*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Ξεκίνησε το Beach bar White στην παραλία του Ερασμίου....

09 Ιουνίου
*Μπορεί φέτος να… άργησε, αλλά έρχεται να ομορφύνει το καλοκαίρι μας!
-Ο λόγος για το Beach Bar «White» στην παραλία του Ερασμίου στον Δήμο Τοπείρου που την άλλη Παρασκευή 16 Ιουνίου κάνει πρεμιέρα και μας περιμένει να απολαύσουμε τον καφέ, το ποτό ή την μπίρα μας δίπλα στο κύμα παράλληλα με το… μπάνιο μας στα καταγάλανα νερά της παραλίας!
……
*Νέο αμόρε για τον δημοφιλή Ξανθιώτη τουμπερλεκίστα Μάκη Αρίφογλου;;;
-Ο Μάκης από την ημέρα που απέκτησε σκάφος και… «οργώνει» τις παραλίες του Λαυρίου μ’ αυτό, όπως φαίνεται «ανέβασε» τις… «μετοχές» του στον αισθηματικό τομέα, αφού καθημερινά έχει συνεχώς επιτυχίες στο γυναικείο… φύλο!!!
-Πρόσφατη κατάκτησή του είναι και η εικονιζόμενη πανέμορφη Τζούλι με την οποία εμφανίζεται καθημερινά σε παραλιακό καφέ στο Λαύριο και… δηλώνει τρελαμένος και ερωτευμένος μαζί της!
-Είδες ο… Μάκης;;;
……
*Και ενώ από την ερχόμενη Τετάρτη 14 Ιουνίου ξεκινάνε οι Ελληνικές βραδιές στο εκπληκτικό My Club, την Κυριακή 25 Ιουνίου διοργανώνεται ένα διαφορετικό πάρτι για το μπαϊράμι των μουσουλμάνων συμπολιτών μας!
-Πρόκειται για ένα φαντασμαγορικό event με χορεύτριες αλλά και όχι έναν αλλά τέσσερις καταπληκτικούς μουσουλμάνους DJs!!!
-Αναμένεται να γίνει χαμός!
-Περισσότερες πληροφορίες αλλά και ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 6946282655!
……
*«Με τέτοια ομάδα δεν....ΧΑΝΕΙΣ...», αναφέρουν σε πρόσφατη ανάρτησή τους στο Facebook με την ανάλογη φωτογραφία οι… τρεις «Ντιριντάχτα», δηλαδή τα εναπομείναντα μέλη του μουσικού σχήματος, Φίλιππος Δομνίδης, Ανδρέας Μυγδαλάς και Γιάννης Γαβριηλίδης!
-Εγώ να υποθέσω ότι το συγκεκριμένο «Post-άρισμα» αποτελεί σπόντα στον πρώην συνεργάτη τους τον Αντώνη Χειμωνίδη;;;
……
*Και μη νομίζετε ότι θα σας άφηνα σήμερα χωρίς… κουίζ για να προβληματιστείτε…
-Ποια δημοφιλής Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια τα έχει βάλει με την τύχη της και δηλώνει απογοητευμένη από τον νέο έρωτά της;;;
-Άλλος ένας αποτυχημένος έρωτας, έκανε χθες την εν λόγω καλλιτέχνιδα να τα… «πάρει στο κρανίο» και να εξαπολύσει «μύδρους» χθες στο Facebook για τη νέα ερωτική της απογοήτευση!!!
……
*Κάθε Τρίτη και για όλο το καλοκαίρι στην Pub Guernica στην παλιά Πόλη απολαύστε δωρεάν πιάτο για να συνοδεύσετε την κρύα μπύρα, το ποτό ή το κοκτέιλ σας!!!
-Και όλα αυτά φυσικά συνοδεία καταπληκτικής Rock μουσικής από τα σπάνια βινύλια του Λάκη Κοτόρνου!
-Θυμηθείτε με… σίγουρα θα περάσετε υπέροχα!!!
……
*Και μια τελευταία είδηση για τους λάτρεις του ανεπανάληπτου τραγουδιστή Βασίλη Καρρά!
-Ο δημοφιλής και ιδιαίτερα αγαπητός ερμηνευτής, έρχεται αύριο Σάββατο στο «ΟΜΝΙΛ blue» της γειτονικής Κομοτηνής για να μας διασκεδάσει με όλες τις αναρίθμητες παλιές και νέες επιτυχίες του!
-Τιμή εισόδου με ποτό 20 ευρώ.
-Τιμή φιάλης για 4 άτομα 120 ευρώ…

-Τι να κάνουμε… Καρράς είναι αυτός!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »