΥΝ ΒΕΝΖΙΝΕΣ 
ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΒΔΗΡΩΝ!
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Ξάνθης που συνεχίζει εδώ και 24 χρονιά να προσφέρει στον ερασιτέχνη αλιεία και μόνο πριν λίγες μέρες  κλέψανε και πάλι βενζίνα από σκάφος στο λιμάνι Αβδήρων.
Αναφέρει αναλυτικότερα ο Σύλλογος στην ανακοίνωσή του: .
«Κλοπή βενζίνης από ένα ακόμη σκάφος ,στο λιμάνι Αβδήρων.
Διακόσια πενήντα λίτρα ????? κλέψανε από τα τριακόσια πενήντα λίτρα ,του ανωτέρω σκάφους στην φωτογραφία, Βουλγάρικης ιδιοκτησίας.
Μάστιγα τελικά έγινε η Κλοπή βενζίνης και όχι μόνο.
Τελικά πρέπει να επιτραπούν άμεσα οι κάμερες ασφαλείας στο λιμάνι και να ξεπερασθούνε τα νόμιμα κολλήματα.
Για να μην λέτε ότι γλείφουμε τις Λιμενικές αρχές ,τονίζουμε και λέμε τα προβλήματα που απασχολούν τους ιδιοκτήτες σκαφών, ειδικά αμέσως μετά το κλείσιμο του Λιμενικού σταθμού στ Αβδηρα,λογω κρισης,μεσα στην κρίση.
Και σας θυμίζω την κουβέντα τέως υπουργού Ξανθιώτη... Λόγω κρίσης κλείνει ο Λιμενικός Σταθμός, για οικονομία και δεν θα φυλάμε τα σκάφη μερικών. ?????????».
-Τα σχόλια για σας….!
(σ.σ. Για να δούμε, θα βρεθεί ο δράστης που έκλεψε τα 250 λίτρα από τη βάρκα του Βούλγαρου;)

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ;
Αφού εμφανίζεται τόσο… δημοφιλής και τόσο μεγάλη  πολιτική οντότητα ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, γιατί δεν λέει το «ναι» από τώρα στους Τσέπελη-Μπένη κλπ να ξεκινήσουν και τον αγώνα;
Γιατί δεν τολμάει και μιλάει εκ  του… ασφαλούς;
Ή περιμένει πρώτα να δει αν θα παραμείνει ή θ’ αλλάξει ο Νόμος για τους χωρικούς Αντιπεριφερειάρχης και θα χρειάζονται κι αυτοί σταυρό στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές…
ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΤΟΝ ΜΙΧΟΓΛΟΥ
Στην πολιτική και στη ζωή μετράει η συνέπεια και το πολιτικό ήθος. Οι τελευταίες συμπεριφορές λοιπόν του Θωμά Μίχογλου δεν θα πρέπει να περάσουν από την Νέα Δημοκρατία στου ντούκου… διότι ο Δήμαρχος Τοπείρου εδώ και καιρό στη προσπάθειά του να «παίξει» με όλους, κρατάει αποστάσεις από το κόμμα που τον ανέδειξε και λειτουργεί με δουλοπρέπεια απέναντι στο Τουρκικό προξενείο και τους Προξενικούς, ενώ τα έχει δώσει όλα στο ΣΥΡΙΖΑ…
Τι πιο απλό λοιπόν να συνεδριάσει η ΝΟΔΕ και να τον διαγράψει!
-Εκτός αν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Κιατίπης επειδή είναι αντιδήμαρχος του Μίχογλου, φοβάται μη χάσει τα… οφίτσια και την αντιμισθία!
-Οπότε ο Μίχογλου εκ του ασφαλούς κάνει ότι κάνει…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »