*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουνίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Τι άλλο θα δούμε....Ο Τσέπελης ορίστηκε ως..."αγγελιοφόρος"!!!

30 Ιουνίου
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ; Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ
ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ…!;
Απίστευτο όμως αληθινό. Όπως μαθαίνω λοιπόν, ούτε μία, αλλά… τρεις φορές πήγε στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη ο γνωστός Τσέπελης με αποκλειστικό σκοπό να τον πείσει στις επόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές να κατέβει στον Δήμο Ξάνθης ως υποψήφιος Δήμαρχος υποσχόμενος ότι  θα τον υποστηρίξουν σύσσωμες οι παρατάξεις Ξυνίδη, Μπένη και Ι. Καμαρίδη…
-Ειλικρινά τι άλλο θα δούμε αλλά και τι κάνει ο συγκεκριμένος κύριος για να έχει ρόλο στο Δήμο και να ξαναγίνει Αντιδήμαρχος ή Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ αντί να αποσυρθεί και να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις!!! Αφού ότι ήταν να πάρει από την  Τοπική Αυτοδιοίκηση το πήρε και εις… πολλαπλούν μάλιστα!
-Και το απλοικό ερώτημα της  στήλης.
-Θα εκλεγεί δηλαδή ο Ζαγναφέρης Δήμαρχος και το πρώτο που θα κάνει, θα είναι να δώσει αξίωμα και να κάνει αντιδήμαρχο για παράδειγμα τον… Τσέπελη! Μη τρελαθούμε κιόλας που θα επιστρέψουμε στα χρόνια των… αποφοίτων δημοτικού σχολείου που κατά τον πρώην Δήμαρχο Λάκη Στυλιανίδη, ήταν μόνοι… ένας Δήμος;!
ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Ο ΑΛΕΚΟΝ
Ειλικρινά δεν απορώ με τον δημοτικό σύμβουλο Αλέκο Κυριακίδη και το πώς του φέρονται Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Θωμάς Ηλιάδης, αφού τελικά αποδεικνύεται ότι βρήκαν και τα…κάνουν.
Με απλά λόγια, τι έκανε ο Αλέκος Κυριακίδης όταν  ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θωμάς Ηλιάδης του είπε ότι «ούτε σε 40 χρόνια θα ασφαλτοστρωθεί η οδός Ηφαίστου… Και τον πρόσβαλε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο με την πλήρη ανοχή του Δημάρχου Ξάνθης;».
-Μα τίποτα… Πήγε και… ψήφισε κανονικά το θέμα των ασφαλτοστρώσεων σαν «πειθήνιο» στρατιωτάκι…
Με απλά λόγια, αν δεν μπορείς να κάνεις το μάγκα και τον διαμαρτυρόμενο, μην τον κάνεις καθόλου…
Αν είναι να διαμαρτύρεσαι και να καταγγέλλεις και παράλληλα να… ψηφίζεις ως καλόςYES MEN, ε τότε… το σηκώνει ο οργανισμός σου!

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟ «ΔΙΔΥΜΟ» ΛΟΜΒΑΡΔΕΑΣ 
- ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ;
Το είδαμε κι αυτό…Ο Μιχάλης Λομβαρδέας να έχει κάνει ασυναγώνιστο «δίδυμο» στο Δημοτικό Ραδιόφωνο με τον Τηλέμαχο Αρναούτογλου και ως Πρόεδρος να του κάνει όλα χατίρια, γιατί τέτοιες εντολές πήρε όπως λέει και ο ίδιος, από τον Δήμαρχο Ξανθής…
Καλά όλα αυτά Μιχάλη, αλλά να προσέχεις λίγο, γιατί αν πάει ο Θανάσης Ξυνίδης το δημοτικό ραδιόφωνο στη δικαιοσύνη ο πρώτος που θα την «πατήσει» και θα τρέχει και δεν θα φτάνει, θα είσαι εσύ… φτάνεις…
-Δημαρχόπουλος και Τηλέμαχος θα νίπτουν τα χείρας τους ως… Πόντιοι Πιλάτοι! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »