*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Ιουνίου

See Through "Δημιουργοί" κατά παλιών d.j. και Βασίλη Μπουζούρη!

21 Ιουνίου

ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Το έχω πει κι άλλη φορά ότι εμείς δεν χτυπάμε αδύναμους… Για το λόγο αυτό λοιπόν και δεν θα σχολιάσω καθόλου την χθεσινή δίκη του Θεολόγου Καλαϊτζή στο Τριμελές Πλημ/κείο Κομοτηνής για τα αδικήματα της απιστίας και πλαστογραφίας με χρήση κατ’ εξακολούθηση που του καταλόγισαν παραμονές εκλογών του 2010 ο Χρίστος Πούλιος με τότε μέλος του Δ.Σ. Παναγιώτη Μιχαηλίδη για την υπόθεση της γνωστής ΕΤΕΝΕΞ…
……
*Και φυσικά δεν θα σχολιάσω και την κατάθεση του πρώην Δήμαρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη που ήξερε τα πάντα στην ΕΑΠΑΞ και στην ΕΤΕΝΕΞ και στη συνέχεια όταν ήρθαν τα δύσκολα, έκανε τον ανήξερο!
*Τελικά τέλος καλό όλα καλά για τον Θεολόγο που παρά την καταδικαστική πρόταση της Εισαγγελικής έδρας, αθωώθηκε από το δικαστήριο έστω και με ψήφους 2-1 και δεν έκρυψε την συγκίνησή του.
*Σήμερα θα βρεθούν οι «5» «δημιουργοί» (σ.σ. Δημήτρης Πετρόπουλος και σία) της Οργανωτικής Επιτροπής για τον Μουσικό Ιούλιο 2017 προκειμένου να αποφασίσουν αν θα δώσουν την Παρασκευή 7 Ιουλίου στον Βασίλη Μπουζούρη και την «παρέα»των παλιών d.j.
……
*Όπως είναι γνωστό το 2ήμερο του Μουσικού Ιουλίου θα γίνει στις Παλιές καπναποθήκες στις 8 και 9 Ιουλίου (δηλαδή Σαββατοκύριακο) και θα το παρουσιάσουν όπως και πέρσι…
-Τηλέμαχος Αρναούτογλου και  Πολυξένη Καρακατσάνη!
……
*Λέτε οι δημιουργοί να φοβούνται μην έχει περισσότερο κόσμο από αυτούς ο δαιμόνιος Βασίλης Μπουζούρης με την παρέα των παλιών d.j; Λέτε;
70χρονη έκλεβε ρεύμα για το σπίτι της στη Χρυσούπολη
Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου, σε βάρος 70χρονης ημεδαπής, διότι, όπως προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα από 1-04-2015 έως 14-10-2016, προέβαινε σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., έχοντας παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία που διαμένει, στην Χρυσούπολη.  
Πρόστιμο σε ανασφάλιστα αυτοκίνητα: Έρχεται “πάγωμα” 
- Πότε και ποιοι θα πληρώσουν 250 ευρώ
Είναι 1.150.000 τα ραβασάκια που εστάλησαν στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Ωστόσο για περισσότερους από 300.000 το πρόστιμο ήταν άδικο. Οι ιδιοκτήτες αυτοί καλούνται να πληρώσουν για αυτοκίνητο που δεν έχουν, για αυτοκίνητο ή μηχανή που έχουν καταθέσει πινακίδες κλπ.
Το πρόστιμο των 250 ευρώ θα πρέπει να πληρωθεί σε δυο μήνες, σε διαφορετική περίπτωση έρχονται βαρύτερα πρόστιμα. Ωστόσο τα κενά που εντοπίστηκαν φαίνεται ότι αλλάζουν τα δεδομένα.
Τώρα και μετά τις αντιδράσεις φαίνεται ότι εξετάζεται “πάγωμα” των προστίμων ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
Δεν μιλάμε για απαλλαγή από το πρόστιμο, απλά για πάγωμα της διαδικασίας ώστε οι περιπτώσεις όπου υπάρχουν αδικίες να ελεγχθούν και να εξαιρεθούν. Το πάγωμα αυτό θα είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες για έξι μήνες, ως τα τέλη του 2017 δηλαδή.
Εξετάζεται ως τότε όλοι οι ιδιοκτήτες να έχουν το δικαίωμα να ασφαλιστούν και να γλιτώσουν το πρόβλημα έτσι ώστε να υπάρξει ένα κύμα ασφαλίσεων και να σταματήσει το άθλιο φαινόμενο που παρατηρείται στους ελληνικούς δρόμους.
Παρά το γεγονός ότι κυκλοφορούν οχήματα χωρίς ασφάλιση υπάρχουν και οι περιπτώσεις όπου μπορεί να υπάρχει λάθος στην καταγραφή των στοιχείων, καθώς η κατάθεση πινακίδων μπορεί να μην εμφανίζεται στην φορολογική δήλωση, ενώ τα τέλη κυκλοφορίας ακόμη κι αν δεν πληρώνονται, εκδίδονται αφού τα αυτοκίνητα αποτελούν τεκμήριο.
Δηλώσεις ζημιών από το χαλάζι της 18ης Ιουνίου 2017
Σας γνωρίζουμε ότι οι παραγωγοί που έχουν υποστεί ζημιές σε καλλιέργειες με οπωροφόρα δένδρα, βαμβάκι, αμπελοειδή, κηπευτικά, σιτηρά από το χαλάζι της 18ης Ιουνίου 2017 στην περιοχή Κιμμερίων Δήμου Ξάνθης, μπορούν να δηλώσουν τη ζημιά στον ανταποκριτή του ΕΛΓΑ στα Κιμμέρια Ξάνθης, έως και την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
2. Α.Φ.Μ.
3. ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟΥ ΟΣΔΕ
Ο ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΕΛΓΑ
ΣΥΓΚΡΟΤΗΘHKE ΣΕ ΣΩΜΑ H ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ 
ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
Στις 14-06-2017, τα πέντε (5) νεοδιορισθέντα τακτικά μέλη της Διαχειριστικής
Επιτροπής Μουσουλμανικής Περιουσίας Διδυμοτείχου που διορίστηκαν με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, συνήλθαν σε Σώμα ομόφωνα, σύμφωνα με το Άρθρο 12 του Νόμου Υπ'Αριθμ. 3647/2008 (ΦΕΚ 37 Α/29-2-2008) ως ακολούθως:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μολλά Ιρφάν του Αλής
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χαβούζ Αλή του Μουσταφά
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Απτιραμάν Γιασάρ του Φετή
ΤΑΜΙΑΣ: Νταγλή Σιουκουρού Σαϊτ του Αλής
ΜΕΛΟΣ: Ισταμπόλ Μπιλιάλ του Μεμέτ
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: Μη κατεβάζετε τα σκουπίδια 
μέχρι την Πέμπτη 22/6, λόγω απεργίας των εργαζομένων 
στην καθαριότητα
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ– ΟΤΑ) έχει εξαγγείλει τριήμερο αποκλεισμό των αμαξοστασίων της καθαριότητας όλων των Δήμων, καθώς και 24ωρη πανελλαδική απεργία στη συνέχεια. Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων θα διαρκέσουν έως και την Πέμπτη 22 Ιουνίου2017.
Κατά τις ημέρες αυτές παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις του Δήμου Ξάνθης να δείξουν κατανόηση και να περιορίσουν στο ελάχιστο την εναπόθεση απορριμμάτων στους κάδους.
Ο Δήμος Ξάνθης καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια με την εφαρμογή εκτάκτου σχεδίου για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.
41η μεταξύ 54 περιφερειακών ενοτήτων 
με ετήσιο εισόδημα 10.437 ευρώ η Ξάνθη
Στην 41η θέση μεταξύ 54 περιφερειακών ενοτήτων και με μέσο ετήσιο εισόδημα 10.437 ευρώ (ο ελληνικός μέσος όρος είναι 13.254 ευρώ) κατατάσσεται η Ξάνθη, όπως προκύπτει από την εκκαθάριση των 57.235 φορολογικών δηλώσεων που υποβλήθηκαν το 2016. Ο φόρος που πλήρωσαν οι ξανθιώτες την προηγούμενη χρονιά κατά μέσο όρο φτάνει στα 708 ευρώ.
Χειρότερα είναι τα πράγματα για τη Ροδόπη, που καταλαμβάνει την τελευταία θέση με μέσο εισόδημα 9.700 ευρώ επί των 56.847 φορολογικών δηλώσεων που υποβλήθηκαν. Ο μέσος φόρος που κατέβαλλαν οι Ροδοπίτες ήταν 678 ευρώ.
Η γειτονική Καβάλα βρίσκεται στην 23η θέση (11.410 ευρώ, με μέσο φόρο 908 ευρώ), ακολουθούμενη από τον Έβρο στην 24η (11.370 ευρώ, με μέσο φόρο 856 ευρώ).
IndeXanthi.gr
………………
             "Γκρίνιες" πάλι στην ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ για τις Γιορτές Π. Πόλης με τον Έφορα
Κεντρικό θέμα και της Οργανωτικής Επιτροπής της Δευτέρας για τις γιορτές Π. Πόλης ο έφορος Ξάνθης και τα προβλήματα με την Εφορία. Ε, λοιπόν… αν δεν σας συμφέρει, μη… συμμετέχετε! Αν δεν έχετε τα κότσια να το κάνετε, τουλάχιστον μην παραπονιέστε…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »