*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Χαμός για τον Νάζη στο MY club, οι Coda project

30 Ιουνίου
*Εντωμεταξύ, μεγάλος χαμός και τρομερή κοσμοσυρροή σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη στο My Club στην 2η Ελληνική βραδιά του φετινού καλοκαιριού με τον τρομερό Κωνσταντίνο Νάζη!!!
-Εκεί μάλιστα όπως έμαθα διασκέδασε και ο γνωστός Ντορόζ (Σταύρος Ιωσηφίδης) με όλο το προσωπικό του Κυβερνείου!
-Χαμός σας λέω!!!
……
*Ορίστε και ο ανεπανάληπτος Κωνσταντίνος Νάζης που ξεσήκωσε την Τετάρτη όλο τον κόσμο στο My Club ερμηνεύοντας όλες τις επιτυχίες του σε μια selfie που έβγαλε ο DJ του My με το… κινητό του!!!
……
*Από την Ελληνική βραδιά του My Club την Τετάρτη το βράδυ, δεν ήταν δυνατόν να λείπει και ο δημοφιλής Ξανθιώτης ραδιοφωνικός παραγωγός, Δημήτρης Γεωργιάδης ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που έφερε τον Κωνσταντίνο Νάζη στην Ξάνθη αφού οι δυο τους συνδέονται με φιλία από το παρελθόν!
-Στη φωτογραφία ο Δημήτρης με τον… Νάζη, τον DJ του Μy και δυο τρυφερές υπάρξεις που ήταν όλο… «νάζι»!!!
……
*Παρά τον δυνατό καύσωνα αυτές τις μέρες, ήδη ξεκίνησαν «πυρετωδώς» από την περασμένη Τετάρτη τις πρόβες τους στην Ταβέρνα «Το Κτήμα» οι τραγουδιστές Γιώργος Κουμουλίδης, Γεωργία Ταστσόγλου, Στέλιος Κολοβός, και ο μπουζουξής Δημοσθένης Μαρινίδης, υπό τις οδηγίες του μαέστρου Μάριου Κιοσσέ για να είναι πανέτοιμοι για την αυριανή πρεμιέρα τους στο πρώτο Live του καλοκαιριού!
-Στη φωτογραφία όλοι μαζί μελετούν και ετοιμάζουν το πρόγραμμά τους απολαμβάνοντας τον καφέ τους στον υπέροχο υπαίθριο χώρο της ταβέρνας!
……

*Για άλλη μια φορά και συγκεκριμένα την περασμένη Τετάρτη, ο ταλαντούχος τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης Αντώνης Χειμωνίδης με την αγαπημένη του Γιώτα, βρέθηκαν στο αγαπημένο τους νησί τη Θάσο για να απολαύσουν το μπάνιο τους στα καταγάλανα και δροσερά νερά κάποιας ερημικής παραλίας του νησιού!
....
*Πολλές αποκλειστικότητες έχω σήμερα από τη στήλη και σας παρουσιάζω την πρώτη και πιο… «τρανταχτή»!
-Ιδού λοιπόν όλα τα ονόματα των καλλιτεχνών και οι ημερομηνίες των συναυλιών τους στις φετινές Γιορτές Παλιάς Πόλης τον Σεπτέμβριο!
Σημειώστε:
2/9 Η πρώτη μεγάλη συναυλία με την Γλυκερία
3/9 Το Ελληνικό νέο-ανερχόμενο συγκρότημα «Au revoir» με τις μοναδικές διασκευές πολύ γνωστών Ελληνικών τραγουδιών αλλά και οι δικοί μας Coda project, ο Σάββας και η Γιώτα που εντυπωσίασαν στο X-Factor σε κάθε εμφάνισή τους!!!
6/9 Η μοναδική Μελίνα Κανα!
7/9 Ο Κρητικός Γιώργος Ζερβάκης με τις υπέροχες μαντινάδες του!
8/9 Οι τρεις «γερόλυκοι» της Ελληνικής Rock σκηνής, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης και Γιάννης Μηλιώκας!
9/9 Η τελευταία συναυλία των φετινών Γιορτών με την Ματούλα Ζαμάνη!
-Όλα τα αστέρια επί σκηνής στις φετινές Γιορτές Παλιάς Πόλης!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »