*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιουνίου

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΞΑΝΘΗΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ (19.00)

28 Ιουνίου
Από το Επιμελητήριο Ξάνθης πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση:
Προσκαλούμε όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου μας στην σημαντικότατη ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ξάνθης (Βασ. Κωνσταντίνου 1, Ξάνθη) προκειμένου να ενημερωθείτε για το συμφωνητικό συνεργασίας της ΚΕΕ με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων «Αυτοδιαχείριση» που πραγματοποιήθηκε κατόπιν διαπραγμάτευσης και κοινή αποδοχή των δύο πλευρών.
Το θέμα θα αναλύσουν λεπτομερώς ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης και Συντονιστής της Κ.Ε.Ε. για την τροποποίηση του Νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων κ. Στυλιανός Μωραΐτης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χριστόδουλος Τοψίδης και ο Πρόεδρος της «Αυτοδιαχείρισης», μουσικοσυνθέτης κ. Γιάννης Γλέζος.
Στόχος της εκδήλωσης είναι αφενός να αποκτήσουν οι ενδιαφερόμενοι ένα νόμιμο, σοβαρό και υπεύθυνο ρεπερτόριο γνωστών και επιφανών δημιουργών και αφετέρου να δώσουμε μια συνολική απάντηση στην ΑΕΠΙ Α.Ε. η οποία μέχρι σήμερα παραμένει άκαμπτη στην εισπρακτική διαδικασία έχοντας την ίδια Διοίκηση συνεπικουρούμενη από τη διορισμένη Επίτροπο.
Θεωρούμε ότι η παρουσία σας στην εκδήλωση είναι άκρως απαραίτητη προκειμένου να ενημερωθείτε υπεύθυνα προς όφελος σας.
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης
Στυλιανός Μωραΐτης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »