*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Ιουνίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Αυτοί που "προστατεύουν" τον Καπζά Τζεμήλ, να αναλάβουν τις ευθύνες τους....

09 Ιουνίου
ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΚΗΣ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ!
Απλά πράγματα… Ο Δήμαρχος Μύκης Καπζά Τζεμήλ με τον φωτογραφικό διαγωνισμό του Δήμου για τις τρεις προσλήψεις  με απαραίτητη την προϋπόθεση το… πιστοποιητικό Τουρκικής γλώσσας από συγκεκριμένο μάλιστα Τουρκικό Πανεπιστήμιο της Άγκυρας, στην ουσία ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου. Όποιος Υπουργός ή Υπηρεσία δεν το αντιλήφθηκε, κακό του κεφαλιού τους…
Πέρα όμως από το Εθνικό «δίδαγμα» αυτής της ιστορίας, υπάρχει και το παράνομο… Και η απαίτηση του Δήμου Μύκης να ζητήσει πιστοποιητικό τουρκικής γλώσσας από συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο της Τουρκίας, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ!!!
-Δεν ξέρω λοιπόν τι θα κάνει ο αρμόδιος Υπουργός, θεωρώ όμως σίγουρο ότι η ΠΑΡΑΝΟΜΗ αυτή πρακτική θα περάσει από τη Δικαιοσύνη…
Ο δε Δήμαρχος Μύκης Καπζά Τζεμήλ έχει παρέβη το καθήκον του, κοινοποιώντας μάλιστα στο διαδίκτυο και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ανακοινώσεις που ευθέως όχι μόνο βάλουν αλλά και παρεμβαίνουν στο έργο της Ελληνικής Δικαιοσύνης!
Ουαί κι αλίμονο λοιπόν αν αυτές οι συμπεριφορές παραμείνουν ατιμώρητες ή κάποιοι Δήμαρχοι θεωρούν εαυτούς υπεράνω των Νόμων!  
(Σ.Σ. Περιμένω βέβαια να δω και την καθαρή θέση του Υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη για το συγκεκριμένο θέμα…).
ΜΟΡΦΙΔΗΣ (ΣΥΡΙΖΑ):  ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΙΝΗΜΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!
Για προσωρινή ισχύ των νέων διοδίων που θα εγκατασταθούν στην Εγνατία Οδό έκανε λόγο το πρωί της Τετάρτης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μορφίδης.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μορφίδης δήλωσε ότι είναι μνημονιακή υποχρέωση η εγκατάσταση των νέων μετωπικών σταθμών και πρόσθεσε ότι αυτοί θα «ξηλωθούν» μόλις μπει σε λειτουργία το αναλογικό σύστημα.
Τέλος, ο βουλευτής τόνισε ότι σε περίπτωση που η αυτοδιοίκηση και οι πολίτες της Καβάλας έφτιαχναν ένα νέο κίνημα «Δεν πληρώνω» σε αντίδραση για τα νέα διόδια θα ήταν «μαζί τους»!!!
(σ.σ. Ιδού λοιπόν ο πρώτος οπαδός του ημέτερου Μιχάλη Αμοιρίδη…Ο πρώην Περιφερειακός σύμβουλος Καβάλας κ.Μορφίδης).

ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΗ ΞΑΝΘΗ! ΓΙΑΤΙ;
Μου κάνει εντύπωση ότι έγινε στη Καβάλα την περασμένη Τετάρτη μια τόσο μεγάλη και ευρεία σύσκεψη  Δημάρχων για τα νέα διόδια στην ΕΓΝΑΤΙΑ οδό κι ενώ βρέθηκαν σε αυτήν Δήμαρχοι ακόμη και από τα Ιωάννινα, δεν παρέστη σε αυτήν ούτε ένας Δήμαρχος από τον Νομό Ξάνθης...
Τόσο αδιάφορο τους είναι δηλαδή ότι θα μπουν να διόδια στην Ελευθερούπολη ή στη Μέστη Ροδόπης;

Ή τόσο πολύ «βαριούνται» να μετακινηθούν μερικά 25 χιλιόμετρα από τη Ξάνθη; 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »