*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Ιουνίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Λέτε να φέρει και τον Γραβάνη στην προεκλογική του καμπάνια ο Σπύρος Τσιλιγγίρης;

15 Ιουνίου
*Αίσθηση πολλών μποφόρ από το χθεσινό πρωτοσέλιδο του «Μαχητή» σχετικά με την υποψηφιότητα του γιατρού Σπύρου Τσιλιγγίρη στο Δήμο Τοπείρου, ενώ όλοι νόμιζαν ότι τον ενδιαφέρει μόνο η Βουλή των Ελλήνων…
-Πολλοί μάλιστα δεν έκρυψαν και τον «πανικό» τους!
(σ.σ. Μέχρι τον Γραβάνη θα φέρει για την προεκλογική του καμπάνια όπως ακούστηκε από φίλο μου Σαρακατσάνο…)
……
*Στους είρωνες. Βεβαίως και η είδηση είχε διαρρεύσει, βεβαίως και ο πρώτος που αντέδρασε αρνητικά ήταν ο Στέλιος Μωραϊτης και θα συμφωνήσω μαζί σας –αναμενόμενο άλλωστε- άλλο όμως να συζητιέται κάτι στο καφενείο του Καλτσά κι άλλο να γίνεται πρωτοσέλιδο…!
Και να ψάχνεται ακόμη και ο… Φανουράκης!
……
*Επί της ουσίας ωστόσο… Ο περίγυρος λοιπόν του Χατζηευαγγέλου και ο ξάδελφος Μάκης το χάρηκαν και το πανηγύρισαν, αφού θεωρούν ότι μόνο ο γιατρός μπορεί να «γκρεμίσει» τον Θωμά Μίχογλου… Και στο πλευρό του Σπύρου τάχτηκε με την πρώτη και η Μαρία Καραλευθέρη που θα κατέβει και ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιό του…
-Αντίθετα αρνητική ήταν η στάση του Μανώλη Φανουράκη που έτσι μένει… χωρίς ρόλο και όπως λένε οι πληροφορίες μου, ήταν ο πρώτος που προσπάθησε να πείσει τον γιατρό μάλιστα ότι πρόκειται για «λάθος κίνηση» και πρέπει άμεσα να διαψεύσει…
……
*Και το ερώτημα. Γιατί ωστόσο επιμένει στον Σπύρο Τσιλιγγίρη ο σκληρός πυρήνας του Χατζηευαγγέλου αλλά το στενό περιβάλλον του γιατρού και η Καραλευθέρη;
1. Θεωρούν ότι με τον τρόπο αυτό, κόβουν από τώρα την «φόρα» κάποιων άλλων –π.χ. Κώστας Δαλάτσης, Βασίλης Χαραλαμπίδης, Δελλής κλπ- για τον Δήμο Τοπείρου…
2. Θεωρούν ότι ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός, δεν θα κινηθεί εναντίον του και θα κρατήσει αυστηρή ουδετερότητα..
3. Έχει μεγάλη οικονομική άνεση να κάνει έναν νικηφόρο προεκλογικό αγώνα….και να πάρει μαζί του και τις γνωστές ευπαθείς ομάδες!
……
*Όποια και να ‘ναι πάντως η συνέχεια, χθες έγινε μεγάλος ντόρος στο Νομό Ξάνθης με την πιθανή κάθοδο του γιατρού Σπύρου Τσιλιγγίρη τον Τόπειρου που «πιέζονταν» πάντως μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης (από Φανουράκη και Αντώνη Πασχάλη), να… διαψεύσει! Ίδωμεν… Περιμένουμε Μανώλη και Αντώνη την διάψευση άμεσα, προσέξτε μόνο γιατί ο… Δελής δεν είναι Δημαρχόπουλος και… «δέρνει» κιόλας!
……
*Είδηση; Όχι πλέον… Αφού λοιπόν όπως φαίνεται, δεν ικανοποιήθηκε ιδιαίτερα από την «προώθηση» της «Θράκης» στην δήλωσή του ότι θα κατέβει για…3η φορά υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, ο Δημήτρης Μπένης όπως διαβάζω στον Γ. Σιδηρόπουλο ότι έκανε τις ίδιες δηλώσεις και στο Κανάλι 6…!
-Οπότε αν περιμένουν την σειρά τους οι Σταύρος Καρυπίδης και Αλέξανδρος Παυλικιάνος.
-Κι αυτοί αξίζουν μια βαρυσήμαντη δήλωσή του…! Που μπορεί να μην είναι αποκλειστική αλλά επαναληπτική, σίγουρα όμως θα προκαλέσει μέγα… ενθουσιασμό στους… «οπαδούς» του!
……
*Τώρα πόσοι από αυτούς που τον ακολούθησαν στις εκλογές του 2014 θα τον «ακολουθήσουν» και στις εκλογές του 2019 –αν τελικά κατέβει εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης-σας το υπογράφω από τώρα…!

-Ούτε το… 1/3! Κι αν τολμάει, ιδού όπως τόλμησαν οι Φανουράκης – Ξυνίδης - Βασιλούδης, ας διοργανώσει κι αυτός μια συγκέντρωση!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »