*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν υπέροχη...!

07 Ιουνίου
*Χαμός έγινε το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο My Club για το πρώτο live της φετινής καλοκαιρινής σαιζόν με την εκπληκτική Ειρήνη Παπαδοπούλου από το… Survivor!
-Ο κόσμος και κυρίως η νεολαία γέμισαν ασφυκτικά από νωρίς το My και διασκέδασαν μέχρι πρωίας με την εκρηκτική τραγουδίστρια!
……
*Και οι εκπλήξεις φέτος στο MY Club, συνεχίζονται…
-Σας υπενθυμίζω ότι τα Σάββατα μέσα στον Ιούλιο έρχονται:
1. Ηλίας Βρεττός 1/7
2. Ελένη Φουρέϊρα 15/7
3. Γιώργος Σαμπάνης 21/7,
4. Κωνσταντίνος Αργυρός (δεν ανακοινώθηκε ακόμη η ημερομηνία).
-Και φυσικά θα υπάρξουν και πολλές άλλες εκπλήξεις καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού όπου μέσα στον Αύγουστο θα γίνουν και τα γενέθλια για τα 17 Χρόνια του MY αλλά και για τα 30 από την ίδρυση του EDEM Bar!!!
……
*Τρομερή κοσμοσυρροή σημειώθηκε όμως την Κυριακή το βράδυ και στο ΚΥΤΤΑΡΟ, όπου ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον τρομερό Τάκη Αλεξούδα με τα αστέρια του Αναστασία και Χαρά οι οποίες αυτή τη βραδιά πρωτοτύπησαν πίνοντας καφέ και μάλιστα freddo στο bar του Ελληνάδικου!
……
*Και συνεχίζω με μια αποκλειστική είδηση, που αν και νωρίς σας τη μεταφέρω!...
-Το Σάββατο, 8 Ιουλίου στις 9 το βράδυ, ο Βετεράνος Ξανθιώτης DJ Βασίλης Μπουζούρης, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης & Παράδοσης και τον Δήμο Ξάνθης διοργανώνει, ένα πάρτι αναμνήσεων με μουσική των δεκαετιών 70 &80! Χορευτικές αξέχαστες επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε σε ξέφρενο ρυθμό σε ένα βράδυ ξεχωριστό με μουσικές παγκόσμιες από τα παλιά.
-Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Ιδρύματος στην Καπναποθήκη «Π» στην οδό Καπνεργατών 9 στην Ξάνθη!
Είσοδος ελεύθερη.
……
*Στο καφέ μπάρ «AVALI» στο Τυχερό Έβρου, Γιώργος Κουμουλίδης, Γεωργία Ταστσόγλου, Μάριος Κιοσσές και Δημοσθένης Μαρινίδης με το μουσικό σχήμα τους «Πάμε Μπουζούκια», ξεσήκωσαν τους… Εβρίτες θαυμαστές τους το περασμένο Σάββατο 3 Ιουνίου το βράδυ!
-Φωτογραφικό υλικό από το live τους δεν εξασφάλισα ακόμη, αλλά έχω μόνο ένα στιγμιότυπο με τον Γιώργο και τη Γεωργία λίγη ώρα πριν αναχωρήσουν για το… Τυχερό!
……
*Αντίθετα, ένα τριήμερο χαλάρωσης και ηρεμίας στη Θάσο επ’ ευκαιρία του Αγίου Πνεύματος, προτίμησαν Αντώνης Χειμωνίδης και η αγαπημένη του Γιώτα, από το να ταξιδέψουν στο Τυχερό του Έβρου για να απολαύσουν τους κουμπάρους τους!
-Ο Αντώνης μετά την αποχώρησή του από τους… «Ντιριντάχτα» έχει αφιερωθεί ολοκληρωτικά στον έρωτά του με την Γιώτα αλλά και στο νέο του στούντιο ηχογραφήσεων, αφήνοντας στην «άκρη» την πικρία του από τους πρώην συναδέλφους του!
……
*Γενέθλια είχε την περασμένη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 5 Ιουνίου, η τρομερή παρουσιάστρια των βραδιών καραόκε του ΚΥΤΤΑΡΟ, η Θωμαή και φυσικά τα γιόρτασε «ιδιωτικά» με την παρέα της, την Εμμανουέλα, τον Νίκο, την ΤΖΟ STAV και την Χρυσάνθη!!!
-Χρόνια πολλά Θωμαή και από τη στήλη!
……
*Και η αποκλειστικότητα της προαναφερόμενης παρέας του… ΚΥΤΤΑΡΟ;;;
-Το Σάββατο 3 Ιουνίου Εμμανουέλα, Χρυσάνθη, Νίκος και Θωμαή έκαναν «απόβαση» στα Μάγγανα για να απολαύσουν το 5ο μέλος της παρέας την DJ TZO STAV η οποία έπαιζε μουσική στο cafe-barDRAGOSTE”.

-Να υποθέσω ότι στο… πόστο της στο ΚΥΤΤΑΡΟ, DJ η ΤΖΟ άφησε τον Γιωργάκη Ψαθά;;;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »