*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουλίου

ΒΟΛΙΔΕΣ ΑΔΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ Ο Γ. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΟΥ (παρα)ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΕΝΗ!

29 Ιουλίου
Γιατί τον "απειλείς" κύριε Μπένη; Επειδή είναι δημόσιος υπάλληλος;


Δεν θα είχα τοποθετηθεί στις απειλές του Δημήτρη Μπένη κατά του παραΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. Ο ίδιος μια μέρα πριν τη λήξη του 3μήνου έκανε μήνυση όχι για συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά για αποκάλυψη…προσωπικών δεδομένων!) αν δεν γνώριζα τόσο καλά τη σχετική δικογραφία και την μήνυση αφού μηνύθηκα κι εγώ…!
Με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Χατζηθεοδώρου είναι ζήτημα αν έχουμε μιλήσει στη ζωή μας 3-4 φορές, ωστόσο τελείως αδίκως βρέθηκε κατηγορούμενος, όταν σχολίασε την ποινή αργίας του Μπένη από την Αποκεντρωμένη στον (παρα)ΣΥΡΙΖΑ, ήδη «βούιζε» ο τόπος, αλλά και ήδη το είχε κάνει πρωτοσέλιδο ο «Μαχητής» και παράλληλα το είχε πει και ο ίδιος!!! …
Ποια προσωπικά δεδομένα δηλαδή παραβίασε ο Γ. Χατζηθεοδώρου και βρέθηκε κατηγορούμενος, από την ώρα που ο ίδιος ο Μπένης καυχιότανε σε συνεντεύξεις του (στο Κανάλι 6), ότι «πρώτος αυτός έναν…μήνα…ΠΡΙΝ είχε ήδη αποκαλύψει την… «αργία» του;
Και για ποια προσωπικά δεδομένα μιλάμε όταν ουκ ολίγες φορές έχουν δημοσιευτεί στα Μέσα ονόματα αυτοδιοικούντων που έχουν τεθεί σε αργία;
Όπως το ίδιο άδικα βρέθηκε φυσικά κατηγορούμενος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννης Δρεμσίζης…
Βέβαια στην περίπτωση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης έχει κι ο ίδιος την ευθύνη που δεν μήνυσε τον συγκεκριμένο κύριο για ψευδή καταμήνυση και όχι μόνο!
Διότι ο Δ. Μπένης αντί να σιωπά, έχει και το θράσος κι από πάνω παρά τα βαριά παραπτώματά του -να υπογράφει ως αρμόδιος αντιδήμαρχος τα χρηματικά εντάλματα της εργολαβικής εταιρείας Νάσκου, όπου ίδιος ήταν μέλος του Δ.Σ.! -και  μας να απειλεί τώρα και με…δίκες!
(σ.σ. Και φυσικά επαναλαμβάνω και πάλι ότι καμία επαφή δεν είχα και δεν έχω με τον Γ. Χατζηθεοδώρου. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση επειδή ο άνθρωπος είναι δημόσιος υπάλληλος είναι εμφανές ότι  ο κύριος Μπένης επιχειρεί με τέτοιες απειλές τον…«τρομοκρατήσε»!! Κι αυτό εκτός από άδικο, προκαλεί και τη νοημοσύνη όλων όσων ξέρουν την ακριβώς συμβαίνει με την περιβόητη δίκη που επικαλείται ο πρώην αντ’ αυτού αντιδήμαρχος…)
ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο… «ΣΟΦΟΛΟΓΙΟΤΑΤΟΣ» ΜΙΧΟΓΛΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΑΜΠΗ ΚΥΡΙΕ ΜΩΡΑΪΤΗ!
Ειλικρινά απορώ  για την…«σιωπή» του «Σοφολογιότατου» Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου για το θέμα του περιβόητου διαγωνισμού του Χυτά Ξάνθης που με ψήφους Δημαρχόπουλου-Ιγιαννίδη κατοχυρώθηκε σε Αθηναϊκή εταιρεία, διότι η Επιτροπή με Πρόεδρο όχι όμως τον ασθενούντα Μελέτη αλλά τον Σάββα Παυλίδη, είχε…αποκλείσει τις Ξανθιώτικες εταιρείες!
Μαθαίνω λοιπόν ότι όταν ρωτάτε ο Δήμαρχος Τοπείρου για το συγκεκριμένο θέμα αρνείται κάθε σχολιασμό, «φοβούμενος» προφανώς τον…Δημαρχόπουλο που τον έκανε Πρόεδρο στον ΣΔΑΝ Ξάνθης!!!
Τώρα πως γίνεται ο μέχρι χθες «τσαμπουκάς» Μίχογλου να φοβάται και να… «τρέμει», θα μας το εξηγήσει ο «κρυψίνους» Στέλιος Μωραϊτης που είναι πίσω από πολλά συμβαίνοντα στο Δήμο Τοπείρου!
-Έχουμε όμως συνέχεια για το συγκεκριμένο θέμα…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »