*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουλίου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ Πρώτος ο σοκολατένιος κουραμπιές του Χρυσανθίδη στην Aegean...!

29 Ιουλίου
Ο σοκολατένιος κουραμπιές του ζαχαροπλαστείου Χρυσανθίδη στη Νέα Καρβάλη Καβάλας, βραβεύτηκε χθες από την σπουδαία αεροπορική εταιρεία Aegean ΠΡΩΤΟΣ σε προτίμηση από τους επιβάτες σε όλη την Ελλάδα, όπως αποκάλυψε χθες η «Ανοιχτή γραμμή» του Xanthi cahnnel. Μάλιστα ο Πάνος Παπαδόπουλος φιλοξένησε στην εκπομπή του την Αυγή Χρυσανθίδου και μίλησε για τι άλλο; Για τους τρομερούς Κουρουμπιέδες της Νέας Καρβάλης.
…..
Μην το χάσετε…Ελεωνόρα Ζουγανέλη live στον Αγ Χαράλαμπο Μαρώνειας
Την Τρίτη, 1 Αυγούστου από 21.00-24.00 με μεγάλες παλιές και νέες επιτυχίες της δημοφιλούς τραγουδίστριας.
Σημειώνω ότι για τις φετινές της καλοκαιρινές συναυλίες, η Ελεωνόρα έχει ετοιμάσει ένα διαφορετικό από άλλες χρονιές πρόγραμμα, ένα μεγάλο πάρτι. Τραγούδια που την εκφράζουν και τα κάνει δικά της με το συναίσθημα και την ερμηνεία της. Όσα χωράνε στη καρδιά της και θέλει να μοιραστεί μαζί μας!
…..
Η Νεολαία του Συλ. Ποντίων Ν. Ξάνθης προσκαλεί όλο τον κόσμο την Τετάρτη 2 Αυγούστου στην μεγαλύτερη ποντιακή βραδιά του καλοκαιριού που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πετεινού.
Παρέα θα μας κρατήσουν οι παρακάτω καλλιτέχνες...
•Στάθης Νικολαΐδης , Μπάμπης Ιωακειμίδης - Τραγούδι
•Γιώργος Ατματζίδης , Τάσος Πετρόπουλος - Λύρα
•Κώστας Ζώης , Γιώργος Χαραλαμπίδης - Νταούλι
•Νίκος Μεταξάς - Πλήκτρα
•Ήχητικη κάλυψη Ρόϊδος Sound
Τιμή Πρόσκλησης 10€ ( Περιλαμβάνει ΜΟΝΟ πλούσιο μενού)
Πληροφορίες: 25410 78811
….

Στις 12 Αυγούστου στις 9 το βράδυ, ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Μυρωδάτου «Οι Απίθανοι» προσκαλεί όλους τους Ξανθιώτες για 6η συνεχόμενη χρονιά στο καθιερωμένο γλέντι του συλλόγου που θα γίνει στην πλατεία του Οικισμού, με άφθονο κρασί, χορό, φαγητό και ποτό.
Με τους Μάνια Ασλάνογλου, Μιχάλη Θεοχαρίδη, Ψωμαδόπουλο. Τηλέφωνο κρατήσεων 6946811020, Είσοδος 10 Ευρώ (φαγητό+1 ποτό).
Η Λαϊκή Παραδοσιακή βραδιά του Καλοκαιριού. Θα είμαστε όλοι εκεί.
…..

Μην το χάσετε…Την Κυριακή 6 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στη Γενισέα, Παραδοσιακή και Λαϊκή βραδιά με το Μουσικό Σχήμα της Μάνιας Ασλάνογλου και τα Χορευτικά Συγκροτήματα των Συλλόγων:
1.Ποντίων Ν. Ξάνθης,
2.Σαρακατσάνων Ν. Ξάνθης «Ο Λεπενιώτης»
Οργάνωση:
1.Πολιτιστικός Σύλλογος Διομήδειας
2.Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Κεσσάνης
3.Πολιτιστικός Σύλλογος Πηγαδίων
4.Χορωδία Συλλόγου Γυναικών Φιλίων «Αγιόκλια»

Πρόταση για το καλοκαίρι. Με νέα υπέροχα καλοκαιρινά πιάτα «επιτίθεται» ο Χρήστος Μιχαλακίδης με τα «Φαναράκια» του που συνεχίζουν την παράδοση στον πεζόδρομο της Εθνικής Τράπεζας, στην οδό Γεωργίου Σταύρου 18 στη Ξάνθη. (Τηλέφωνο για τραπέζι 25410-73606)
Μάλιστα εκτός από τον χώρο στον πεζόδρομο, χαρείτε τη δροσιά του καλοκαιριού στα ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ κάτω από τα δέντρα και στην υπέροχη καλοκαιρινή αυλή του.



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »