27 Ιουνίου

ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ «ΠΗΓΑΣΟΥ» ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΥ! !!!

27 Ιουνίου
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο
Πρωτάθλημα Ποδηλασίας στην Ξάνθη αλλά….!
Το «κενό» του Πήγασου να βγάλει ένα υποτυπώδες έστω δελτίο τύπου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας εκμεταλλεύτηκε χθες ο Δήμος Ξάνθης με σκοπό την προβολή του Δήμαρχου Ξάνθης…
Προσέξτε όμως την λεπτομέρεια.
Στις φωτογραφίες που συνοδεύουν το δελτίο τύπου, ο Δήμος Ξάνθης επιμελώς όχι μόνο δεν κάνει καμιά αναφορά στην συμβολή της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, αλλά δεν στέλνει καμία φωτογραφία στην οποία να απεικονίζεται και ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης στις εκδηλώσεις, βασικός χορηγός τους άλλωστε, αλλά μόνο ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος…! Τυχαίο; Δεν νομίζω…
Ιδού τι αναφέρει και το δελτίο τύπου του Δήμου Ξάνθης:«Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας στην Ξάνθη, που πραγματοποιήθηκε από 23 έως 25 Ιουνίου 2017 με τη συμμετοχή 160 αθλητών από όλη την Ελλάδα.
Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και τον Ποδηλατικό Σύλλογο Ξάνθης «Ο Πήγασος» σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και τους Δήμους Ξάνθης, Αβδήρων και Τοπείρου.
Το τριήμερο ξεκίνησε με αγώνες ατομικής χρονομέτρησης. Τη δεύτερη ημέρα οι γυναίκες κάλυψαν 108 χλμ. σε αγώνα δρόμου αντοχής, ενώ την τελευταία ημέρα οι άντρες διαγωνίστηκαν σε αγώνα δρόμου αντοχής 174 χλμ. Οι συμμετέχοντες διέσχισαν διαδρομές που εκτείνονταν στο μεγαλύτερο μέρος του Νομού Ξάνθης.
Ο Δήμος Ξάνθης στηρίζει τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις οι οποίες διεξάγονται στην περιοχή μας.

Η Δημοτική Αρχή συγχαίρει την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και τον Ποδηλατικό Σύλλογο Ξάνθης «Ο Πήγασος» για τη διοργάνωση, τους αθλητές που συμμετείχαν από όλη την Ελλάδα, αλλά και τους εθελοντές οι οποίοι με την παρουσία τους συνέβαλλαν στην επιτυχία των αγώνων».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »