*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Ιουλίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Συνεχίζει να παρανομεί ο Κίρατζη Ερκάν με τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα...!

07 Ιουλίου
*Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε τις γραμματικές γνώσεις του Αντιδήμαρχου Δόμησης Δήμου Ξάνθης Ερκάν Κίρατζη…
Όχι βέβαια για να δούμε αν είναι καλός στην ορθογραφία, αλλά για να δούμε αν γνώριζε ή γνωρίζει, αυτά που τον βάζουν και… υπογράφει!
……
*Θυμηθείτε επίσης αυτό που σας αποκάλυψα και χθες. Ότι στο Δήμο Ξάνθης ανοίγει μεγάλο θέμα με τα πρόστιμα των μαγαζιών, καθώς αποκλειστικές πληροφορίες μου αναφέρουν ότι υψηλά πρόστιμα γνωστών επιχειρήσεων της Ξάνθης κατά «περίεργο» τρόπο, αφού επιβλήθηκαν στη συνέχεια… παραγράφηκαν λόγω 5ετίας! Κι αυτό διότι οι υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης δεν κινήθηκαν να τα διεκδικήσουν!
Προφανώς με άνωθεν εντολές…
-Το θέμα που ανοίγει είναι μεγάλο και σίγουρα η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο καυτή και για τους ΠΡΩΗΝ διοικούντες τον Δήμο Ξάνθης.
……
*Κι όσο για τον Κίρατζη Ερκάν; Συνεχίζει και ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ νομίζοντας ότι θα τον «καλύψουν» οι… προφορικές διαβεβαιώσεις του Δημάρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου!
-Κάνει όμως μέγα λάθος και θα το καταλάβει, όταν θ’ αρχίσει να πηγαινοέρχεται στα δικαστήρια…!!!
……
*Επίσης θα πω στον Αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης Κυριάκο Παπαδόπουλο αλλά και στον Αντιδήμαρχο Δόμησης ότι «ένας χώρος που έχει χαρακτηριστεί ως… πρασίνου» δεν είναι δυνατόν να είναι φουλ από τραπεζοκαθίσματα!
-Την στιγμή μάλιστα που για τον ίδιο λόγο ο Δήμος Ξάνθης απαγορεύει στο παραδιπλανό κατάστημα να αναπτύξει τραπεζοκαθίσματα!
-Οι Νόμοι ισχύουν για όλους! Τελεία και παύλα. Κι όσοι θέλουν να κάνουν «παιχνίδια» να προετοιμαστούν και για τις συνέπειες…
……
*Αλλάζω θέμα. Με απόφαση λοιπόν του Υπουργού Παιδείας κ. Γαβρόγλου παύτηκε χθες από Πρύτανης ο κύριος Σάκης Καραμπίνης και το πιο πιθανό σενάριο είναι το εξής…
1. Να καταφύγει στη Δικαιοσύνη και να ζητήσει αναστολή της ποινής με ασφαλιστικά μέτρα κλπ.
2. Να ζητήσει επίσημη κομματική στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία, άσχετα αν ο συγκεκριμένος κύριος επί χρόνια εμφανίζονταν ως… κολλητός του Π. Σγουρίδη και το έπαιζε φανατικά… ΠΑΣΟΚ!
-Ο Καραμπίνης είναι μόνο με τον… Σάκη, πάρτε το χαμπάρι.
……
*Ερώτημα κρίσεως… Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, στηρίζει ή δεν στηρίζει τον κύριο Καραμπίνη;
Περιμένω να το εκφράσει δημόσια και γραπτά με δελτίο τύπου.
-Κι όχι άλλα στο Σάκη και άλλα στον Καμμένο…
……
*Και για να είμαι ειλικρινής. Προσωπικά και παρά το γεγονός ότι πλήρωσα ακριβά την «μαλ…» μου να τον στηρίξω πριν κάποια χρόνια τον Πρύτανη, δεν χαίρομαι που ο Καραμπίνης με αυτόν τον «άδοξο» τρόπο τελειώνει την «καριέρα» του στο Δημοκρίτειο…
-Όλα τα ωραία όμως φίλτατε Σάκη, έχουν κι ένα τέλος! Το Δημοκρίτειο χρειάζεται καθαρό αέρα και ΑΝΑΝΕΩΣΗ! Και όχι τώρα αλλά εδώ και χρόνια…Ισόβιοι μόνο οι… Μητροπολίτες!
……
*Φυσικά θα περιμένω με αγωνία να δω και την στήριξη που θα έχεις από τα ΜΜΕ και τους εκδότες που επί χρόνια στήριζες…
-Γιατί έχω την εντύπωση ότι και στην περίπτωσή σου, θα κάνουν αυτό που έκαναν και με άλλους…

-Θα σφυρίξουν αδιάφορα!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »