*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Ιουλίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Στο My club ΣΗΜΕΡΑ απο το 22.30 για τον Τελικό του Survivor!

05 Ιουλίου
*Μια πρωτότυπη και διαφορετική από τις υπόλοιπες Ελληνική βραδιά διοργανώνει σήμερα Τετάρτη 5 Ιουλίου το My Club!
-Από τις 22.30 το My club με γεύση… Survivor, θα μεταδίδει ζωντανά τον τελικό του πιο διάσημου τηλεπαιχνιδιού από τις γιγαντιαίες οθόνες του!!!
-Παράλληλα θα μοιραστούν δωρεάν και 1000 σφηνάκια… «survivor»!
-Αυτό το event δεν πρέπει να το χάσει κανείς!
-H είσοδος είναι ελεύθερη για όλους...
……
*Πολύ κρυψίνους μας προέκυψε τελικά ο δημοφιλής (στρατευμένος) ραδιοφωνικός παραγωγός του Life 92.1, Χαράλαμπος Κυρκούσης!
-Στον «τοίχο» του στο Facebook, δημοσιεύει φωτογραφίες «μοναξιάς» στο σπίτι του στα… Μάγγανα, αλλά εγώ τον εντόπισα να διασκεδάσει με συναδέλφους του φαντάρους το Σάββατο 24 Ιουνίου στο My Club στο πάρτι του Jagermeister!!!
-Χαράλαμπε… από τις θαυμάστριές σου μπορείς να κρυφτείς, αλλά από τον… «Ιούδα» όμως όχι!
……
*Bachelor party, το Σάββατο 24 Ιουνίου στο πάρτι του Jagermeister στο My Club, διοργάνωσε με καλεσμένες όλες τις φίλες της, μια εβδομάδα πριν από τον γάμο της με τον εκλεκτό της καρδιάς της Νίκο Χατζηπαρασκευά, η γνωστή Ξανθιώτισσα αθλήτρια Στίβου και προπονήτρια, Πηνελόπη Δάγκα!!!
-Η Πηνελόπη μαζί με τις εκλεκτές προσκεκλημένες της, αποχαιρέτησε την… εργένικη ζωή και εντάχθηκε στο club των παντρεμένων, διασκεδάζοντας στο My απολαμβάνοντας μάλιστα και παγωμένα σφηνάκια Jagermeister!
……
*Μπορεί να με αποκαλέσετε σήμερα… «παλιοημερολογίτη», αλλά συνεχίζω με το Jagermeister party του Σαββάτου 24 Ιουνίου στο MY Club, αφού εκεί εντόπισα και παλιούς γνώριμους που διασκέδασαν με την παρέα τους!
-Ένας απ’ αυτός ήταν και ο γνωστός τυπογράφος και πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός του Life 92.1, Νίκος Θασίτης ο οποίος εθεάθη όχι μόνο με μεγάλη παρέα να διασκεδάζει αλλά και με… αμόρε!
……
*Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Εθνικής μας ομάδας αλλά και της Ιταλικής Μπολόνια, Βασίλης Τοροσίδης, επέστρεψε στην Ξάνθη από τις σύντομες διακοπές του και την Δευτέρα πήγε για καφέ στο γνωστό cafe-bar De novo για να δεί τόσο τον φίλο του Μιχάλη Χατζηκλεάρχου αλλά και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ Μάκη Τζάτζο!
-Ο Βασίλης δεν ξεχνάει ποτέ τους κολλητούς του και την αγαπημένη του Ξάνθη!
……
*Και τέλος, ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιαννης Χαρουλης μετά από έναν δημιουργικό χειμώνα οποίος σφραγίστηκε από την ερμηνεία του στο νέο δίσκο «ο δωδεκαλογος του Γύφτου» και την επιτυχημένη ευρωπαϊκή περιοδεία, συνεχίζει το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα και το φετινό καλοκαίρι με μια μεγάλη συναυλία στο γήπεδο του Α.Ο.Ξ. στην ΞΑΝΘΗ την Δευτέρα 17 Ιουλίου στις 21:30 (οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00).
Έναρξη προπώλησης Τέταρτη 5 Ιουλίου
Προπώληση 13 ευρώ Ταμειο 15 ευρώ
Παιδιά κάτω των 10 ετών ΔΕΝ κόβουν εισιτήριο.
Ηλεκτρονικά στο Viva.gr
Σημεία προπώλησης:
ΞΑΝΘΗ - Studio ITALOS
ΚΟΜΟΤΗΝΗ - Δημοκριτειο βιβλιοπωλειο
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - 24 Ωρες Mini Market
ΚΑΒΑΛΑ - 180* Cafe Lounge Bar
ΚΕΡΑΜΩΤΗ - Αιγαιο Cafe Bar

ΔΡΑΜΑ - Δισκοπωλείο «Αρίων»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »