*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Ιουλίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Η υπέροχη Σύλια άνοιξε το δικογορικό της γραφείο στην Πλάκα Αθήνας...

07 Ιουλίου
*Στην γραφική Πλάκα της Αθήνας ξενάγησε την Πέμπτη το βράδυ τον πατέρα της η πρώην τραγουδίστρια της ταβέρνας «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» και δικηγόρος πλέον, Σύλια Λιώγα η οποία μετά την αποφοίτησή της από τη Νομική Σχολή του ΔΠΘ στην Κομοτηνή μετακόμισε μόνιμα στο Παλαιό Φάληρο όπου εργάζεται πλέον εκεί σε δικηγορικό γραφείο!
-Λέτε απο δω και πέρα οτι υποθέσεις έχουν στην Αθήνα να τις αναθέτουν στην ωραία Σύλια οι Τάσος Κουμουλίδης και Παναγιώτης Σαρχόσης; Λέτε;
......
*Και μετά τον δημοφιλή DJ και παραγωγό, του Αθηναϊκού ραδιοφωνικού σταθμού «Ρυθμός 94.9», Νίκο Χαλκούση που φέρνει σήμερα το My Club αλλά και την Ελένη Φουρέϊρα που έρχεται το άλλο Σάββατο 15 Ιουλίου, την ερχόμενη Τετάρτη 12 Ιουλίου άλλη μια Ελληνική βραδιά έρχεται να μας διασκεδάσει στο αγαπημένο club της πόλης μας με τους DJs Αντώνη Δημητριάδη και Δημήτρη Τικτόπουλο!
-Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους και πληρώνετε μόνο το ποτό που θα παραγγείλετε!
……
*Άλλη μια υπέροχη μουσική βραδιά μας περιμένει και αύριο Σάββατο όλους και όλες στην ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» με το μουσικό σχήμα αποτελούμενο από τους Γιώργο Κουμουλίδη, Γεωργία Ταστσόγλου, Μάριο Κιοσσέ, Στέλιο Κολοβό και Δημοσθένη Μαρινίδη!
-Στον όμορφο υπαίθριο χώρο της ταβέρνας, εκτός από το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, μπορείτε να απολαύσετε και όλες τις σπεσιαλιτέ από το πλούσιο μενού συνοδεία κρασιού ή ούζου!
-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο 25410 21010 και σίγουρα θα περάσετε υπέροχα!
……
*Νέα συνεργασία προέκυψε για το μουσικό συγκρότημα «Ντιριντάχτα»!
-Η γνωστή Ξανθιώτισσα και ταλαντούχα τραγουδίστρια, Έλσα Καρυώτη, η οποία συμμετείχε και στον μουσικό διαγωνισμό του ΑΝΤ1 «Rising Star», κάνει… «πρεμιέρα» με Φίλιππο Δομνίδη, Ανδρέα Μυγδαλά και Γιάννη Γαβριηλίδη αύριο Σάββατο 8 Ιουλίου στις 21:30 στον 4ο καλοκαιρινό χορό της ποδοσφαιρικής ομάδας Μέλισσα Ξάνθης που διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Τοπείρου στην πλατεία του χωριού με λαϊκό αλλά και παραδοσιακό μουσικό πρόγραμμα.
-Στην εκδήλωση μάλιστα θα βραβευτούν και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας!
-Η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ με φαγητό!
……
*Συνεχίζω τη στήλη με τον νέο προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ξάνθης τον Σέρβο Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος όπως διαπίστωσα έχει προσαρμοστεί πλήρως όχι μόνο σε ότι αφορά την ομάδα αλλά και την οικογενειακή του ζωή στην Ξάνθη!
-Αναγνώστης της στήλης μου είπε ότι τον είδε την Τετάρτη το πρωί (μετά την πρωινή προπόνηση της ομάδας), να κάνει το μπάνιο του στην παραλία Πόρτο Μόλο στα Άβδηρα και μάλιστα μαζί με τις δυο υπέροχες κόρες του!
……
*Εκτός από παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Λαυρίου αλλά και καπετάνιος, ο δημοφιλής Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου μας προέκυψε τώρα και… πωλητής μπρελόκ!
-Αυτό ανακοίνωσε ο ίδιος από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γράφοντας τα παρακάτω, συνοδευόμενα και από την ανάλογη φωτογραφία:
«Αυτά τα ωραία μπρελόκ τα φτιάχνει ένας φίλος έχουν μείνει λίγα ακόμα οποίος ενδιαφέρεται στέλνει inbox...».
-Τι να κάνεις Μάκη… το σκάφος έχει και έξοδα!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »