*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Ιουνίου

Αληθεύει οτι ασκήθηκε και ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ κατά του Δημήτρη Μπένη για τα χρηματικά εντάλματα της Νάσκου;

07 Ιουνίου
*Για τις 12 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε η δίκη του «Μαχητή» με τον Δημήτρη Μπένη. Κατηγορούμενος ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος, σε μια από τις δίκες που γράφουν την ιστορία και όπου εμφανίζεται το εξής «πρωτότυπο»…
-Αντί να «θιχτούμε» εμείς ως δημότες που ο κύριος Μπένης ενώ γνώριζε ότι υπήρχε ασυμβίβαστο κι ήταν παράνομο να είναι μέλος στο Δ.Σ. της εργολαβικής εταιρείας Νάσκου Α.Ε. και παράλληλα Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξάνθης υπογράφοντας μάλιστα εντάλματα χιλιάδων ευρώ για την συγκεκριμένη εταιρεία και απέχοντας από τις συζητήσεις που αφορούσαν θέματά της…
-«Θίχτηκε» ο πρώην αντ’ αυτού αντιδήμαρχος, διότι λέει παραβιάσαμε… τα… προσωπικά του δεδομένα, αποκαλύπτοντας την απόφαση της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας για την ποινή της 6μηνης αργίας με την οποία τιμωρήθηκε.
-Να γελάσω ή να κλάψω! Με το θράσος του ανθρώπου…;
Που ετοιμάζεται λέει να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης για…3η φορά!!!
……
*Το ενδιαφέρον της δίκης; Ο κύριος Μπένης, εμφανίστηκε λοιπόν με συνήγορο υπεράσπισης του Θανάση Ξυνίδη, η παράταξη του οποίου (Κοινωνία Δημοτών), ήταν η πρώτη που… κατήγγειλε δημόσια τον μηνυτή μας αλλά και τον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη που με απόφασή του, τον όρισε  Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής!!! Και μάλιστα χρησιμοποιώντας την περίοδο εκείνη, ιδιαίτερα σκληρή φρασιολογία!!!
(σ.σ. Μη μειδιάτε παρακαλώ… Κατά τα άλλα για όλα φταίει ο Δημήτρης Βορίδης!).
……
*Τι με εντυπωσίασε ωστόσο χθες στο δικαστήριο; Μα η εμφάνιση του….Σταύρου  Καρυπίδη! Του «διαμορφωτή κοινής γνώμης» που ενώ τόσο «ευνόησε» και πρόβαλε το Κανάλι 6, για να «σώσει» τον εαυτό του, γονυπετής ζήτησε συγνώμη από τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου προκειμένου να τον «συγχωρέσει»…και να αποσύρει την μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του!
…..
*Έτσι λοιπόν, ενώ στη δίκη της περασμένης Παρασκευής όπου δικάζονταν η Μαρία Κώστογλου και ο Συληγαρδάκης, ο Καρυπίδης δεν τόλμησε να περάσει ούτε… απ’ έξω, φοβούμενος ότι ο Κώστας Κανάτας δεν θα συγχωρήσει ποτέ την αχαριστία του αλλά και πως τους «πούλησε»…!
-Χθες πρωί - πρωί εμφανίστηκε καμαρωτός καμαρωτός! Χωρίς δυστυχώς το… drone!
……
*Για τη χθεσινή δίκη όμως και πάλι. Σημειώνω λοιπόν ότι πλην εμού ο κύριος Μπένης μήνυσε και τον γραμματέα της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γ. Χατζηθεοδώρου για ένα μικρό παραπολιτικό της πλάκας στη γνωστή στήλη του παραΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννη Δρεμσίζη.
-Κατά την προσωπική μου γνώμη και τους δυο αδίκως!!!
-Τον μεν Γ. Χατζηθεοδώρου (εναντίον του οποίου έβγαλε και κατάπτυστη μάιλστα την περίοδο εκείνη ανακοίνωση που απορώ πως κατάπιε ο Γραμματέας…) για να μην ασχοληθεί ξανά μαζί του ο παραΣΥΡΙΖΑ, τον δε Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γ. Δρεμσίζη διότι τον θεώρησε υπεύθυνο της διαρροής…!
.......
*Για μας η «ιστορία» με τον Δημήτρη Μπένη, τώρα αρχίζει... Κι αυτό γιατί νοιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι σε όλα…! (σ.σ. Αληθεύει οτι έχει ασκηθεί και ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ κατά του κυρίου Μπένη για τα όσα κατηγορείται απο την Αποκεντρωμένη;;; )
(σ.σ. Αλήθεια, ξαναρωτάω… ο συγκεκριμένος κύριος από την 4ετία που ο Λάκης τον είχε έμμισθο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος, τι επαγγέλλεται;
-Μήπως μπορεί να μου απαντήσει ο κύριος Μάκης Τοπαλίδης ή ο κύριος Κώστας Μαλάκης ή ο κύριος Μανώλης Τσέπελης;0
……
*Και κάτι για τους δικαστές του Πλημ/κείου Ξάνθης. Αποφεύγοντας να κάνω προσωπική εκτίμηση για τους υπόλοιπους, θα πω ότι δυστυχώς φεύγει ένας από τους πλέον άριστους δικαστές που ήρθαν στη Ξάνθη, ο Πρωτοδίκης Γιώργος Πλαγάκος που πάει στο Αίγιο, ενώ φεύγει και η εξαίρετη Ειρηνοδίκης κ.Ελλάδα Κατσίκα, που δέθηκε ιδιαίτερα με την περιοχή μας.

-Έτσι αυτό που θα ευχηθώ με το σημερινό μου σημείωμα είναι, ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κοντονής να προνοήσει ώστε σε περιοχές ευαίσθητες σαν και τη δική μας, να έρχονται άριστοι δικαστές και άριστοι Εισαγγελείς…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »