*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Ξεκινάνε οι Ελληνικές βραδιές στο My club!

20 Ιουνίου
*Η πρώτη Ελληνική βραδιά του καλοκαιριού στο My Club είναι γεγονός!!!
-Αύριο Τετάρτη 21 Ιουνίου τα σπάμε στην πρεμιέρα με τον Κώστα Δόξα αλλά και την Χρύσπα!
-Και κάθε Τετάρτη πονάμε, αγαπάμε, τραγουδάμε Ελληνικά στο My!!!
-Η είσοδος κοστίζει μόνο 5 ευρώ με το ποτό!!!
-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 25410 73536!
-My Club, στο 3o χλμ. Ξάνθης - Καβάλας
……..
*Και ενώ όλοι «καθόμαστε σε… αναμμένα κάρβουνα» για την αυριανή πρώτη Ελληνική βραδιά στο My Club, την περασμένη Παρασκευή έγινε το… «έλα να δεις» στο υπέροχο «BIG BANG» party με τον τρομερό και επιτυχημένο DJ των Jagermeister parties «DJ PISTOL»!
-Μαθητές των λυκείων της Ξάνθης, αλλά και φοιτητές της Πολυτεχνικής Σχολής του ΔΠΘ, «γιόρτασαν» οι μεν το κλείσιμο των σχολείων τους και οι… δε την αποφοίτησή τους αλλά και το… «πτυχίο» τους!
……
*Πανταχού παρών και μέσα στο πλήθος, ήταν την Παρασκευή το βράδυ και ο ένας εκ των επιχειρηματιών του My Club, ο τρομερός Νίκος Πετράκος ο οποίος διασκέδασε μαζί με μαθητές και φοιτητές το… τέλος των… «βασάνων», αισθανόμενος κι αυτός για λίγο… μαθητής!!!
……
*Μεγάλη επιτυχία είχε το Live του νεαρού Ξανθιώτη τραγουδιστή Άκη Μακρίδη την περασμένη Πέμπτη 15 Ιουνίου στο καφέ – μπάρ «Ότι γίνει… ότι κάτσει» στην Ορεστιάδα με την δημοφιλή λαϊκή τραγουδίστρια Αννέτα Μαρμαρινού!
-Μάλιστα ο Άκης, σε κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαμε χθες, με ενημέρωσε ότι οι εμφανίσεις του στην Ορεστιάδα θα συνεχιστούν καθ’ όλη την καλοκαιρινή σαιζόν μέχρι και τέλη Αυγούστου και από κει και μετά ήδη ετοιμάζει από τώρα εμφανίσεις σε μαγαζιά και εκτός συνόρων, τόσο στην Βουλγαρία, όσο και στην Τουρκία!
……
*Εντωμεταξύ, χθες ο Άκης στην κουβέντα που είχαμε, ήταν «λάβρος» κατά του πρώην κολλητού του και «άτυπου» μάνατζέρ του, Χαράλαμπου Κυρκούση, στον οποίο εξαπέλυσε σκληρή επίθεση για την συμπεριφορά του!!!
-«Είναι αχάριστος ο Χαράλαμπος και τον τελευταίο καιρό μου το παίζει φίρμα…», είπε ο Άκης για τον πρώην κολλητό του, ενώ εξέφρασε την πικρία του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ τον έκανα αστέρα του ραδιοφώνου και αυτός με πούλησε στηρίζοντας πλέον άλλους τραγουδιστές…».
-Ειρήνη υμίν παιδιά!...
……..
*Kαι τέλος, το πρόγραμμα της καλοκαιρινής περιοδείας τους αλλά και τις εμφανίσεις τους στην ταβέρνα «Το Κτήμα» με το μουσικό σχήμα τους «πάμε μπουζούκια», ανακοίνωσαν οι Γιώργος Κουμουλίδης, Γεωργία Ταστσόγλου και Μάριος Κιοσσές!
-Σημειώστε λοιπόν:
-Παρασκευή 23/6/2017: NESSOS cafe-bar Τοξότες Ξάνθης
-ΣΑΒΒΑΤΟ 24/6/2017: PORTO MOLO Beach-bar Άβδηρα Ξάνθης μαζί με την Αναστασία Βασιλειάδου, αφού ο καιρός τους τα… χάλασε το περασμένο Σάββατο και αναβλήθηκε το live τους!
-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/6/17: «Ιρφάν cafe» Μάνταινα Ξάνθης
-Και τέλος, ΣΑΒΒΑΤΟ 1/7/2017 η πρεμιέρα στην Ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ»

01/7/17 ΣΑΒΒΑΤΟ : ΤΟ ΚΤΗΜΑ restaurant Ξάνθη σε έναν πολύ όμορφο καλοκαιρινό χώρο με 5μελές σχήμα που θα είναι κοντά σας όλο το καλοκαίρι για την δική σας διασκέδαση...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »