*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Σήμερα ο Νάζης στην Ελληνική βραδιά του My club...

27 Ιουνίου
*Η βραδιά που όλες και όλοι περιμέναμε, επιτέλους έρχεται και είναι στο My Club!!!
-Αύριο Τετάρτη 28 Ιουνίου ο τρομερός και ιδιαίτερα αγαπητός στη νεολαία τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Νάζης έρχεται να τραγουδήσει live στην δεύτερη Ελληνική βραδιά του φετινού καλοκαιριού!
-Και μη ξεχνάτε…
-Οι εκπλήξεις του MY δεν σταματάνε εδώ!
-Αυτό το Σάββατο 1 Ιουλίου έρχεται ο Ηλίας Βρεττός και σημειώστε…
-Το Σάββατο 15 Ιουλίου Ελένη Φουρέϊρα!
-Παρασκευή 21 Ιουλίου Γιώργος Σαμπάνης, ενώ ακόμη δεν ανακοινώθηκε η ημερομηνία για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος ή θα έρθει μέσα στον Ιούλιο ή μέσα στον Αύγουστο για τα γενέθλια του My Club!!!
……
*Δείτε όμως τι έγινε το περασμένο διήμερο Παρασκευή 23 Ιουνίου με το πάρτι BIG BANG αλλά και το Σάββατο 24 Ιουνίου με το τρομερό Jagermeister πάρτι με τις χορεύτριες μέσα στα… κλουβιά!!!
-Η εικόνα «μιλάει» μόνη της!!!
……
*Με τον φίλο του τον Ανδρέα πήγε για κρασί την περασμένη Κυριακή στο «Sinatra the wine & lounge bar» στις Σέρρες, ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας του ΚΥΤΤΑΡΟ!!!
-Ο Τάκης από την μέρα που έκλεισε για τις καλοκαιρινές του διακοπές το Ελληνάδικο, δεν χάνει ευκαιρία για να ξεκουραστεί λίγο και αυτός και να απολεύσει το καλοκαίρι, ακόμα και στις Σέρρες!!!
……
*Μπορεί το Σάββατο 17 Ιουνίου η κακοκαιρία και το χαλάζι να τους χάλασε το live τους στο Beach bar Porto Molo στα Άβδηρα, αλλά το περασμένο Σάββατο 24 Ιουνίου έγινε ο χαμός!!!
-Ο λόγος βέβαια για το μουσικό σχήμα «πάμε μπουζούκια» των Γιώργου Κουμουλίδη, Μάριου Κιοσσέ και Δημοσθένη Μαρινίδη οι οποίοι αυτή τη φορά είχαν μαζί τους και την τρομερή τραγουδίστρια Αναστασία Βασιλειάδου!
-Μάλιστα ο Γιώργος τραγούδησε live για πρώτη φορά μπροστά στους θαυμαστές του και το νέο του τραγούδι «Πές στον άντρα σου», που στίχους και μουσική του έγραψε ο μαέστρος Μάριος Κιοσσές και καταχειροκροτήθηκε από όλους στο Porto Molo!
-Αυτή την Παρασκευή 30 Ιουνίου το «Πάμε μπουζούκια θα τραγουδήσει στο «καφέ Ιρφάν» στη Μάνταινα Ξάνθης και από το Σάββατο 1 Ιουλίου ξεκινάνε τις live βραδιές στην ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ»!
……
*Κι ενώ τον τελευταίο καιρό ήταν εξαφανισμένος από… «προσώπου γης», την Κυριακή εμφανίστηκε για mojito με τον φίλο του Γιάννη στην… «Τυφλόμυγα»!
-Ποιον εννοώ;;;
-Μα τον «κομάντο.... με τις κουτάλες», όπως τον αποκαλεί ο κολλητός του φίλος Σάκης στο Facebook, τον Χαράλαμπο Κυρκούση!!!
……
*Εντωμεταξύ οι γνωστοί «Ντιριντάχτα», (Φίλιππος Δομνίδης, Γεωργία Ταστσόγλου, Ανδρέας Μυγδαλάς και Γιάννης Γαβριηλίδης), δεν έχουν αφήσει γάμο για γάμο και αρραβώνα για αραββώνα!
-Το περασμένο Σάββατο 24/6 έκαναν άλλη μία live εμφάνιση σε δεξίωση γάμου στο Le Chalet και δεν σταματάνε μόνο εδώ…!
-Μέχρι και αγγελία για να τραγουδάνε live σε γάμους, αρραβώνες, βαφτίσια και χορούς, έβγαλαν στο Facebook!

-Όσοι ενδιαφέρεστε σπεύσατε στο «προφίλ» τους για περισσότερες λεπτομέρειες!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »