*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Ιουνίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Αθωώθηκε (2-1) για την ΕΤΕΝΕΞ σήμερα στη Κομοτηνή ο Θεολόγος Καλαϊτζής

20 Ιουνίου
Αθωώθηκε το πρωϊ με ψήφους 2-1 στο Τριμελές Κακουργοδικείο Κομοτηνής όπου δικάζονταν για την γνωστή υπόθεση της ΕΤΕΝΕΞ ο Θεολόγος Καλαϊτζής για απιστία και πλαστογραφία κατ' εξακολούθηση.
Η υπόθεση αφορούσε κυρίως τη διαχείριση του Elisso Hotel, ενώ δικηγόροι του Θεολόγου Καλαϊτζή ήταν οι Στέργιος Γιαλάογλου και Χάρης Δαλακούρας.
Όπως είναι γνωστό, η συγκεκριμένη υπόθεση είχε καταλήξει στην Δικαιοσύνη μετά απο καταγγελίες του πρώην υποψήφιου Δήμαρχου Ξάνθης Χρίστου Πούλιου στις 30/3/2010  για παραποίηση και «φαλκίδευση» πρακτικών της ΕΤΕΝΕΞ στη διάρκεια συνέντευξης τύπου με το μέλος της ΕΤΕΝΕΞ και πολιτικό Μηχανικό Παναγιώτη Μιχαηλίδη.
Καταδικαστική ήταν η πρόταση της Εισαγγελικής Αρχής (Πασχάλης Παπαοικονόμου), αλλά το δικαστήριο αθώωσε τελικά τον Θεολόγο Καλαϊτζή.
Αθώωση που δίνει ελπίδες στην υπερασπιστική του γραμμή ότι στη δίκη του ερχόμενου Φλεβάρη όπου θα εκδικαστεί η έφεσή του κ.Καλαϊτζή για την υπόθεση της ΕΑΠΑΞ και έχει τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης σε ισόβια δις. θα τύχει καλύτερης αντιμετώπισης από την Δικαιοσύνη. Σημειώνεται οτι Πρόεδρος του Τριμελούς ήταν ο κ.Κακαμανούδης που τον είχε τιμωρήσει με ισόβεια στην προηγούμενη δίκη.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »