*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Ο Μισέλ του DE NOVO και τα αστέρια του!

28 Ιουνίου
*Ξεκινάω σήμερα τη στήλη με μια υπέροχη φωτογραφία από το δημοφιλές cafe-bar της πόλης μας το γνωστό De Novo στην… «παραλία» της Ξάνθης!
-Ιδού όλο το team του μαγαζιού, όλα τα αστέρια του Μιχάλη Χατζηκλεάρχου!!!
-Έλσα, Γιάννης, Χρήστος, DJ Αντώνης, Αλέξης, Θάλεια, Μαρία, Δημήτρης.
-Και μη ξεχνάτε… όπως κάθε Πέμπτη έτσι και αύριο Cocktail Night, όπου τα αρώματα και τα χρώματα πρωταγωνιστούν για 6η συνεχόμενη χρονιά στη μοναδική βραδιά του De Novo Cafe-Bar... Cocktail από κάθε γωνιά του πλανήτη,σας παρουσιάζονται από το πολύ έμπειρο προσωπικό μας στην τιμή των 5ευρώ μόνο..
DJ: Antwnhs Efthimiou
-Γιατί και αυτό το καλοκαίρι ο προορισμός σας είναι ένας, το De Novo Cafe-Bar...
……
*Στο γνωστό καφέ Ray Carpo, στην οδό Μ. Καραολή, της γνωστής Ράνιας Μάρκου βρέθηκε χθες για να απολαύσει τον καφέ του ο γνωστός Ξανθιώτης επιχειρηματίας Στράτος Σαρχόσης!
-Ο Στράτος, ο οποίος συνδέεται με αδελφική φιλία με τη Ράνια, έμεινε εντυπωσιασμένος από το Raycarpo και τις ευχήθηκε καλές δουλειές!
……
*Αυτή είναι… ζωή!!!
-Ενώ εμείς εδώ στην Ξάνθη «ψηνόμαστε» από το πρώτο κύμα καύσωνα, ο γνωστός Ξανθιώτης μάνατζερ καλλιτεχνών και… μοντέλο, Μουφίτ Ραμαντάνογλου, αυτές τις μέρες βρίσκεται για διακοπές στη Χαλκιδική και απολαμβάνει τα… μπάνια του στο  beach bar «Karma» του φίλου του, του Νίκου!
-Καλά να περνάς Μουφίτ και «ρίξε» και για εμάς καμιά… βουτιά!
……
*Αποκλειστικό!
-Στο Παλαιό Φάληρο μετακόμισε πρόσφατα η γνωστή τραγουδίστρια Σίλια Λιώγα που εμφανιζόταν την χειμερινή σαιζόν στις live βραδιές στην ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ»!
-Η Σίλια που ορκίστηκε πρόσφατα και πήρε το πτυχίο της από τη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή, αφού έμεινε για λίγο καιρό στην πατρίδα της την Κοζάνη, μετακόμισε μόνιμα στο Παλαιό Φάληρο για να δραστηριοποιηθεί εκεί επαγγελματικά ως δικηγόρος!
-Μάλιστα οι κακές γλώσσες λένε ότι η απόφασή της αυτή δεν ήταν για επαγγελματικούς λόγους αλλά για… αισθηματικούς!
(σ.σ. Προβλέπω ο Τάσος Κουμουλίδης να μετακομίζει στο Παλιό Φάληρο...)
……
*Και επειδή σας άφησα αρκετές μέρες χωρίς να σας προβληματίσω, απολαύστε το σημερινό κουίζ μου!...
-Ποιος γνωστός «πρώην» αθλητικογράφος και νυν… «διανομέας» πήγε πρόσφατα για μπάνιο και μάλιστα με γυναικεία συνοδεία στο… «Batis» στην Καβάλα και τα… «έβαλε» με την… τύχη του διότι πλήρωσε πολλά;;;
-Μην διαμαρτύρεσαι φίλε μου…
-Αφού ήθελες να κάνεις το… «κομμάτι» σου στην κοπέλα, μη μιλάς καθόλου!
-Τα… αισθήματα θέλουν θυσίες αλλά και… πορτοφόλι!
……

*Τέλος, την  Πέμπτη 29 Ιουνίου, το prestige cafe bar και το second story υποδέχονται για πρώτη φορά στην Ξάνθη τον Andreas Athineos ο resident του picadilly (Θεσσαλονίκη) dj & manager Non Aesthetics και του μεγαλύτερου φεστιβάλ της Ελλάδας Reworks έρχεται στην Ξάνθη για να μας ταξιδέψει με τις μουσικές του.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »