*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Μαΐου

See Through Γιατί έτσι μου...αρέσει! Το "γονίδιό" μου....

04 Μαΐου

ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Εμείς το αποδείξαμε και χθες. Μιλάμε με στοιχεία… Και την κασέτα με τις δηλώσεις του Γ. Σιδηρόπουλου στην ΕΡΤ3 προβάλλαμε, αλλά και σε… απομαγνητοφώνηση δημοσιεύσαμε όλες τις… «συνταρακτικές» αποκαλύψεις του βραβευθέντος από τον Προκόπη δημοσιογράφου μαζί με την Τρέμη και τις υπόλοιπες κυρίες…
…..
*Αλήθεια, δεν θα πάρουν θέση οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης (σ.σ. Όπως έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές με δημοσιεύματα δικά του ή της Τόλμης), για τα όσα είπε στην ΕΡΤ3 ο πρώην σύντροφος των ΠΑΣΟΚων και ΟΨΙΜΟΣ νυν δικός τους σύντροφος;
……
*Κι ένα ερώτημα στον  Πρόεδρο της Βουλής κ. Βούτση.
-Υπάρχουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που συντονισμένοι με δημοσιογράφους και ΜΜΕ κάνουν ερωτήσεις στην Βουλή προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι σκοποί κάποιων;
…..
*Διότι το ίδιο έργο το είχαμε δει και επί Καρατζαφέρη με κάποιους βουλευτές τότε του ΛΑΟΣ και τώρα της Ν.Δ. να καταθέτουν… ερωτήσεις στη δουλειά, «υπηρετώντας» όμως συγκεκριμένα συμφέροντα!
……
*Εμείς είχαμε την γενναιότητα και καταγγείλαμε ευθέως και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα όσα άδικα είπε για τον Ιβάν Σαββίδη στη Βουλή σε σχέση με την αγορά της ΣΕΚΑΠ…
-Οι ενταύθα ΣΥΡΙΖΑίοι θα έχουν το θάρρος να κάνουν το ίδιο; Έστω κι αν ο Ιβάν έσπευσε στη συνέντευξή του στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ να διαχωρίσει τον… Χουσεΐν Ζεϊμπέκ ότι ήταν ο μόνος βουλευτής που δεν αρέστηκε που αγόρασε την ΣΕΚΑΠ!
……
*Ο μόνος; Γιατί έχω την εντύπωση ότι ο Στάθης Γιαννακίδης ως διευθυντής-υπάλληλος και στενός συνεργάτης τότε του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ στο πολιτικό του γραφείο, έβαλε κι αυτός το… «χεράκι» του στην «ερώτηση» του μειονοτικού βουλευτή το 2013 για το θέμα της ΣΕΚΑΠ!
-Αλήθεια ή ψέματα, περιμένω με αγωνία την απάντησή του!

Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο στην Ε.Ο. Αμφίπολης - Καβάλας
Την Τετάρτη (3-5-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, στη χ/θ 52.830 της Εθνικής Οδού Αμφίπολης - Καβάλας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 25χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενο αγρό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Ο 25χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. 
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ!
«Βουϊζει» και η Θεσσαλονίκη (!) για τον… κρατικό
λαθρέμπορο που λέγεται ΣΕΚΑΠ, οργισμένη διάψευση
Ποιος δεν θυμάται τις επιστολές που μου έστελνε μετά τις δημοτικές εκλογές του 2014 ο στενός συνεργάτης και φίλος του κυρίου Χρίστου Πούλιου, Μανώλης Εγγλεζάκης; Πρώην στέλεχος της Συνεταιριστικής ΣΕΚΑΠ; Ποιος ξεχνάει ότι ο κύριος Γ. Σιδηρόπουλος ήταν ο εξ’ απορρήτων δημοσιογράφος που συντόνισε την επικοινωνία και το γραφείο τύπου του τότε υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης Χρίστου Πούλιου;
Ιδού λοιπόν που ο «δικός» τους άνθρωπος… Ο «δικός» τους συνεργάτες, βγήκε ευθέως στην ΕΡΤ3 και μίλησε περί… μοντέλου διοίκησης στη ΣΕΚΑΠ (όταν ήταν Συνεταιριστική…) που είχε μετατρέψει στην ουσία την συνεταιριστική βιομηχανία σε… κρατικό λαθρέμπορο!!!
-Αν τα γράφαμε και τα λέγαμε εμείς αυτά, ποιος ξέρει πόσα εξώδικα θα μας είχε στείλει ήδη ο Θανάσης Ξυνίδης και όχι μόνο…
Ενώ τώρα… Εμβρόντητοι ναι μεν, αλλά…«σιωπούντες» οι Νίκος Παππάς, Γιάννης Ράπτης, Πράτσος, Χρίστος Πούλιος και Μανώλης Εγγλεζάκης, Δεν πήραν καν θέση…
-Κι από την άλλη μας έπιασε στο στόμα του όπως μαθαίνω και το Ράδιο Θεσσαλονίκη που «αναμάσησε» τα ίδια πράγματα, φιλοξενώντας εκ νέου τον γ. Σιδηρόπουλο κι ενώ… διέψευδε οργισμένα ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ Κώστας Γαβριηλίδης.
-Εισαγγελέας;

Ο Κοσμάς Χαρπαντίδης στο «Δύο»
Τον Κοσμά Χαρπαντίδη και το βιβλίο του «Το άκυρο αύριο» παρουσιάζουν το βράδυ (20.00) της Παρασκευής 5 Μαΐου το βιβλιοπωλείο "Δύο" και οι εκδόσεις "Πόλις".
Θα συνομιλήσει μαζί του ο συγγραφέας Κώστας Καβανόζης.
Ο Κοσμάς Χαρπαντίδης γεννήθηκε το 1959 στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας. Σπούδασε νομικά, δικηγορεί από το 1986 και σήμερα ζει στην Καβάλα. Έχει κατοικήσει κατά καιρούς και σε άλλες πόλεις του βορρά. Εμφανίστηκε το 1993 με τα αφηγήματα "Μανία πόλεως" (εκδόσεις "Επικαιρότητα") και στη συνέχεια το 1995 με τα διηγήματα "Οι εξοχές των νεκρών" (εκδόσεις "Νεφέλη"). Συνεργάστηκε στην έκδοση του λογοτεχνικού περιοδικού "Υπόστεγο". Το 1997 έγραψε το "Ταξίδι με θέα τη θάλασσα", ένα ανθολόγιο λογοτεχνικών κειμένων για την Καβάλα σε μορφή θεατρικού αναλογίου.

ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Απόστρατων Αστυνομικών Ξάνθης, σας προσκαλεί στο ετήσιο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών, των υπέρ πατρίδος πεσόντων ανδρών της Ελληνικής Χωροφυλακής, που θα τελεστεί, την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 και ώρα 12:00΄ στο χώρο του Ηρώου Πεσόντων, που βρίσκεται στο 6ο χιλ. παλαιάς Ε.Ο. Ξάνθης – Κομοτηνής, στα όρια των χωριών Κιμμέρια και Λευκόπετρα,  με κατάθεση στεφανιών.
Το μνημείο έχει ανεγερθεί από την Ελληνική Κυβέρνηση πριν από εξήντα χρόνια περίπου, προς τιμή του Ανθυπασπιστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ Μιλτιάδη και του Χωροφύλακα ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Αθανασίου, οι οποίοι σκοτώθηκαν στις 11-2-1947, όταν το Μεταβατικό απόσπασμα Σελέρου έπεσε σε ενέδρα στο σημείο «Μπουλτίστρα», καθώς και των τριάντα δύο (32) Ξανθιωτών Χωροφυλάκων, που έπεσαν υπέρ πατρίδος στον εμφύλιο πόλεμο, σε διάφορα μέρη της Ελλάδος.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΟ ΠΑΜΕ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ «ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ» ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΣΑΡΑΝΤΙΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Καταγγέλλουμε στον ξανθιώτικο λαό την «στοχοποίηση» της συνδικαλίστριας του ΠΑΜΕ στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση Ξάνθης Δήμητρας Σαραντίδου από τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή.
Την Τρίτη το πρωί, μια μέρα μετά την Εργατική Πρωτομαγιά, φασιστοειδή τοποθέτησαν προκλητικά στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της που ήταν παρκαρισμένο έξω από το Δημοτικό Σχολείο της Γενισέας ανακοινώσεις της Χρυσής Αυγής. Η «στοχοποίηση» είναι ξεκάθαρη από τη στιγμή που δεν τοποθέτησαν ανακοινώσεις σε κανένα άλλο αυτοκίνητο εκπαιδευτικού που βρίσκονταν εκεί.
Ενοχλήθηκαν από τη συμμετοχή της συναγωνίστριας στο αφιέρωμα για την Πρωτομαγιά με τον συνδικαλιστή από την Τουρκία; Ενοχλήθηκαν από εκπαιδευτικούς που μαθαίνουν στα παιδιά πως η Πρωτομαγιά είναι η μέρα που οι εργαζόμενοι σε όλο τον κόσμο απεργούν για να τιμήσουν τους νεκρούς της τάξης τους  που έπεσαν στον αγώνα για τα δικαιώματα τους;
Ας είναι σίγουροι οι ναζιστές, καλόπαιδα των επιχειρηματικών ομίλων, των εφοπλιστών, πως οι προσπάθειες τρομοκράτησης των αγωνιστών εκπαιδευτικών δεν πιάνουν τόπο.
Οι εργαζόμενοι, ο ξανθιώτικος λαός πρέπει να απομονώσουν τους φασίστες σε κάθε εργασιακό χώρο, κάθε γειτονιά, κάθε χωριό.
Καλούμε τους συνδικαλιστικούς φορείς να καταδικάσουν την προσπάθεια τρομοκράτησης της συναδέλφισσας.
Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜΕ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Νέο «όχι» στο αίτημα έκδοσης των τριών Τούρκων αξιωματικών
Για ακόμη μία φορά η ελληνική Δικαιοσύνη αρνήθηκε το αίτημα των τουρκικών αρχών για την έκδοση των τριών εκ των οκτώ Τούρκων αξιωματικών, που έφυγαν με ελικόπτερο από τη χώρα τους λίγο μετά την απόπειρα πραξικοπήματος το περασμένο καλοκαίρι.
Το Συμβούλιο Εφετών, όπως αναμενόταν, στα βήματα της προηγούμενης απόφασης του δικαστικού συμβουλίου, δέχθηκε την εισαγγελική εισήγηση, η οποία αναφέρθηκε στην απόφαση του Αρείου Πάγου τον Ιανουάριο, με την οποία δεν μπορεί να γίνει δεκτό το αίτημα της έκδοσης των Τούρκων αξιωματικών.

Όπως είπε η εισαγγελέας «για τα ίδια περιστατικά έχει υποβληθεί προηγούμενο αίτημα, επί του οποίου εκδόθηκαν οι αποφάσεις του Εφετείου, που επικυρώθηκαν από τον Άρειο Πάγο. Πρόκειται για τις ίδιες ακριβώς αξιόποινες πράξεις όπως στο προηγούμενο, ενώ έχει προστεθεί η πρόκληση ζημίας σε δημόσια περιουσία που εκτιμώ ότι αναφέρεται στα ίδια πραγματικά περιστατικά». Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, παρατάθηκε για ένα τρίμηνο.
......
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
     Με το… ωραίο φύλο ακόμα και στις πορείες ο συνδικαλιστής Μπάμπης Ευστρατίου!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »