*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Ιουνίου

ΒΟΛΙΔΕΣ ΔΙΚΑΙΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΣΔΡΕΒΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ FAΚE NEWS ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ!

20 Ιουνίου
Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ! 
Πολύ δίκαια ήταν η αντίδραση του Μαρίνου Σδρέβανου για τα face news στο  F.B. που παράγουν ψεύτικες ειδήσεις και χτύπησαν με αισχρό τρόπο εν ώρα μάλιστα κακοκαιρίας μεταδίδοντας την είδηση για ψευδή βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΥΑΞ.
Η απάντηση του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Μαρίνου Σδρέβανου στο f.b ήταν άμεση και ιδού το οργίλο σχόλιό του:
«Ουδεμία βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΥΑΞ μπροστά στο ΚΡΕΤΥΑ υπήρξε. Οποιος την είδε και δεν του το είπε κάποιος φίλος του φίλου του να μας στείλει φωτογραφία να την βρούμε και εμείς. Η παραπληροφόρηση έχει και τα όριά της. Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΞ βρίσκονται στους δρόμους της πόλης από τις 13.30, ενώ κάποιοι άλλοι το είχαν ρίξει στα τσίπουρα. Μετά από δύο και πλέον ώρες έντονης βροχής και χαλαζόπτωσης, στις 15.30 η πόλις είναι στεγνή».
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΞΑΝΘΗΣ…
Ριζικές εξελίξεις θα υπάρχουν στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης μετά την παραπομπή αρκετών νυν δημοτικών συμβούλων που δεν αποκλείεται να τεθούν σε αργία από την Αποκεντρωμένη πολύ νωρίτερα από την εκδίκαση των ποινικών τους υποθέσεων…
ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΧΟΤΖΑ 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ… FAIRY!
Αφού τον στήριξε όσο μπορούσε τον Δήμαρχο Μύκης Καπζά Τζεμήλ και δημοσίευσε μάλιστα πρώτος πρώτος την ανακοίνωσή του, ο Σεμπα Καραχότζα άλλαξε τροπάρι και στο f.b τον «καρφώνει» για το νερό, σχολιάζοντας:
«Ο ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΗΣ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΗΛΙΟ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ»
Πέρα από την πλάκα, σήμερα ήμουν όλη μέρα στο χωριό (ΠΡΟΣΗΛΙΟ ΞΑΝΘΗΣ) και από τη βρύση του σπιτιού δεν είδα να στάζει ούτε μια σταγόνα νερό. Λόγω ραμαζανιού το βράδυ στρώθηκαν τραπέζια σε όλα τα σπίτια. Από περιέργεια ρώτησα τη μάνα μου πότε θα πλυθούν όλα εκείνα τα πιάτα.
Η απάντηση της:
«ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΝΕΡΟ»
Προφανώς ο Δήμαρχος Μύκης νομίζει πως το νερό είναι σαν το FAIRY, με μια σταγόνα πλένεις χίλια πιάτα
-Μη στεναχωριέσαι Σέμπα…όσο πλησιάζουν οι εκλογές, τόσο περισσότερα θα σας κάνει… και νερό κάποια στιγμή θα σας στείλει και «διορισμούς» κι ότι θέλετε…»
-Όλα τα περίμενα αλλά και… διαφημιστής του FAIRY ο Σεμπά, ποιος το περίμενε…!
(σ.σ. Εκτός αν το πήρε χορηγό για την εκπομπή του…).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »