*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Ιουλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Σήκωσε τη γκλίτσα ο Ζήσης Κατσαρίκα...! Αν δεν μπορείς, παραιτήσου Μπάμπη....

01 Ιουλίου
Έρχονται στο Ξανθιώτικο Καρναβάλι, οι Βενετσάνοι!
(Μόνο που κάθε στολή στοιχίζει εκεί, πάνω από 500 ευρώ…)
…………..
Ένα εκατομμύριο; Για 40 σκυλιά! Εκατό σαράντα χιλιάδες για το ραδιόφωνο να ακούμε την φωνή μας!…Το ακούς εσύ πού δεν έχεις κανένα επίδομα να ζήσεις, το ακούς εσύ πού τα παιδάκια σου δεν μπορούν να παίξουν στις παιδικές χαρές γιατί κάποιοι δεν μπορούν να αναλάβουν τις ευθύνες που τούς αναλογούν; Και εσείς ρε ξεροόλες αν δεν μπορείτε να ασκήσετε τα καθήκοντα σάς παραιτηθήτε! Στο σπίτι σας πριν κάνετε μεγαλύτερο κακο στην πόλη!»
(Ο Ζήσης Κατσαρίκας στο fb για τα συμβαίνοντα στο Δήμο Πρότυπο….)
-Και μεγαλύτερο «κακό» στους μέντορες τους οποίους εκθέτετε απροκάλυπτα πλέον….
…………….
Το Καρναβάλι μας φυσικά παίζει πρωτεύοντα ρόλο. Έχουν ανταποκριθεί θετικά στην πρόταση μου να επισκεφθούν την Ξάνθη, θα πρέπει απλά να κλείσουμε τις ημερομηνίες σε συνεννόηση εδώ και με τον κ.Λύρατζη γιατί το Καρναβάλι είναι κάτι το οποίο ενώνει και αυτές οι σχέσεις πρέπει να ενισχύονται!
(Ο πρώην θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης για την συνάντησή του με τους εκπρόσωπους Τουρισμού της Βενετίας που διοργανώνει το καλύτερο Καρναβάλι της Ευρώπης….)
-Λύρατζη είναι η μεγάλη ευκαιρία… Μη χαθεί κι αυτή!
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
Χθες Παρασκευή ξεκίνησε το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και ήδη εδώ και λίγες μέρες, τα  στελέχη του κινήματος του Γιώργου Παπανδρέου, όπως ο Γιώργος Πεταλωτής και ο Σωκράτης Ξυνίδης.  να αποτυπώνουν σκέψεις και προτάσεις,  είτε αρθρογραφώντας,  είτε μέσω συνεντεύξεων που αφορούν την παράταξη και το μέλλον τους.
……
*Υπάρχουν «ανθρώπινες μονάδες που αντιλαμβάνονται και έχουν την δυνατότητα - δεν ξέρω  αν προτίθενται -   σε συνθήκες πρόσφορες να  εισφέρουν σε πρωτότυπες ιδέες, γνώσεις,  εμπειρία και ριζοσπαστικές προτάσεις»  αναρωτιέται ο Γιώργος   Πεταλωτής.
Προφανώς θα εννοεί τον εαυτό του…
…..
*Σε άλλο μήκος κύματος αλλά και πιο ξεκάθαρος στις προθέσεις του ο Σωκράτης Ξυνίδης,  αναφέρει σε συνέντευξη του τα παρακάτω:
«Δυστυχώς τα ‘’Ζάππεια’’ και οι ‘’Θεσσαλονίκες’’ μας  έκαναν προδότες και η σωτηρία της χώρας από την πτώχευση βαπτίστηκε ‘’προδοσία’’».
-Όμως «δεν θέλω να είμαι ξανά υποψήφιος βουλευτής. Πρώτον γιατί μόχθησα πάρα πολύ για να με χαιρετούν οι συμπολίτες μου στη Ξάνθη στο δρόμο και να μην αλλάζουν πεζοδρόμιο. Δεν θέλω να ξαναβρεθώ σε τέτοια θέση ποτέ ξανά».
Τα συμπεράσματα για σας…
…….
*Απίστευτο κι όμως αληθινό. Το γραφείο τύπου λοιπόν της Περιφέρειας του κ.Μέτιου έστειλε στο «Μαχητή» τη πρόσκληση για τη συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου που συνεδρίασε την Πέμπτη 29/6 στις 18.30 την… Παρασκευή 30/6 στις 04.30!!! (σ.σ. Γεγονός που φαίνεται από τα email…)
Να κάνουν χιούμορ;  Αλλιώς πάντως δεν εξηγείται!!!
ΚΑΙ ΤΟ «Ε» ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ «Μ» ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΤΣΙΤΖΗ!
Χωρίς καμιά διάθεση να επανέρθω στο ίδιο θέμα ή να κάνω διάλογο με την κυρία Ελένη Βατσιτζή των Τεχνικών Υπηρεσιών του ΔΠΘ η οποία δυστυχώς δεν εξακολουθεί να μην αντιλαμβάνεται την παρανομία του Πανεπιστημίου, φιλοξενώ το σχόλιο της εφημερίδας «Εμπρός» για το ίδιο θέμα μετά τις αποκαλύψεις του «Μ»:
Προς Πρύτανη
Αγαπητέ κύριε Καραμπίνη, το να αναγνωρίζει κανείς ένα λάθος είναι ένδειξη σοβαρότητας. Κι ας μην το έκανε ο ίδιος ο Πρύτανης αλλά υφιστάμενός του. Λοιπόν υπάρχει λάθος. Υπάρχει και συνέχιση του λάθους, όπως υπάρχει και λανθασμένος ισχυρισμός εκ μέρους αυτού που διαπράττει εν γνώσει του παράνομη πράξη με σοβαρές ποινικές ευθύνες. Οφείλει ως εκ τούτου το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο να σταματήσει αμέσως το λάθος και ν’ αποκαταστήσει το δίκαιο. Όσο για τον παρανομούντα εκδότη θα υπάρξουν απαιτήσεις για καταβολή διαφυγόντων κερδών.
Το Δημοκρίτειο κύριε Πρύτανη έχει σοβαρότερα θέματα να διαχειριστεί. Άδικα και λανθασμένα ενεπλάκη στην παρανομία την οποία οφείλει να σταματήσει αμέσως χωρίς την επίκληση ισχυρισμών που δεν αντέχουν σε κριτική.
Γ.Δ»
-Σε ένα θέμα διαφωνώ μόνο με τον Γ.Δ. Στις ευθύνες του Πρύτανη κ.Καραμπίνη, διότι θεωρώ πως είναι γνώστης των πάντων…
ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΓΛΙΤΣΑ Ο ΚΑΤΣΑΡΙΚΑΣ!
Αν δεν μπορείς, παραιτήσου Δημαρχόπουλε!
Σήκωσε τη «γλίτσα» χθες ο πρώην γραμματέας του ΕΒΕ Ξάνθης και στέλεχος της Ν.Δ. Ζήσης Κατσαρίκας με αφορμή τα «έργα»του Δήμαρχου Μπάμπη στο Δήμο Ξάνθης και σχολίασε δηκτικά στο fb
«Ε μα πια!!
Ένα εκατομμύριο; Για 40 σκυλιά! Εκατό σαράντα χιλιάδες για το ραδιόφωνο να ακούμε την φωνή μας!
Και να σου λένε μετά δεν κάνεις κοινωνική πολιτική! Αχάριστοι πολίτες! Το ακούς εσύ πού δεν έχεις κανένα επίδομα να ζήσεις, το ακούς εσύ πού τα παιδάκια σου δεν μπορούν να παίξουν στίς παιδικές χαρές γιατί κάποιοι δεν μπορούν να αναλάβουν τις ευθύνες που τούς αναλογούν; Το ακούς εσύ που τα παιδάκια σου θέλουν να κολυμπήσουν και να αθλούνται και δεν μπορούν; Το ακούς εσύ περιπατητή πού γυρνάς με την γκλίτσα στο δρόμο μην σε αρπάξουν τα αδέσποτα σκυλιά! Το ακούς πολίτη που δεν σού πρέπουν τέτοιες συμπεριφορές και ύφος παντογνώστη απο τους άρχοντες σου; Αν τα ακούς σε λίγο θα έρθει η ώρα να τά θυμηθείς! Δώστους αυτό που τους αξίζει! Και εσείς ρε ξεροόλες αν δεν μπορείτε να ασκήσετε τα καθήκοντα σάς παραιτηθήτε! Στο σπίτι σας πριν κάνετε μεγαλύτερο κακο στην πόλη!»
-Στο σπίτι σας κύριε Δημαρχόπουλε… Κι εσύ αλλά και οι «δουλτσινέες» σου! Γιατί παράγινε πλέον…

Επανήρθε στην «Κοινωνική Συμμαχία» ο Παύλος Δαμιανίδης με δήλωσή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Πέμπτης 29/6
Επιστροφή στις πολιτικές…ρίζες.
Να θυμηθούμε λίγο το χθες….Με μια ολιγόλογη δήλωση προς τον πρώην Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ κ. Κώστα Αντωνιάδη, ο Περιφερειακός σύμβουλος Παύλος Δαμιανίδης όπως είναι γνωστό, είχε θέσει τον εαυτό του εκτός «Κοινωνικής Συμμαχίας» (ΠΑΣΟΚ) το Σεπτέμβριο του 2014, προκειμένου  να πορευθεί  αυτόνομα.

Αυτά πλέον ανήκουν τώρα στο παρελθόν, αφού  ήδη ο Παύλος Δαμιανίδης θεωρείται μέλος της παράταξης πάλι, που είχαν δημιουργήσει με τον πρώην περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη. Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη 29/6 ο ίδιος, ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του, και αφού κέρασε με γλυκά το σώμα του περιφερειακού συμβουλίου, ο κ. Δαμιανίδης επιστρέφει στην "Κοινωνική Συμμαχία" με επικεφαλής τον Φώτη Καραλίδη. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »