*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Ιουλίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Σήμερα ο Ηλίας Βρετός ςστο My

01 Ιουλίου
*Όλοι οι δρόμοι σήμερα το βράδυ οδηγούν στο My Club και ο λόγος είναι μόνο ένας!!!
-Ο εκπληκτικός Ηλίας Βρεττός, έρχεται σήμερα στο My για να μας χαρίσει μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά διασκέδασης τραγουδώντας όλες τις επιτυχίες του!
-Είσοδος 10 ευρώ με το ποτό!
-Σπεύσατε!
……
*Ενθουσιασμός και μεγάλη συγκίνηση επικρατεί από χθες στην Ξάνθη με την απόφαση του προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, Πασχάλη Λύρατζη, να προσκαλέσει για συναυλία στις φετινές Γιορτές Παλιάς Πόλης το φοβερό ντουέτο Coda Project, τα δυο Ξανθιωτάκια που αδικήθηκαν και αποχώρησαν από το X-Factor!
-Έτσι λοιπόν, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, ο Σάββας και η Γιώτα θα μαγέψουν με τα τραγούδια τους όλο τον κόσμο στην πλατεία Μητροπόλεως!
-Μαζί τους και το συγκρότημα «Au revoir»!
……
*Όπως σας έχω ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό, σήμερα ξεκινάνε οι ζωντανές μουσικές βραδιές στην Ταβέρνα το ΚΤΗΜΑ με τους Γιώργο Κουμουλίδη, Γεωργία Ταστσόγλου, Μάριο Κιοσσέ, Στέλιο Κολοβό και Δημοσθένη Μαρινίδη!
-Η έκπληξη όμως ξέρετε ποια είναι;;;
-Ότι στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα η Γεωργία και ο Στέλιος με το ούτι του, θα τραγουδάνε μαζί ντουέτο παραδοσιακά αλλά και παλιά λαϊκά τραγούδια!
-Ιδού και η φωτογραφία με τους δυο τους την Παρασκευή το πρωί να κάνουν πρόβες στο ρεπερτόριό τους!
-Βράδια καλοκαιρινά… και σίγουρα μαγευτικά!!!
-Τηλέφωνο κρατήσεων: 2541021010
……
*Συνεχίζω με την αποκλειστικότητα της ημέρας!
-Όσοι δεν το γνωρίζετε, ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας του ΚΥΤΤΑΡΟ, είναι καθηγητής και στο Εσπερινό Σχολείο της Ξάνθης!
-Χθες λοιπόν πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των… μαθητών της τάξης του και ο Τάκης ήταν όλο χαρά!
-Ιδού και η αποκλειστική φωτογραφία με τον ίδιο ως καθηγητή και τους μαθητές του να κρατάνε τα απολυτήριά τους στα χέρια σε ένα συγκινητικό στιγμιότυπο!
-Τάκη συγχαρητήρια και σε εσένα αλλά και στους μαθητές σου!!!
……
*Ευτυχισμένος είναι αυτές τις μέρες ο νεαρός Ξανθιώτης και ταλαντούχος τραγουδιστής, Άκης Μακρίδης!
-Ο λόγος είναι ότι μετά την Αννέτα Μαρμαρινού, σύντομα θα τραγουδήσει και με τον Αλέκο Ζαζόπουλο στο νυχτερινό κέντρο «Ότι γίνει… ότι κάτσει» στην Ορεστιάδα, όπου εμφανίζεται για όλη την καλοκαιρινή περίοδο!
……
*Τρέλανε κόσμο την περασμένη Κυριακή στην ταβέρνα «ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ» η δημοφιλής τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου στην βραδιά για το Μπαϊράμι των μουσουλμάνων!

-Η Μάνια με τα τραγούδια της αλλά και το νταούλι της διασκέδασε όλο τον κόσμο που βρέθηκε και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στην ταβέρνα «Μυροβόλος» στην Παλιά Ξάνθη!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »