*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Ιουνίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Για 3η φορά ο Δημήτρης Μπένης υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης!!

15 Ιουνίου
Του τρεις εξαμαρτείν Γιάννη και Θανάση μου ουκ ανδρός σοφού εγώ όμως κατεβαίνω για υποψήφιος Δήμαρχος κι όχι για… σοφός!
……………..
Ο Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε. θεωρεί ότι πρέπει άμεσα να υπάρξει κυβερνητική παρέμβαση για:
1.Τη ρύθμιση σε βάθος χρόνου των αγροτικών δανείων που  χορηγήθηκαν με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου.
2.Την άμεση παύση των εκβιαστικών απειλητικών εξωδίκων.
3.Να μη βεβαιωθούν στην οικεία Δ.Ο.Υ. τα οφειλόμενα ποσά σε βάρος των δανειοδοτηθέντων αγροτών, διότι μια τέτοια ενέργεια…θα διακόψει κάθε παραγωγική δραστηριότητα του αγροτικού κόσμου
(Ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Κοντός και το Δ.Σ του ΣΑΣΟΕΕ σε επιστολή τους στον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης)
…………..
… Σωθήκαμε!!! Το περιφερειακό συμβούλιο λέει, εξέδωσε ψήφισμα για τα διόδια και το απέστειλε στο αρμόδιο υπουργείο, οπότε μείνετε ήσυχοι και τίποτε δεν πρόκειται να συμβεί! Θα θορυβηθεί το υπουργείο, θα θορυβηθεί η κυβέρνηση, θα θορυβηθεί και ο ίδιος ο Τσίπρας μόλις παραλάβουν το ψήφισμα του περιφερειακού συμβουλίου και το πράγμα θα τελειώσει εκεί!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Και βέβαια θα τελειώσει, γιατί ο Μορφίδης είπε, πρώτα θα τα στήσουμε και μετά… θα τα γκρεμίσουμε!
Σεμνά &Ταπεινά
*Δεν ξέρω τι «κουσούρι» είναι αυτό του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη να διαψεύδει τις δηλώσεις που κάνει –το ‘χει κάνει και παλιότερα με τον Γ. Σιδηρόπουλο!- αλλά δεν είναι ολίγον έως πολύ «γελοίο»…;
-Πρώτα να κάνει δηλώσεις με βίντεο (εικόνα και ήχο δηλαδή) για το αν είναι ή όχι «ουρά» του Μέτιου όπως έγραφε ο Ούτσης και μετά να… διαψεύδει κατ’ ιδίαν αυτές τις δηλώσεις του στον Μιχάλη Αμοιρίδη; Με εικόνα και ήχο;
…….
*Καλά βρε Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης… Πότε επιτέλους θα βάλεις μυαλό και θα μάθεις να σέβεσαι ορισμένα πράγματα και επιτέλους να γίνεις και λίγο αξιόπιστος;
-Που καλό πάνε να σου κάνουνε κι εσύ προκειμένου να κρατήσεις τις ισορροπίες και να θέλεις να τα έχεις καλά με όλους, κάνεις τη μια γκάφα πίσω από την άλλη;
……
*Και στο φινάλε….Σε εμπόδισε κανείς φίλτατε Κώστα Ζαγναφέρη να  βγεις δημόσια και να πεις κάτι διαφορετικό από αυτά που γράψαμε; Ακόμη και ότι αισθάνεσαι… ουρά του Μέτιου και καλά έκανε ο Ούτσης και στο επεσήμανε, διότι σε ενδιαφέρει πρωτίστως να σε κατεβάσει εκ νέου υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης που δεν χρειάζεσαι σταυρό για να…επανεκλεγείς;
…..
*(σ.σ. Τους «βαράς» διαμαρτύρονται, τους στηρίζεις… σου ρίχνουν λάσπη! Βρε μήπως ο Μέτιος είναι πολύ πιο μπεσαλής και σοβαρός και γι’ αυτό τον «καθάρισε» τον αγνώμονα τον Ζαγναφέρη; Μήπως; Άρχισα να μπερδεύομαι πάλι…και πολύ μάλιστα).


ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ Π. ΠΟΛΗΣ 2017
H Οργανωτική επιτροπή των Γιορτών Π. Πόλης 2017 θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 19/6/2017 και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο Ξάνθης, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Επίσης, όσοι σύλλογοι συμμετέχετε στις Γιορτές Παλιάς Ξάνθης να μας αποστείλετε το πρόγραμμά σας το αργότερο μέχρι 23 Ιουνίου 2017 καθώς και όσοι θέλετε αλλαγή του κειμένου του συλλόγου σας που συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα.
ΘΕΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ
1.Σχεδιασμός Γιορτών Παλιάς Πόλης 2017
2.Απολογισμός ΘΛΕ 2017
3.Αποτελέσματα επιτροπής ροή
4.Αποτελέσματα επιτροπής κυρώσεων
5.Αποτελέσματα επιτροπής βράβευσης
Το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δήμου Αβδήρων και την επέκταση των νεκροταφείων των Πηγαδίων, φέρνει προς συζήτηση η παράταξη Βασίλη Τσολακίδη
Δυο σημαντικά θέματα, όπως αυτό του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Αβδήρων και της επέκτασης των νεκροταφείων Πηγαδίων, φέρνει προς συζήτηση ο Δήμος Αβδήρων με επιστολή του, αναφέροντας τα παρακάτω:
Γενισέα, 12- 06-2017
Αρ. Πρωτ. 8733
Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
Δήμου Αβδήρων
Κύριε Πρόεδρε
Να εισάγεται στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο προς συζήτηση:
α) Γενικό πολεοδομικό σχέδιο για τον δήμο Αβδήρων
β) Εξεύρεση χώρου για επέκταση του κοιμητηρίου του οικισμού Πηγαδίων
Η παράταξη μας θα αναπτύξει τις θέσεις της στο δημοτικό συμβούλιο
Με εκτίμηση
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Α. ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ
Επικεφαλής Μείζονος Πλειοψηφίας
Πρώην Δήμαρχος Αβδήρων
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΥΧΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΟΓΛΟΥ                     
Στους μαθητές και τις μαθήτριες που είναι υποψήφιοι στις πανελλήνιες εξετάσεις θέλω να ευχηθώ με όλη μου την καρδιά ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ …!!!
Με δεδομένη τη στήριξη όλων μας, ιδιαίτερα όμως των οικογενειών και των εκπαιδευτικών, εφοδιασμένοι με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση, εύχομαι να ανταμειφθούν οι κόποι τους και να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Στους γονείς τους, εν μέσω εξαιρετικά δύσκολων οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών, εύχομαι καλή δύναμη και τους προτρέπω να συνεχίσουν να στηρίζουν τα παιδιά σε κάθε τους βήμα, γιατί αυτά είναι το μέλλον του τόπου μας.
Καλή Επιτυχία ...!!!
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ
ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΟΓΛΟΥ
Παρασκευή 16 &Σάββατο 17 Ιουνίου
Διήμερη περιοδεία των μελών της Π.Γ. της ΛΑΕ Δημήτρη Στρατούλη & Παναγιώτη Σωτήρη σε Ξάνθη & Κομοτηνή
Διήμερη περιοδεία σε Κομοτηνή και Ξάνθη θα πραγματοποιήσουν, την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Ιουνίου, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑΕ, Δημήτρης Στρατούλης και Παναγιώτης Σωτήρης
Αναλυτικά το πρόγραμμα των επισκέψεών τους:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/7/2017
13:30 - 15:00 Επίσκεψη στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής – Συνέντευξη τύπου (εργοστάσιο των ΕΛ.ΠΕ. «ΟΡΟΦΗ DIAXON» και Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε.)
15:00 - 17:00 Γεύμα σε εστιατόριο της Κομοτηνής
19:00 - 20:00 Συνάντηση με την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου και των Εργατικών Σωματείων Ξάνθης
20:00 - 21:30 Ομιλίες για μνημόνια – λιτότητα – ευρώ και συζήτηση για την αναγκαιότητα δημιουργίας πλατιού Λαϊκού Μετώπου Ανατροπής στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου
22:00 Βραδινό φαγητό στο καφέ - εστιατόριο Ξάνθης «Κήπος».
ΣΑΒΒΑΤΟ 17/7/2017
8:30 - 10:30 Περιήγηση στην αγορά της Ξάνθης (Λαϊκή και Δημοτική αγορά – καταστήματα του εμπορικού κέντρου της πόλης)
12:00 - 12:30 Αναχώρηση από τον αερολιμένα Αλεξανδρούπολης.
Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον Πρόεδρο του ΔΣ του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων
Συνάντηση είχε στην Κομοτηνή ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος με τον Πρόεδρο του Δ.Σ του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) κ. Γιάννη Ρέτσο.
Συζητήθηκαν θέματα τουρισμού στην Περιφέρεια ΑΜΘ και ο ρόλος του ιδιωτικού τομέα στην τουριστική ανάπτυξη, ενώ αναζητήθηκαντρόποι συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια και τον ΣΕΤΕ.
Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜΘ κ. Κώστας Αντωνιάδης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης και μέλος του ΔΣ του ΣΕΤΕ κ. Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου, στελέχη της Περιφέρειας και του ΣΕΤΕ.
Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Βαριά «καμπάνα» στον πρώην δήμαρχο Τυχερού… 29 χρόνια φυλάκιση για απιστία και υπεξαίρεση!
Με βαριά “καμπάνα” τιμωρήθηκε από την Ελληνική δικαιοσύνη ο πρώην δήμαρχος Τυχερού.
Ο Γιώργος Δημούτσης, ο οποίος διετέλεσε δύο τετραετίες δήμαρχος του πρώην δήμου Τυχερού με την υποστήριξη της Ν.Δ.,  η οποία του έδωσε το χρίσμα το 2002 και το 2006,  αντιμετώπισε τις κατηγορίες της απιστίας κατά του δημοσίου συμφέροντος, και της υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος . Μετά από 7,5 χρόνια περίπου η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο.
Το δικαστήριο δέχθηκε ελαφρυντικά λόγω προτέρου βίου στον κ. Δημούτση και του επέβαλε την ποινή φυλάκισης 29 χρόνων κατά συγχώνευση  . Ο πρώην δήμαρχος κατέθεσε έφεση η οποία έχει ανασταλτικό  χαρακτήρα υπό  την προϋπόθεση να καταβληθεί το ποσό τον 300.000 ευρώ.
Ο κ. Δημούτσης  κρατείται, και θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους έως ότου γίνει η δίκη στο εφετείο, εάν καταβάλει το ποσό της εγγύησης.
Η δίκη του πρώην δημάρχου ,  ξεκίνησε την Πέμπτη 8/6/17 και ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 12/6/17 με την έκδοση της απόφασης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »