*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Ιουνίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Το κάμπινγκ που "έφαγε" ήδη τρεις δημάρχους...

27 Ιουνίου
Την… υπογραφή σου προσοχή που την βάζεις Δήμαρχε των Αβδήρων Γ, Τσιτιρίδη για το κάμπινγκ Μυρωδάτου, γιατί αυτό το… κάμπινγκ έφαγε ήδη τρεις προγενέστερους δημάρχους…
…………
Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς κ. Δήμαρχε. Θα κάνει κάτι κάποιος επιτέλους με τα αδέσποτα; Τι περιμένουμε δεν το έχω καταλάβει; Να υπάρξουν άλλες ποιο δυσάρεστες καταστάσεις για να κινητοποιηθεί σοβαρά η πολιτεία; (κ. Δημαρχόπουλε ΠΟΤΕ η κατάσταση δεν ήταν ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ μέσα στην πόλη όσο είναι σήμερα… περιμένω τις πρωτοβουλίες σου… όχι μόνο λόγια).
(Ο διαμορφωτής κοινής γνώμης Σταύρος Καρυπίδης στην ηλεκτρονική του σελίδα)
-Περιμένει Δημαρχόπουλε…Κι όχι από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο αλλά από σένα…Διότι ή διαμορφώνει, ή…τζιτζίκια πεταλώνει!
………..
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αλεξανδρούπολη όπου ζω προσωρινά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Μου λείπει η πόλη με τα χίλια χρώματα, η Ξάνθη, η μισή μου καρδιά είναι εκεί , το σπίτι μου, οι μισοί φίλοι μου.
Για να σας πω την αλήθεια δεν το περίμενα, αλλά η σύγκριση έγινε ασυναίσθητα. Η Αλεξανδρούπολη άλλαξε και έγινε αισθητικά όμορφη πόλη.
(Η νοσηλεύτρια και σύζυγος του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και Προέδρου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Κατερίνα Ψαθά στα ΜΜΕ)
-Με… μισή καρδιά πεθαίνουν οι πολίτες κυρία Ψαθά. Οπότε κάθισε στην Αλεξανδρούπολη! Και χωρίς εσάς… μπορούμε να ζήσουμε!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 3.000 ευρώ μόνο για τα… ταξίδια των διοικούντων και του Τηλέμαχου Αρναούτογλου, καλείται να εγκρίνει σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης.
Και την ίδια ώρα η ΦΕΞ ζητάει στη σημερινή συνεδρίαση μια ακόμη οικονομική ενίσχυση από το Δημοτικό συμβούλιο κι είναι σίγουρο ότι θα την… πάρει και ομόφωνα μάλιστα!
Άριστα!
……
*Τελικά βγάλαμε Δήμαρχο τον Δημαρχόπουλο για να… ευεργετούνται αυτοί που τον πολέμησαν και τον έβριζαν σκαιότατα!
Κι έγινε Πρόεδρος ο Λομβαρδέας στο δημοτικό ραδιόφωνο, για να συνεχίσει να «βολεύει» τα ρουσφιέτα των… υβριστών και συκοφαντών του Δημαρχόπουλου!
……
*Στη ζωή κάνεις επιλογές Στέλιο Μωραϊτη κι είναι δικός σου δικαίωμα να στηρίζεις έναν αχάριστο άνθρωπο…
-Αλλά και δικαίωμά μας, να ξεμπροστιάσουμε το ψέμα και την αναξιοπιστία του!
……
*Καλά οι υπόλοιποι, αλλά ο Πρόεδρος των καφέ μπαρ Ανδρέας Ιντζές που τον τελευταίο καιρό μας έφερε και… Βούλγαρους επενδυτές στη πόλη, νομίμως ή παρανόμως έκανε την υπερύψωση στο μαγαζί του;

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον Δήμαρχο Δοξάτου
Συνάντηση είχε στην Κομοτηνή ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος με τον Δήμαρχο Δοξάτου κ. Δημήτρη Δαλακάκη.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το Δήμο Δοξάτου και συγκεκριμένα οι απαιτούμενες παρεμβάσεις για τη βελτίωση του οδικού δικτύου της περιοχής και η ολοκλήρωση του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης των Κυργίων.

Σκληρό μήνυμα Τσίπρα για Αγιά Σοφιά: 
Να αφήσει κατά μέρος τις προκλήσεις η Τουρκία
«Να συμμορφωθεί η Τουρκία με όσα προβλέπουν οι συνθήκες και το διεθνές δίκαιο και να αφήσει κατά μέρος αυτές τις προκλήσεις», δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας σε ερώτηση για την ανάγνωση του Κορανίου και την τέλεση προσευχής στην Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ.
Ο πρωθυπουργός επισήμανε πως πρόκειται για μία προσπάθεια να αξιοποιηθεί η Αγία Σοφία με τρόπο που δεν αρμόζει στην ιστορία και τον χαρακτήρα του μνημείου και παρατήρησε πως «η σταθερή και σθεναρή αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης βρήκε ανταπόκριση από την Unesco και το Στέϊτ Ντιπάρτμεντ».

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΣΟΡΛΙΔΗ 
ΣΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΨΑΘΑ
Ο υποψήφιος για τον Δήμο Ξάνθης και συγγραφέας Αναστάσιος Τσορλίδης, σχολίασε με χιούμορ την επιστολή της συζύγου του Προέδρου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Αδαμίδη και νοσηλεύτριας κ.Κατερίνας Ψαθά.
«ΝΑΙ H η Αλεξανδρούπολη είναι ομορφότερη πόλη από την Ξάνθη γιατί έχει παρτέρια με λουλούδια, ποδηλατοδρόμο και πισίνα για ΑΜΕΑ...
Το να "χτυπάς" φιλικά στην πλάτη τον πρώτο δημότη της πόλης μας (βλέπε Δήμαρχο Ξάνθης) γιατί βρίσκεις μια πόλη ομορφότερη απ αυτήν που ζούσες μέχρι χθες, προσωπικά το βρίσκω άστοχο (το "χτύπημα")
Και το Παρίσι είναι ομορφότερο από την Ξάνθη, αλλά όταν με αξιώσει ο Θεός και πάω, θα γράψω κι εγώ ένα γράμμα στον Δημαρχόπουλο και θα καταγγείλω επίσημα τον Δήμο γιατί εγώ που μεγάλωσα στο Πούρναλικ, από μικρή ηλικία το γνωρίζαμε ως "Μικρό Παρίσι" και ο νυν Δήμαρχος της πόλης δεν έκανε απολύτως τίποτα για να διεκδικήσουμε την "πατρότητα" του Παρισιού.
Και στην τελική...
Στην Ξάνθη μας μπορεί να μην έχουμε παρτέρια με λουλούδια, ποδηλατοδρόμο και πισίνα για ΑΜΕΑ, έχουμε όμως το Καλύτερο Καρναβάλι στην Βόρεια Ελλάδα και το δεύτερο καλύτερο στη χώρα, έχουμε τις Γιορτές Παλιάς πόλης της Ξάνθης, έχουμε το Χατζιδάκειο Φεστιβάλ γνωστό κι ως " Ξάνθη - Πόλις ονείρων Μουσικών Σχολείων καθώς και πολλές άλλες εκδηλώσεις υπό την αιγίδα του Δήμου Ξάνθης (από τα ταμεία του Δήμου κι από τις τσέπες των Δημοτών) που έχουν ξεπεράσει πλέον τα εγχώρια σύνορα και είναι γνωστά σε όλον τον πλανήτη διαφημίζοντας της πόλη μας και τον Νόμο μας.
Είμαι υπερήφανος που είμαι Ξανθιώτης και ΑΓΑΠΩ την πόλη μου με τα οποία μειονεκτήματα έχει...
Φιλικά

Αναστάσιος Τσορλίδης».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »