*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιουνίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Που καταντήσαμε… Δημήτρη. Στα έδρανα η Μαλαμετένια με τον Γιάννη κι εσύ… στην… «γαλαρία» και στη «καρέκλα»!

28 Ιουνίου
Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος…Σε καρέκλα εκτός δημοτικού συμβουλίου ο Δημήτρης Μπένης
………….
Οι καταστηματάρχες της εστίασης και σε αυτόν τον όρο βάζω όλα τα επισιτιστικά επαγγέλματα(Καφέ Μπαρ, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης, ψητοπωλεία) υποφέρουν  και εννοώ κάθε λέξη του ρήματος αυτού. Συντηρούν προσωπικό με ανυπέρβλητες δυσκολίες γιατί δεν γίνεται διαφορετικά, άλλωστε πόσες βάρδιες μπορεί να υποστηρίξει ένας επαγγελματίας της εστίασης, με προσωπική χειρωνακτική και πνευματική εργασία;
(Η Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Μαρία Τσιακίρογλου στην επιστολή της στα ΜΜΕ)
-Με συγκινήσατε κυρία Τσιακίρογλου για τον «πόνο» σας, , αλλά σας υποχρέωσε κανείς να…μην αλλάξετε επάγγελμα; 
……………
Την βόμβα πάντως για τις επόμενες δημοτικές εκλογές μετά το Κυριακάτικο πρωτοσέλιδο του «Ελεύθερου Τύπου» την έδωσε και πάλι ο Θανάσης Ξυνίδης ο οποίος μετά τις εξελίξεις για δημοτικές εκλογές τον Μάιο 2018, είπε επακριβώς την παρακάτω φράση σε πολίτη που «ψάχνεται» για το ποιόν θα ψηφίσει για Δήμαρχο της Ξάνθης…
-Μην βιάζεσαι μπορεί να υπάρχει υποψήφιος που όλοι θα στηρίξουν!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη Δεν είναι όλα… μαύρα» του «Μ»)
-Έχω αγωνία να δω ποιος θα είναι ο υποψήφιος που… όλοι θα στηρίξουν!
Σεμνά &Ταπεινά
*Κουράγιο που το ‘χουν εκεί στο δημοτικό συμβούλιο… Να συζητάνε από τις 14.30 που ξεκίνησε η συνεδρίαση και επί 2-3 ώρες συνέχεια για το… κυνοκομείο!
-Μπράβο τους… υποκλίνομαι!
-Αυτό κι αν είναι… «σκυλίσια»… υπομονή!
……
*Το γέλιο της αρκούδας ωστόσο έπεσε χθες στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του Δημοτικού Ραδιόφωνου που εκτός των άλλων έχει καταντήσει και….Ραδιόφωνο βολέματος!
Με λεφτά όμως των δημοτών !
….
*3.000 ευρώ έξοδα το δημοτικό ραδιόφωνο μόνο για… ταξιδάκια ! Ποιοι είναι τόσο πολυταξιδεμένοι; Ο Πρόεδρος Μιχάλης Λομβαρδέας ή ο διευθυντής Τηλέμαχος Αραούτογλου; Ή ο Δημήτρης Πετρόπουλος που είναι μέλος του Δ.Σ.…
-Πολύ θα ήθελα να μάθω, γιατί όση ώρα σφυροκοπούσε χθες ο γιατρός, ο Λομβαρδέας είχε… κοκκινίσει ναι μεν, αλλά λέξη δεν έβγαλε! Προφανώς θα...σκέφτονταν το ταξιδάκι με τον Τηλέμαχο!
…..
*Ερώτημα κρίσεως… Γιατί δεν έφερε ο Λομβαρδέας τον Δημήτρη Πετρόπουλο να αποστομώσει τον γιατρό Ιπποκράτη Καμαρίδη σε αυτά που έλεγε για το δημοτικό ραδιόφωνο, όπως έκανε με τον Βασίλη Μπουζούρη;
……
Άστραψε και βρόντηξε χθες στην «Ανοιχτή γραμμή» ο δικηγόρος και δημότης Τοπείρου Κώστας Μαλάκης για την περίπτωση της συναδέλφου του που ενώ την τίμησε ο λαός του Δήμου με την ψήφο του, αυτή παραιτήθηκε για να την… «βολέψει» ο Δήμαρχος Θωμάς Μίχογλου ως ειδική σύμβουλο στο Δήμο.
-Άστραψε και βρόντηξε και δεν είναι ο μόνος…Και μέσα στον συνδυασμό του Δημάρχου δεν είναι λίγοι αυτά που τα «λένε»….
-Κι όταν εκδηλωθούν θάναι και αργά, γιατί την επομένη θα την κάνουν κι από το συνδυασμό!

Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο 
ιδρύεται στην Ξάνθη με απόφαση του Υπουργού Παιδείας
Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με χαρά ανακοινώνει την απόφαση του Υπουργού Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων να προχωρήσει στην ίδρυση και την προαγωγή τριών σχολικών μονάδων στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.
Συγκεκριμένα, από το σχολικό έτος 2017-2018 ιδρύεται (ΦΕΚ 2155/τ.Β’/23-06-2017) Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο στην Ξάνθη και Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο στην Κομοτηνή, ενώ το 1ο Ολοήμερο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καβάλας προάγεται από 6/θέσιο σε 9/θέσιο.
Η απόφαση αυτή, στο πλαίσιο της διαμόρφωσης ενός σύγχρονου, λειτουργικού, συμπεριληπτικού εκπαιδευτικού συστήματος, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την υποστήριξη και τη βελτίωση της εκπαίδευσης των μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες του τόπου μας, καλύπτοντας τις ανάγκες του κάθε παιδιού, στο πλέον κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον.
Έχουνε περάσει σχεδόν 3 χρόνια από την εκλογή 
του συνδυασμού "Δήμος Πρότυπο"
Γράφει ο πρώην υποψήφιος σύμβουλος του Πούλιου και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Πάνος Νταβιτίδης στο fb:
Αυτα τα 3 χρονια εχουμε δει
Α) Καρναβαλια
Β) Γιορτες παλιας πολης
Γ) Χατζηδακεια
Δ) Ευρωπαϊκή γιορτη της μουσικης
Τα υπολοιπα 2 που μενουν θα δουμε
Α) Καρναβαλια
Β) Γιορτες παλιας πολης
Γ) Χατζηδακεια
Δ) Ευρωπαϊκή γιορτη της μουσικης
Ε) Ασφαλτοστρώσεις (προεκλογικα)
Φιλε Ξανθιωτη ελπιζω να καταλαβες οτι η ψηφος σου πηγε χαμενη.
Ελπιζω να καταλαβες οτι διπλανοι δημοι εχουν κανει αλματα και εμεις ουτε βηματα...
Και τελος ελπιζω να καταλαβες οτι δεν αξιζει αυτο σε σενα τον ιδιο, πρωτίστως..
-Σύντροφε Πάνο εμείς ως Ξανθιώτες καταλάβαμε… εσύ απορώ μια και δεν είσαι από την Ξάνθη, γιατί δεν…πας στις διπλανές πόλεις που κάνουν… άλματα! Σε απαγόρευσε κανείς να κάνεις το δικό σου «άλμα»;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΕΣΤΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΨΑΘΑ: Σουρεαλισμός στο Μεγαλείο Του!
Η σύζυγος πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ και νυν προέδρου Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης (σ.σ. Η νοσηλεύτρια Κατερίνα Ψαθά...) ενημέρωσε μέσω επιστολής, ποσό χάλια  είναι η τοπική αυτοδιοίκηση στην πόλη μας σε σχέση με την Αλεξανδρούπολη. Εμείς θα την παραπέμψουμε στις αρχές του έτους οπού οι τρεις βουλευτές μας συναντήθηκαν με όλους τους Δημάρχους του νομού, για τα προβλήματα και κυρίως τις λύσεις που πρέπει να προκύψουν.
Φυσικά οι γαλάζιοι Δήμαρχοι έξι μήνες μετά δεν μας έχουν ενημερώσει για το οτιδήποτε. Δηλαδή, το αυτονόητο, τι ζήτησαν από τους βουλευτές μας και τι εισέπραξαν. Όπως επίσης αναμένουμε όλο ενδιαφέρον την απολογιστική ημερίδα που θα έκαναν οι βουλευτές στους πολίτες του νομού, για τις λύσεις που θα προωθούσαν από τα αιτήματα των Δημάρχων.

Επίσης να ενημερώσουμε ότι η εφεύρεση του τροχού πραγματοποιήθηκε στη Μεσοποταμία, στη Μέση Ανατολή, κατά τη διάρκεια της περιόδου μεταξύ της πέμπτης και τρίτης χιλιετίας π.Χ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »