*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Ιουλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ποιός "'εφαγε' τον Λάμπρο Τσούργιαννη απο το Υγείας κ.Ζαγναφέρη;

07 Ιουλίου
«Να σας κάνω μια προσωπική εξομολόγηση; Έχω λοιπόν την εντύπωση ότι η  Εισαγγελία  Ξάνθης «κατάλαβε» τι συμβαίνει στο Δήμο Ξάνθης επί τόσα χρόνια με τα τραπεζοκαθίσματα και τα πρόστιμα και «κάποιοι» αυτήν τη φορά δεν την γλιτώνουν με τίποτα! Και προσέξτε… Δεν εννοώ τους τωρινούς μόνο, αλλά και τους πρώην!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)
-Έφυγε και δεν λέει να… «γλιτώσει» από τις «αμαρτίες» του παρελθόντος ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης…
…………………..
 «Τρεις μήνες πέρασαν από τη βράβευση του Χρήστου Πανόπουλου, τρεις μήνες από τα μεγάλα λόγια των «αρχόντων» του τόπου μας (Αντιπεριφερειάρχη, Δήμαρχοι, εκπρόσωποι επαγγελματιών κ.α.) για τη στήριξη στον ίδιο και την ομάδα μας. Τρεις μήνες μετά και ούτε ένας από αυτούς με τα μεγάλα λόγια δεν ήταν παρόντας στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας σε μια χρονιά δύσκολη αλλά και επετειακή. Αφήστε λοιπόν τα μεγάλα λόγια και αποδείξτε εμπράκτως ότι στηρίζετε την ΑΟΞάρα».
(Από την ανακοίνωση των XanthiFans)
-Λόγια, λόγια, λόγια… Μια ζωή έτσι δεν ήταν οι πολιτικοί;
Σεμνά &Ταπεινά
*Ένα απλό ερώτημα θα ήθελα να κάνω στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη…
Προωθεί τον Νίκο Ευφραιμίδη από τώρα για τις επόμενες εκλογές;
-Γιατί στη χθεσινή συνάντηση με τον Δήμαρχο Μύκης, πλην του Χατζηγκενέ, μόνο αυτόν προσκάλεσε…
Οι κύριοι Μπούτος και Μιχάλης Αμοιρίδης, ενημερώθηκαν;
……
*Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τον κύριο Ζαγναφέρη να μου απαντήσει ευθέως…
-Τι συνέβη και πως φαγώθηκε από προϊστάμενος του Υπηρεσίας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης ο κ. Τσούργιανης Λάμπρος;
-Εσύ τον «έφαγες» ή ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικού; Περιμένω με μεγάλη αγωνία..
……
*Τέλος κύριε Ζαγναφέρη θα ήθελα να μας ενημερώσεις, με πόσα χρήματα θα «ενισχύσει» φέτος η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης τις πολιτιστικές εκδηλώσεις
του κυρίου Νίκου Ευφραιμίδη στο Δαφνώνα και με πόσες χιλιάδες ευρώ οι Λύρατζης -.Μπάμπης Δημαρχόπουλος ως Δήμος…
Περιμένω όλο αγωνία!
«Κάλυψη» από τον Ζαγναφέρη και τη Ν.Δ. 
ζήτησε ο Καπζά Τζεμήλ;
Με τον Δήμαρχο Μύκης Καπζά Τζεμήλ συναντήθηκε χθες στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης. Μάλιστα το έπραξε αυτό, χωρίς να ενημερώσει τα ΜΜΕ και ενημερώνοντας για τη συνάντηση μόνο τους Περιφερειακούς συμβούλους Χατζηγκενέ Ιρφάν και Νίκο Ευφραιμίδη (Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού).
Ιδού τι αναφέρει ανάρτηση του Κώστα Ζαγναφέρη στο fb μετά την συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Μύκης…
 «Σήμερα παρουσία του Θεματικού Αντιπ Νίκου Ευφραιμιδη καθώς και του συμβούλου Χατζιγκενε Ιρφαν μας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Μυκης κκ Καπζα Τζεμηλ . Η συνάντηση κύλησε μέσα σε θερμο κλίμα Αποφασίσαμε στους δύσκολους καιρούς που περνά η αυτοδιοίκηση λόγω έλλειψης πόρων να ενώσουμε τις δυνάμεις μας συνεργαζομενοι για το καλό των πολιτών . Σε ανταποδοση της επίσκεψης θα επισκεφθώ την επόμενη βδομάδα την έδρα του Δήμου για να καταγράψουμε και όπου μπορούμε να βοηθήσουμε στην επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής».
-Πάντως πολλοί σχολίαζαν για τη συνάντηση ότι ο Δήμαρχος Μύκης επεδίωξε με αυτήν την «κάλυψη» του Ζαγναφέρη και της Ν.Δ. για την «περίφημη» προκήρυξη των τριών προσλήψεων στο Δήμο Μύκης με…πιστοποίηση της Τουρκικής γλώσσας!  
Στη Β΄ Αθηνών (πιθανότατα) με τη ΝΔ ο Μπογδάνος
Θα είναι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες βουλευτικές εκλογές; Προφανώς και είναι ακόμη νωρίς για να δοθεί μια τελική απάντηση, όλα δείχνουν ωστόσο ότι ο πρώην παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, που απολύθηκε από το κανάλι του Νέου Φαλήρου, θα κάνει το μεγάλο βήμα εισόδου στην πολιτική.
Και θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της Ευρώπης, τη Β’ Αθηνών, ενδεχομένως εξασφαλίζοντας νωρίτερα και κάποιο κομματικό πόστο, στο πλαίσιο των αλλαγών που σχεδιάζει για το φθινόπωρο ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το φλερτ του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τις “γαλάζιες” λίστες χρονολογείται εδώ και αρκετό καιρό, με τον πρώην παρουσιαστή να μην κρύβει δημοσίως την εκτίμησή του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
(Σ.Σ. Άλλος ένας τηλεοπτικός αστήρ ετοιμάζεται να….»σώσει» τη χώρα…)

7 ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΣΡ!
Το ΕΣΡ, έπειτα από μακρά έκτακτη συνεδρίαση, κατέληξε στον αριθμό των επτά αδειών.
Επτά είναι ο αριθμός των τηλεοπτικών αδειών οι οποίες θα δοθούν, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).
Το ΕΣΡ, έπειτα από μακρά έκτακτη συνεδρίαση, κατέληξε στον αριθμό των επτά αδειών, γεγονός για το οποίο αναμένεται να ενημερώσουν τα μέλη του τον αρμόδιο υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά, μέσα στην ημέρα.
Πηγή: ΑΜΠΕ
                                                Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 
Ομόφωνα πέρασαν χθες και τα 3 θέματα στη συνεδρίαση 
της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξάνθης. Ούτε γκιχ διαφωνίας ακούστηκε απο την αντιπολίτευση κι ας ήταν θέματα του Κίρατζη Ερκάν... 
-Η ωραία Αλεξία τα καταφέρνει περίφημα!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »