*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Ιουνίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Το ψάρι του Κεραμάρη και το "στήσιμο" του Μελισσόπουλου στον Παυλικιάνο...

07 Ιουνίου
Πρόβλημά τους τι κάνουν ο Σάββας Μελισσόπουλος με τον κύριο Μάρκου. 
Εγώ ασχολούμαι μόνο με τα… μεγάλα ψάρια!
……………………
ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 
Αγαπητέ Σάββα αν σκέφτεσαι να διοικήσεις τον δήμο  Ξάνθης με τέτοια αναβλητικότητα, άστο καλλίτερα για άλλους. Ο πολιτικός ή ο εκκολαπτόμενος πολιτικός, όταν δίνει τον λόγο του τον κρατάει.
(Ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος για τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Σάββα Μελισσόπουλο που… 4 φορές αρνήθηκε την πρόσκλησή του να του δώσει συνέντευξη)
-Κι εσύ βρε Αλέξανδρε…Γιατί δεν είπε στον φίλο σου τον Giannis ή τον Φανουράκη; Με την πρώτη θα έτρεχε ο Σάββας Μελισσόπουλος...
…….
Αν είσαι παλικάρι και μάγκας Έλληνα Δήμαρχε της Μύκης κ.Καπζά Τζεμήλ, τα «απωθημένα» που έχεις μέσα σου για τους Έλληνες δικαστές ή τους ΑΝΕΛ ή το Ελληνικό κράτος, πες τα εσύ ο ίδιος…Εδώ δεν κινδυνεύεις όπως στην Τουρκία της Χούντας! Μην χρησιμοποιείς όμως «φερέφωνα» και φασιστικούς εθνικιστικούς Τουρκικούς συλλόγους…
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο fb για το tweet του Δημάρχου Μύκης Καπζά Τζεμήλ με τον Πρόεδρο του Αλύτρωτου Συλλόγου Τούρκων Δυτ. Θράκης)
-Μα πως αλλιώς να…κρύψει τον «Τουρκισμό» του ο άνθρωπος;

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Μας τιμάει ιδιαίτερα ότι οι εκπρόσωποι των κοινωνικών οργανώσεων των παλιννοστούντων Ελλάδος ετοίμασαν μια διαμαρτυρία υπέρ του Ιβάν Σαββίδη, βάζοντας μάλιστα σε αυτήν και πολλά από τα μαχητικά και ιστορικά πρωτοσέλιδα του «Μαχητή»…
-Το ‘παμε κι άλλη φορά… Γράφουμε την ιστορία!
(σ.σ. Λεπτομέρειες σελίδα 5).
……
*Αποκλειστικό, Μαθαίνω λοιπόν ότι ο ανάδοχος που είχε αποκλειστεί από τις παιδικές χαρές ζητάει όλες τις αποφάσεις και τα πρωτόκολλα παραλαβής... Ωστόσο από τον Μάρτιο 2017 που εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο το τελικό πρωτόκολλο ακόμη δεν έχουν ανοίξει όπως μαθαίνω τις προσφορές... οπότε σε αυτήν την περίπτωση προβλέπω να γίνεται και πάλι χαμός...
Κι αν συνεχιστεί αυτό, προβλέπω ότι ούτε το 19 δεν θα τις ανοίξει...!
……
*Κι όμως. Ένας από τους λίγους μειονοτικούς που μου ήταν τόσο συμπαθής, ήταν ο Δήμαρχος Μύκης Καπζά Τζεμήλ. Άνθρωπος έξυπνος, διορατικός και ευγενής σε σχέση με κάποιους άλλους…
-Τώρα πως μας προέκυψε αυτό που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό με τον «στημένο» και ρατσιστικό διαγωνισμό στο Δήμο Μύκης (σ.σ. Πιστοποιητικό γλώσσας από ένα και μοναδικό Τουρκικό Πανεπιστήμιο της Τουρκίας!!!!) ειλικρινά απορώ…
-Όχι με τον Καπζά Τζεμήλ, αλλά με τον εαυτό μου! Να πέσω τόσο έξω;
……
*Αλήθεια δεν τον παραξενεύει τον Τζεμήλ ότι ΚΑΝΕΙΣ άλλος Δήμαρχος στη Θράκη δεν «σκαρφίστηκε» κάτι παρόμοιο… Κι ότι με το πιστοποιητικό γλωσσομάθειας από το Τουρκικό Πανεπιστήμιο της Άγκυρας, αδίκησε και τους άλλους νέους μουσουλμάνους της περιοχής μας;
(σ.σ. Δηλαδή στα πανεπιστήμια της Πόλης και της Ανδριανούπολης ή της Νέας Κεσσάνης δεν μιλάνε Τουρκικά αλλά…Κογκολέζικα;).
Ο Σάββας Μελισσόπουλος έστησε 
τον Παυλικιάνο… τέσσερις φορές!
Απίστευτα τα παράπονα του Αλέξανδρου Παυλικιάνου για τον Σάββα Μελισσόπουλο, αφού ενώ ο Δήμαρχος φτάνει στο σημείο να αλλάζει τα…καπάκια στις τρύπιες της …γειτονιάς του, αυτός τον σνόμπαρε 4 φορές και δεν πήγε στο ραντεβού τους!
Σχολίασε λοιπόν με παράπονο ο Αλέξανδρος:
«Καλέσαμε τηλεφωνικά τον Σάββα Μελισσόπουλο για μία συζήτηση – συνέντευξη για τον λόγο ότι γράφονται και ακούγονται πράγματα για την δημιουργία μιας νέας παράταξης της οποίας θα ηγηθεί ο ίδιος με την σύμπραξη και άλλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης του δήμου Ξάνθης.
Την αποδέχτηκε πλην όμως δεν ήρθε στο ραντεβού.
Τον συναντήσαμε τυχαία και δεσμεύτηκε ότι θα είναι εντάξει στο επόμενο ραντεβού.
Δεν ήταν εν τάξη.
Μας κάλεσε ο ίδιος στο τηλέφωνο και ζήτησε συγνώμη και κλείστηκε νέο ραντεβού.
Δεν ήταν εν τάξη.
Τον συναντήσαμε τυχαία, άλλωστε η Ξάνθη είναι ένα μεγάλο χωριό, ήταν μπροστά και ο Β. Τσολακίδης και αφού ζήτησε συγνώμη ξανακλείσαμε ραντεβού την επομένη το πρωί.
Δεν ήταν εν τάξη.
Αυτή του η συμπεριφορά μας ξαναγυρίζει πίσω στα μαθητικά μας χρόνια – δάσκαλος βλέπετε – που για να βγει κάποιος ραντεβού με κάποια συμμαθήτρια,  έπρεπε να περάσουν μέρες, μήνες, χρόνια».
Ο Irfan Hacigene στην παρουσίαση του βιβλίου 
«Βενιζέλος-Ατατούρκ» στο Ιμαρέτ Καβάλας.
Στην παρουσίαση του βιβλίου «Βενιζέλος-Ατατούρκ» στο Ιμαρέτ Καβάλας παραβρέθηκε ο Περιφερειακός σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Ιρφάν Χατζηγκενέν αναρτώντας μάλιστα και το παρακάτω σχόλιο στο f.b:
«Από την παρουσίαση του βιβλίου "ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΑΤΑΤΟΥΡΚ και ο Πρέσβης ΕΝΙΣ ΜΠΕΗ". Του συγγραφέα Enis Tulça στον υπέροχο χώρο του Ιμαρέτ Καβάλας.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τόν αξιότιμο Διπλοματη, Πρέσβη κ. Αποστολίδη Παύλο.
Είχα την ιδιαίτερη τιμή να βρεθώ και να ακούσω τόν κορυφαίο Καθηγητή Πολιτικής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Θάνο Βερέμη.
Και με τον δημοφιλή δημοσιογράφο της "Καθημερινής" κ. Μανώλη Κωστίδη.»
....


Δήμαρχος Καβάλας: Καταστροφική για την Καβάλα η απόφαση για την λειτουργία 7 νέων σταθμών διοδίων
Συνεδριάζει την ερχόμενη Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο όπου η δήμαρχος κ. Τσανάκα αναμένεται να ενημερώσει το Σώμα για τη απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Μεταφορών κ.κ. Τσακαλώτου και Σπίρτζη για την λειτουργία νέων σταθμών διοδίων μετωπικών και πλευρικών και στον Νομό Καβάλας και συγκεκριμένα συνολικά 7 σταθμών
Η κ. Τσανάκα σε δηλώσεις της σημείωσε ότι μία τέτοια απόφαση από πλευράς κυβέρνησης θα είναι καταστροφική για την Καβάλα και πλέον εξετάζουν και την νομική οδό ενώ τόνισε την ανάγκη νέων δυναμικότερων κινητοποιήσεων από πλευράς φορέων και πολιτών ενάντια σε αυτήν την κοινή Υπουργική Απόφαση που στις 29 Μαΐου δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ.
Καινούριος στεφανιογράφος για το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μέσω του Ε.Π. της Περιφέρειας 2014-2020
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, η προμήθεια ενός νέου ψηφιακού στεφανιογράφου για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, προϋπολογισμού 750.000 ευρώ εντάχθηκε ως νέα πράξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας 2014-2020.
Ο νέος στεφανιογράφος θα καλύπτει τις ανάγκες του αιμοδυναμικού τμήματος του νοσοκομείου το οποίο εξυπηρετεί περιστατικά της ευρύτερης περιοχής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του νοσοκομείου, το προηγούμενο έτος διενεργήθηκαν στο αιμοδυναμικό τμήμα 1200 επεμβάσεις και εξετάσεις, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί με την εγκατάσταση του νέου εξοπλισμού.
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »