*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Ιουνίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Νέο σλόγκαν… Όποιος «κολλάει» στον Δάγκα… τον τρώει η… «μαρμάγκα»!

20 Ιουνίου
(Και οι δυο πρώην, έγιναν… πρώην  και… ξεχασμένοι από παντού…).
Ο Γιλντιρίμ μας είπε:
- Κάνουμε παραβιάσεις, γιατί κάνετε το ίδιο.
- Θέλουμε συνεκμετάλλευση του Αιγαίου
- Δώστε πίσω τους πραξικοπιματίες
- Δεν μας νοιάζει τι λέει ο ΟΗΕ για το Κυπριακό, μεταξύ μας θα τα βρούμε κάποια στιγμή.
Μια επιτυχημένη διήμερης συνάντηση, μιας και εμείς δεν είπαμε τίποτα. Καλώς να τον δεχτεί η Ροδόπη!
(Ο Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης στο fb)
-Πετυχημένη ή όχι η επίσκεψη Γιλντιρίμ στη Θράκη, ας το σκεφτούνε όσοι θέλουν ν’ ανοίξουν Κερκόπορτες!
………….
Κυρίες και κύριοι διάβασα με προσοχή τα σχόλιά σας αλλά διαφωνώ κι αυτό δε θα μου το απαγορεύσει κανένας. Είμαι μέλλος της 5μελης επιτροπής της διοργάνωσης του μουσικού Ιουλίου στις 8 και 9. Στην πανσέληνο. Στο διήμερο αυτό, τοπικοί δημιουργοί, παρουσιάζουν δικές τους δημιουργίες. Δικές τους συνθέσεις. Πως μπορεί να αλλάξει η δημιουργία και να γίνει οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση. Αφού οι εκδηλώσεις αφορούν μόνο δημιουργούς.
(Ο μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Πετρόπουλος απαντώντας από το fb  στους παλιούς dj και τον Βασίλη Μπουζούρη)
-Δηλαδή Δημήτρη μου, οι παλιοί d.j και ο Μπουζούρης δεν είναι δημιουργοί; Και τι είναι; Ένα παλιό πικάπ που παίζει μόνο του; Από το Λύρατζη τά ‘μαθες αυτά ή από τον Τηλέμαχο;
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Ε τώρα τι να ασχοληθώ; Με το τι έλεγε ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου στον Αλέξανδρο και τον Τσιτιρίδη;
-Τελικά του Θωμά όσα πιο πολλά «καλά» του κάνεις, τόσο περισσότερο βρίσκεις τον… μπελά σου στο τέλος!
……
*Και για να μη μπερδευόμαστε… Εγώ φίλτατε Δήμαρχε, δεν σου ζήτησα ούτε διορισμούς, ούτε σε έβγαλα στα «παζάρια» όπως ο όψιμος φίλος σου ο Καρυπίδης με τα ψηφοδέλτια του 2010 για να πηγαίνω στα δικαστήρια και να τα… βρίσκω μαζί του!
……
-Γιατί εγώ Θωμά όταν μπαίνω μπροστά και δίνω μάχες μου, δεν βάζω  «ζυγαριά» μετρώντας τι με συμφέρει ή όχι… ή ποιος είναι ο ισχυρός απέναντι.
Κι αν ακόμη δεν το κατάλαβες, κακό του κεφαλιού σου!
…….
*Ερώτημα κρίσεως Μήπως για να σε αγαπάει και να σε σέβεται τελικά ο Θωμάς, θα πρέπει να τον… βρίζουμε κι εμείς ή να τον πολεμάμε… «πισώπλατα»! Ή να γίνουμε… Μίχογλου;
Κι αν έχεις κάποιο πρόβλημα Δήμαρχε, από μπροστά κι όχι στους καφέδες
-Διότι εμένα ούτε Ευστρατίου με λένε, ούτε Τσιλιγγίρι… Και φυσικά ούτε και Γιώργο Γκούρτσα !
……
*ΥΠΟΓΕΙΟ Δημοτικό Πάρκινγκ: Δημόσιοι ελεγκτές από χθες για τις καραμπινάτες παρανομίες και την ζημία που υπέστη ο Δήμος Ξάνθης! Για να δούμε τι άλλο θα δούμε;

Το μπράβο του Ανέστη Αντωνιάδη για την Φώφη Γεννηματά!
Μπράβο στη Φώτη από τον γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστη Αντωνιάδη στο f.b για την εμφάνιση της Αλεξανδρούπολης. Ιδού πως σχολίασε την ομιλία της Προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης το βράδυ της Κυριακής.
«Σήμερα στην Αλεξανδρούπολη στην Περιφερειακή Ημερίδα για την ΑΜΘ, "Σχέδιο Ελλάδα", στην πιο μεστή για μένα και επί του πρακτέου ομιλία της Προέδρου, από όλες όσες ακούσει, έβγαλα το εξής συμπέρασμα. Υπάρχουν "Δήμαρχοι" και απλά Δήμαρχοι, "Πρόεδροι Επιμελητηρίων" και απλά Πρόεδροι. Είναι όμως πλέον όλοι έτοιμοι και το τόνισαν και οι διάφοροι φορείς, ότι η κοινωνία είναι έτοιμη για ανατροπές, όχι τόσο πολιτικές, όσο τρόπου λειτουργίας, δουλειάς και κυρίως πλήρης απόρριψης όλων των παθογόνων εκείνων εκφάνσεων. Επίσης να εξάρω το γεγονός ότι ενώ μπορούσε η πρόεδρος να αναλωθεί στο κομματικό της ακροατήριο, έκατσε μέχρι τέλους και άκουσε προσεκτικά τους πάντες, που η πλειοψηφία δεν ήταν του χώρου. Μόνο για αυτό, το αυτονόητο αλλά ασυνήθιστο στα πρόσφατα πολιτικά μας ήθη, Μπράβο! ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ!»
-Τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Χατζηθεοδώρου τον… ρωτήσατε; Ή τον Λιβάνη που στις ΝΕΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ.

Πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής 
στην Ξάνθη το Σάββατο 24 Ιουνίου
Το Σάββατο 24 Ιουνίου στην Ξάνθη (Ξενοδοχείο Natassa, 1ο χλμ. Ξάνθης – Καβάλας) στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή.
Θα αναλυθούν οι νικηφόρες παρεμβάσεις εντός και εκτός Βουλής της Χρυσής Αυγής ενάντια στις ανθελληνικές μεθοδεύσεις του τουρκικού προξενείου στην Θράκη, καθώς και η οικονομική κατάσταση της χώρας με την επιβολή εθνοκτόνων μνημονίων.
Κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι βουλευτές Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός και Βοιωτίας, Ευάγγελος Καρακώστας.
Σάββατο 24 Ιουνίου, 20:00, ξενοδοχείο Natassa (1ο χλμ. Ξάνθης – Καβάλας), Ξάνθη.

ΒΟΜΒΑ Κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ: ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΒΔΗΡΩΝ
Με επιστολή που κατέθεσε χθες στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αβδήρων ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Δημοκρίτειας Κίνησης Κώστας Αντωνιάδης ζήτησε την ανάκληση όλων των βεβαιώσεων που εξέδωσε ο Δήμος Αβδήρων. Ιδού και η επιστολή
«Ξάνθη, 19/06/2017
Προς:Τον Πρόεδρο Του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αβδήρων
Κύριε πρόεδρε σας παρακαλούμε να τεθεί σαν θέμα του Δημοτικού Συμβουλίου της 20/06/2017 εκ μέρους της Δημοκρίτειας Κίνησης, η ανάκληση όλων των βεβαιώσεων εμβαδού κτισμάτων που εξέδωσε ο Δήμος μας σε ομολογουμένως παράνομες κατασκευές στις περιοχές Μυρωδάτο – Άβδηρα - Μάνδρα. Επισυνάπτω την νομοθεσία περί αυθαιρέτων. Πρέπει να σταματήσει και θα σταματήσει το έγκλημα της αρχιτεκτονικής κτισμάτων που βάναυσα καταστρέφεται στην περιοχή μας χωρίς κανένα αντίκρισμα τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης. Το όλο θέμα θα αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου.
Για την Δημοκρίτεια Κίνηση
Αντωνιάδης Κώστας»
-Η συνέχεια στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων που συνεδριάζει στις 18.30.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »